Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Princese Kāzu Kleitas Vestido de Noiva Pie Pleca Aplikācijas Mežģīnes Mīļotā Elsojošs Bumbu Kleita Līgavas Kleitu, Tērpu De Mariee

€98.20

-5 %

€103.37

Jauns produkts

Modeļa Numurs W-181229001
Iebūvēts Krūšturis
Grūtniecēm
Apdare Appliques
Faktisko Attēlu
Zīmola Nosaukums IET PIE JUMS
Vilciens Tiesa Vilcienu
Jostasvietu impērija
Modes Elements backless
Attēla Tips 100% Reālu Attēlu
Siluets Bumbu Kleita
Kāzu Kleitu Audums Tills
Atpakaļ Dizainu Mežģīnes Uz Augšu
krāsa Balta/Ziloņkaula
Kleitas Garums Grīdas Garums
Atpakaļ Mežģīnes Uz Augšu
Piedurknes Garums(cm) Īss
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Piedurknes Stils Pie Pleca
Izgriezums Mīļotā

Izmēri

Produkta Parādīt

Nekustamā foto

Silts atgādinājums 1: izvēloties šo kleitu, lūdzu, salīdzināt savu izmēru, kas mazāks lielums uzmanīgi.Jūs arī varat lūgt jūsu vietējo pielāgot, lai ietilptu to jums, ja jūsu ķermeņa izmēru izmaiņas dažkārt.Silts atgādinājums 2: Ja jūs vēlaties citu izmēru/ citas krāsas, lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu, lai palīdzētu jums pārbaudīt.Pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, paplašināt kuģis no laika.Silts atgādinājums 3: Jūs varat pagarināt kuģa, laiku un arī jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu, lai palīdzētu jums, lai paplašinātu piegādes laiku. 4: kleita nav nevienas aksesuāru, piemēram, cimdu, kāzu plīvuru un krinolīns vai apakšsvārki ( parādīja uz bildes).Novēlam Mūsu ierosinājumu, un pakalpojums var palīdzēt jums un novēlu gan jums, gan mums ir laba sadarbība.Laipni vairumtirdzniecības un drop-shipping.Ja jums ir veikals/veikals jūsu valstī, Varbūt mēs varam palīdzēt jums vairāk, un sniedz jums ierosinājumu par karstā pārdošanas vienības.Paziņojums no sirds. :) Krava

***Starptautiskās Pircējiem – Lūdzu, Ņemiet Vērā:

a) Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

b) Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs, pirms pasūtīšanas/pērk.

(c) Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot kravu (piegāde) uzņēmuma vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu – nejauciet tos par papildu maksu par piegādi.

Par Mums

Lai gan mēs www.e-jump.lv veikalā nav ilgu laiku,mēs esam kāzu kleitas&īpašu gadījumu kleitas utt projektēšanas un ražošanas uzņēmums vairāk nekā 10 gadus,lielākā daļa mūsu biznesa prakse ir ražošana līgavas kleitas ASV, LIELBRITĀNIJĀ, Vācijā, un citās Eiropas jomās.Visi mūsu produkti ir izgatavoti no top materiāli(satīns, šifons, organza, tills, tafta, žoržets, zīda, poliestera u.c.), un ar ļoti labu meistarība.Lūdzu, tikai ticiet mums, jums būs 100% apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Atgriešanās Politiku

Mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!Jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas).

E. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma.

Kompensāciju : Valkāšanai, Aromatizēti vai Mainīt apģērbu.

F. Postenis ir jāatdod atpakaļ(ir piemēroti un sāka atgriezties)7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas pastmarkas.

NEKĀDU Kompensāciju-Vairāk nekā 7 Dienām, joprojām nav atgriezies.

G., Ja jūs veicot peļņu, lūdzu iekļaut piezīmi ar jūsu vārdu, adresi, rīkojuma numuru,īsu paskaidrojumu par atgriešanas iemeslu.

Par Atsauksmes

Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai jums un mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, Pēc labas atsauksmes par mums, Mēs darīsim, ka jūs arī, ja jūs esat neapmierināts ar mūsu objektus, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, Nav svarīgi, kas notiek , Mēs uzskatām, ka mēs varam atrast labākais veids, kā atrisināt problēmu .Ja tā nav, Pēc Negatīvās atgriezeniskās saites Nav par vēlu.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: arābu kāzu kleita, līgavas squad, kleita trešdiena:, kleita sievietēm xxl, īsā kāzu kleita ir 2021., Ir 2021. wed kleita, līgavas kleita, bordo un baltā kāzu kleita, līgavas kimono, rozā kažokādas bolero meitene.

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Princese Kāzu Kleitas Vestido de Noiva Pie Pleca Aplikācijas Mežģīnes Mīļotā Elsojošs Bumbu Kleita Līgavas Kleitu, Tērpu De Mariee

Saistītie Produkti