Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 100gab Vienreizējās lietošanas Skropstu Kokvilnas Tamponu Mikro Sukas Atsevišķu Skropstu Pagarināšana, Noņemot Instrumentu skropstu Tuša Zizli Aplikators Skatīt lielāku

100gab Vienreizējās lietošanas Skropstu Kokvilnas Tamponu Mikro Sukas Atsevišķu Skropstu Pagarināšana, Noņemot Instrumentu skropstu Tuša Zizli Aplikators

€2.36

-40 %

€3.94

Jauns produkts

Modeļa Numurs CJ19321
Vienuma Tips Grims kokvilnas tamponu
Skaistumkopšanas Essentials Viltus Skropstas
Iezīme 2 skropstas kokvilnas tamponu
Roktura Materiāls Plastmasas
Funkcija 3 grims skropstu kokvilnas tamponu
Funkcija 6 Makeups, make up, grims,maquiagem
Izmērs All sizes
Daudzums 1 soma*100 gab
Stils Kokvilnas Tamponi
Funkcija 5 mini atsevišķas skropstas
4. funkciju aplikatorus skropstu tuša
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas/kokvilnas
Līdzeklis 1 skropstu kokvilnas tamponu
Atslēgvārdi Vienreizējās Lietošanas Grims,Individuālo,Skropstu Tušas Birstīti

modname=ckeditor 100gab Vienreizējās lietošanas Skropstu Kokvilnas Tamponu Mikro Sukas Atsevišķu Skropstu Pagarināšana, Noņemot Instrumentu skropstu Tuša Zizli Aplikators

IETAUPOT ŽELEJA vai KRĒMS - Šīs sukas ir ideāls piemērojot gēls vai krēms.

Tie ir nedaudz kokvilnas beigām, palīdz pieņemt pieteikumu precīzu un neabsorbē pārāk daudz vērtīgo produktu.

Motīvs:

1. Mikro Sukas Dotu Sievietēm Lielu Produkta uzklāšanai uz Skropstām

2. Mikro sukas funkcijas precizitātes uzgali, ideāli piemērots dažādiem izmantošanas veidiem skaistuma, veselības aprūpi.

3.Non-drip padoms padara tos ideālus, izmantojot ap acu zonas.

4. Tas ir posable pēc lietošanu padara tos viegli izmantot, un mazāk dārga, ka, izmantojot citas sukas, kas ir nepieciešams, sanitārijas tīrīšana.

5. Šo darbu perfekti skropstu pakalpojumus, piemēram, skropstu lifts un skropstu tonēšana.

Mikro sukas Ievads:

Mikro suku mikro aplikatorus sastāv no ne-linting, kas nav absorbējošas šķiedras, kas sakārtots Sfērisku formu.tas hols risinājumus Tuspension, novērš pilēšanu, izliešanu un atkritumiem.Ar bendable daļu, kas ļauj precīzi pieteikumu grūti sasniedzamām vietām.

Iepakojumā: Mēs pārmaiņas iepakošanas ar opp maisiņu, nevis plastmasas pudeles izvairītos no pārtraukuma.

Iepakojums Saraksts:

100 x šķiedru nesaturošie Mikro Sukas

Piezīme:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība:

1.Mēs varam kuģis produktiem, lai jūsu klientiem bez sākotnējā cena,veicināšana.

2. Mēs varam kuģis produktiem, kā arī kuģošanas, kā jūs izvēlēties, piemēram, ePacket vai www.e-jump.lv piegāde.

3. Mēs pieņemam paypal,payoneer,bankas pārskaitījumu maksājuma.Mēs varam piedāvāt rēķinus, ja jums nepieciešams.

4. Mums ir ASV,RU,KN noliktavā,pasūtījumu procesa laiks ir 24 stundu laikā.

5. Mēs varam izpildīt pasūtījumu, izmantojot CSV vai XLS failu.

6. Amerikas savienotās Valstis,Kanāda,Austrālija,lielbritānija,Francija,Spānija un Vācija atbalsta vietējo atgriešanās.Pasūtījumi tiks apstrādāti 48 stundu laikā .Jums tiks informēti par-līnijas, kad tas ir piegādāts un izsekošanas informācija parasti tiek atjaunināts 24 stundu laikā.

Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigžņu atgriezenisko saiti , jūsu atsauksmes motivēs mūs, lai pārvietotos uz priekšu un nodrošināt jūs ar labāku servisu.Un, ja jūs atstāt atgriezenisko saiti ar skaistu priekšstatu par produktu, mēs nosūtīsim kuponu kā dāvanu.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

1. J: I dont saņemt savu paku,ko man darīt?A: Pls sazinieties ar mums, izmantojot www.e-jump.lv ziņu pirmkārt.Mēs jums varam palīdzēt un organizēt pārbaudes mūsu pārstrādes saites.Tajā pašā laikā,jums ir nepieciešams, pārbaudīt savu piegādes adresi un to, vai maksājumu ir veiksmīga.Arī tad, ja jums ir ērti,pls sazinieties ar post office tuvumā. 2. J: vai jūs Varat pārdot vairumtirdzniecības cenu?A: Jā,ja jūsu pasūtījums pārsniedz 5 komplekti vienu reizi.Jūs varat sazināties ar mums. 3. Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt FOEONCO produktu?A: Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi, vai saņemtais produkts ir pats kā tas, ko jūs pasūtījāt.Ja jūs saņemat nepareizu produktu, bojāto produktu, vai daļēja pārvadājumu pasūtījumu, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar veikalu, lai iegūtu pēc-pārdošanas atbalstu.Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām, lai jūs, ja kaut kas notiek, piemēram, šo.

Tagi: kokvilnas stick, iztriepju, uzglabāšana vates kociņi, mini kokvilnas aplikators, kosmētikas salveti, ūdensizturīgs mascara, krāsu un skropstu tušu, lūpu nūjiņu, vienreizējās lietošanas zeķbikses, vienreizējās lietošanas kārtu.

Uzrakstīt recenziju

100gab Vienreizējās lietošanas Skropstu Kokvilnas Tamponu Mikro Sukas Atsevišķu Skropstu Pagarināšana, Noņemot Instrumentu skropstu Tuša Zizli Aplikators

100gab Vienreizējās lietošanas Skropstu Kokvilnas Tamponu Mikro Sukas Atsevišķu Skropstu Pagarināšana, Noņemot Instrumentu skropstu Tuša Zizli Aplikators

Saistītie Produkti