Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! L-e-pasta parūka Jujutsu Kaisen Cosplay Yuji Itadori Parūka Rozā sajauc Melnās Īsās Vīriešu Parūkas pret koroziju Izturīgiem Sintētiskiem Matiem Anime Cos Skatīt lielāku

L-e-pasta parūka Jujutsu Kaisen Cosplay Yuji Itadori Parūka Rozā sajauc Melnās Īsās Vīriešu Parūkas pret koroziju Izturīgiem Sintētiskiem Matiem Anime Cos

€14.52

-29 %

€20.74

Jauns produkts

Tekstūra Taisni
Materiāls Pakāpe Augstas Temperatūras Šķiedras
Var Permed
Klp Izmēra Vidējais Lielums
Parūkas Garums Īss
Modeļa Numurs ML432
Vienumi, Iepakojumā Tikai 1 Gab.
Zīmola Nosaukums L-e-pasta parūka
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Mežģīnes Parūka Tips Neviens Mežģīnes Parūkas

L-e-pasta parūka Jujutsu Kaisen Cosplay Yuji Itadori Parūka Rozā sajauc Melnās Īsās Vīriešu Parūkas pret koroziju Izturīgiem Sintētiskiem Matiem Anime Cos

Iepakojums: 1pc parūka +1pc bezmaksas parūka klp

Krāsa: Kā attēlu

Garums: 22 cm/8.66 collas

Stils: Cosplay Parūkas

Materiāls: Sintētiskā Augsta Temp Šķiedras

Kopšanas Instrukciju: Roku mazgāšana aukstā ūdenī, pakārt uz sausa, nav balinātāju

Produkta Parādīts:

Parūkas Iekšā(Pašā stilā, kā attēlā,Bet dažādu krāsu)

Kā izmantot un uzturēt

L-e-pasta parūka atrodas YiWu, pasaules slavenais starptautiskās tirdzniecības pilsēta,Mums ir savas fabrikas,Mums tiek veltītas, lai piedāvātu vislabāko parūkas produktiem,Tostarp:Modes parūkas,Mežģīnes parūkas un Cosplay parūkas,utt.Mēs cenšamies nodrošināt jūs ar labāko cenas un lielāko šķirņu izvēli.

Temperatūra :Mūsu parūkas tiek veikti ar Siltumu, izturīgs sintētiska,Temperatūras diapazons ir 250-300°F (120-150°C) karstā gludekļi, 160-175°F (70-80°C) karstā ūdens.

Izmērs :Mūsu parūka tērps galvas apkārtmērs starp 58cm un 62cm.

Krāsa :nekustamā krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā,ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Parūka klp :Mēs nosūtīsim jums vienu parūku klp kā dāvanu,Bet dažkārt noliktavā var aizmirst likt savu zemes gabalu,Mēs nosūtīsim tas ar savu nākamo pasūtījumu,Bet tas nevar būt negatīvas atsauksmes vai strīdu iemesls.Lūdzu, ņemiet vērā,.

1,Lūdzu, atstājiet pareizo telefona numuru un pareizo adresi, aizpildot jūsu pircējs informāciju.

2,Tas ir gonna būt vajadzīgas vairākas dienas, lai paketi objektu, adrese un saņemt to post office(mēs, cik ātri vien iespējams),Pēc tam mums būs jāaizpilda izsekošanas numuru,Jūs varat atrast to savā pasūtījuma detaļas.

3, Mūsu kuģniecības iespējas, tikai atsauces,Mēs varam izvēlēties ātrāku nosūtīšanas veids, lai jūsu pasūtījumu,Lūdzu, ņemiet vērā,.

4 .Ja sakarā ar pircēja iemesla, tostarp "atsakās parakstīt kompleksā" vai "atsakās maksāt nodokli" vai "pircēja valsts post iemesla dēļ", un tā tālāk, pircējam ir jāuzņemas visi zaudē.Mēs esam atbildīgi par atbildību saglabāt preces pa kreisi Ķīnas gludi, kad preces izved no Ķīnas, tad pircējs būs atbildīgs par visu atbildību.

5.Ja jums ir kādas īpašas pieprasījumu,lūdzu, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā, ņemot vērā laika starpība starp mums.

Piegāde problēma :Ja jūs nepiekrītat saņemt savu produktu, pirms aizsardzību laika gaitā,Lūdzu, sazinieties ar mums,Mēs vēlamies paplašināt tā, lai pārliecinātos, ka jūs varat saņemt produkta,tajā pašā laikā,mēs sazināsimies ar express uzņēmumu, lai palīdzētu jums atrast savu paku.Ja sūtījums ir nozaudēts,Mēs jums nosūtīt vai kompensāciju.

Kvalitātes problēma :Ja produkts ir saņemta, kvalitātes jautājumiem,Lūdzu, sazināties ar mums un nosūtīt mums produktu fotogrāfijas,Pēc tam, kad mēs pārbaudiet foto,Ja pastāv kvalitātes problēmas ,Mēs sniegsim savu daļēji kompensāciju, kā kompensācija, vai arī jūs varat to atpakaļ un saņemt pilnu kompensāciju .(atpakaļ kuģniecības maksa, ko maksā jums.)

Piederumi Problēmas :Ja produkts ir saņemta, trūkstošo daļu,Lūdzu, sazinieties ar mums,Mēs nosūtīt trūkstošo daļu, lai jums.

Exchange :Mēs piedāvājam atgriezties, lai mainītu pakalpojumu,Ja jums nepatīk krāsa vai izmērs nav derīgas,Lūdzu, sazinieties ar mums,Mēs sniegsim jums savu adresi,varat nosūtīt to atpakaļ,Pēc tam, kad es saņēmu to,es jums nosūtīsim dažādu krāsu un izmēru,Un jūs informēt jauno izsekošanas skaits.Atgriešanās atpakaļ kuģniecības maksa, ko maksā jums.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums,Ja neesat apmierināts ar preci,Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.Ja jūs neesat pārliecināta par to, ko jūs recived, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs varam atrisināt šo problēmu, pārliecinieties, vai esat apmierināti.Paldies

Tagi: matu cilvēka parūka, BOBO Parūka, cosplay vīriešu parūka, parūka, vīriešu parūka, vīriešu parūka, kaisen, jujutsu, zaļā īss parūka, ahri parūka.

Uzrakstīt recenziju

L-e-pasta parūka Jujutsu Kaisen Cosplay Yuji Itadori Parūka Rozā sajauc Melnās Īsās Vīriešu Parūkas pret koroziju Izturīgiem Sintētiskiem Matiem Anime Cos

L-e-pasta parūka Jujutsu Kaisen Cosplay Yuji Itadori Parūka Rozā sajauc Melnās Īsās Vīriešu Parūkas pret koroziju Izturīgiem Sintētiskiem Matiem Anime Cos

Saistītie Produkti