Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! BALMORA Reāla 925 Sterling Silver Klips Auskari Sievietēm, Māti, Mīļāko Dāvanu Mozaīkas Retro Rose Puķu Modes Rotaslietas Brincos Skatīt lielāku

BALMORA Reāla 925 Sterling Silver Klips Auskari Sievietēm, Māti, Mīļāko Dāvanu Mozaīkas Retro Rose Puķu Modes Rotaslietas Brincos

€16.06

-40 %

€26.77

Jauns produkts

Dāvanas Ģimenes Mīļākais Draugs
Dzimums SIEVIETES
Godu Jubilejas,Ballītes,Ielu,Dāvanu
Stils vintage
Diametrs aptuveni 1,5 cm
Metālu Tips SUDRABA
Zīmola Nosaukums balmora
Sertifikāta Veids NGTC
Garantijas laiks 100% īsta 925 Sterling Sudraba
Galvenais Akmens NAV
Bezmaksas/Drop Shipping
Dizains Vintage Rožu Ziedu Gredzens
Svars About 5.7g

Piezīme

100% Īsta 925 Sterling Sudraba Auskari Sievietēm, Māti, Mīļāko Dāvanas

Svars:Aptuveni 5.7 g, Diametrs:1,5 cm

Vairāk sudraba auskaru, lūdzu, noklikšķiniet

Parādīt Attēlu

PIEGĀDE

1.Mēs kuģis no pasūtījuma ASAP pēc tam, kad tas rāda "Gaida lai sūtījums".

2. Dažkārt tas var aizņemt pat 4-7 nedēļu stingras muitas Kontroles.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

5.Pēc tam, nosūtīt, publicēt(rādīt gaida, pircējs saņem preces), mēs nevaram mainīt adresi vairs,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet adresi, ko tā izskata.

6.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

ATGRIEZTIES & KOMPENSĀCIJAS

1) Ja preces nav pati kā desription vai bojātas tranzītā.Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un veikt foto ,Mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs.

2) kādu iemeslu dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni un, iespējams, būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas.

3) Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu, saskaņā ar šo rīkojumu par www.e-jump.lv, Mēs atbildēsim jums asap.

ATSAUKSMES & SERVICE

Ja jums ir kādi jautājumi, vai vēlaties iegūt vairāk informāciju par jebkuru no mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Mēs priecāsimies par jūsu pozitīvu atsauksmi,bet, ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetiem, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms aiziešanas atsauksmes, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt problēmu.

Tagi: nivea velvet rose, cilšu klipu auskari, Sudraba 990, claires auskaru komplekts, lavandas, rozes, puķu, ziemassvētku rozes ziedi, balmora rotaslietas, bridemaid auskaru komplekts, priekšauts japāna, klipu auss.

Uzrakstīt recenziju

BALMORA Reāla 925 Sterling Silver Klips Auskari Sievietēm, Māti, Mīļāko Dāvanu Mozaīkas Retro Rose Puķu Modes Rotaslietas Brincos

BALMORA Reāla 925 Sterling Silver Klips Auskari Sievietēm, Māti, Mīļāko Dāvanu Mozaīkas Retro Rose Puķu Modes Rotaslietas Brincos

Saistītie Produkti