Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Reālistiska Strapon Dildo Regulējams Bikses Garš Dildo Sieviešu Masturbator G Spot Ādas Šķīstības Bikses Lesbiešu Ielikt Seksa Rotaļlietas. Skatīt lielāku

Reālistiska Strapon Dildo Regulējams Bikses Garš Dildo Sieviešu Masturbator G Spot Ādas Šķīstības Bikses Lesbiešu Ielikt Seksa Rotaļlietas.

€5.98

-30 %

€8.65

Jauns produkts

style7 penis, dildo
krāsa melns
style6 Reālistisks Dildo
Materiāls Medicīniskā Silikona
style1 G spot stimulācija
style9 anālais dildo
Modeļa Numurs 20190909535
style4 Nekustamā Dzimumlocekļa
style2 Siksnu Dildo
style3 Strapon Dildo
Izmērs 17*4cm/6.69*1.57inch
Vienuma Tips Dildo
style5 strapon bikses
style8 Lesbiešu Seksa Rotaļlietas

Reālistiska Strapon Dildo Regulējams Bikses Garš Dildo Sieviešu Masturbator G Spot Ādas Šķīstības Bikses Lesbiešu Ielikt Seksa Rotaļlietas.Produkta IMformation Materiāls:Kokvilnas un lina auduma/ādas Izmērs:Regulējams Iezīme:lesbiešu ielikt seksa rotaļlietas,reālistisks dildo,var strapon bikses Paku:Konfidenciālu piegādi (Piezīme: lielums preces, jo mērīšanas metode, mērīšanas instrumenti, un tāpēc būs nedaudz atšķiras kļūdas, kas parasti ir ± 2 mm kļūdas ir normāli, tas nav kvalitātes problēmu vai izmērs neatbilst aprakstam, paldies) Mūsu apņemšanos: 1) Ja neesat saņēmis objektu uz laiku, vai arī jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai AlieExpress ziņu, mēs atbildēsim jums 24 Stundu laikā.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums labāko risinājumu, izmantojot komunikācijas. 2).Prece ir bojāta, nozaudēta, pilnībā atmaksāts vai apvainoties, vai transportēšanas laikā. 3).Nav piegādātas, saistību periodā, pilnu kompensāciju vai nosūtīt 4).Ja ir kādas problēmas, mēs atbildēsim 24 stundu laikā.Mēs ceram, lai ļautu mums zināt, pirms strīda.Mēs galā ar to laiku, ko es jums ļoti pateicos.Iepakojumā, Pilnīgi konfidenciāli, nav jāuztraucas, mums ir profesionāli un iepakojuma Transports: 1), Jo specialitātē produkta (maksa un šķidrumu), speciālus kanālus ir nepieciešams.Mēs dodam priekšroku drošāku un ātrāku transportu.Es ceru saņemt jūsu sapratni.Paldies ļoti daudz. 2) Mēs izvēlēties transporta kanāls, kas ir visvairāk piemērots jūsu valstī, garantē ātrāku transportu.Transports laiks 1) Parastās pasta transportēšanas laikā, Eiropā un Amerikas savienotajās Valstīs parasti ir 7 darba dienu laikā - 30 darba dienas; 2) Ja jums ir nepieciešams ātrāk piegādes laiku, lūdzu, izvēlies, UPS, DHL EMS transportēšanas režīmā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai shipping cenu, mēs iesakām jums ietaupīt naudu ātri, transportēšana.

Tagi: lovetoy produktu, dildo elsas, ebony dildo bikses, dildo dildo, vibrat, šķīstības ādas vīriešu, dzimums stroker, dildo strapon, dildo pūķis, dildo reālistiskā.

Uzrakstīt recenziju

Reālistiska Strapon Dildo Regulējams Bikses Garš Dildo Sieviešu Masturbator G Spot Ādas Šķīstības Bikses Lesbiešu Ielikt Seksa Rotaļlietas.

Reālistiska Strapon Dildo Regulējams Bikses Garš Dildo Sieviešu Masturbator G Spot Ādas Šķīstības Bikses Lesbiešu Ielikt Seksa Rotaļlietas.

Saistītie Produkti