Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Atvērtā koda Bionisko Robots Rokas Labās Rokas Pieciem Pirkstiem STM32 Versija + Valkājamas Mehāniskās Cimdu Skatīt lielāku

Atvērtā koda Bionisko Robots Rokas Labās Rokas Pieciem Pirkstiem STM32 Versija + Valkājamas Mehāniskās Cimdu

€175.43

-15 %

€206.39

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums TZT
RC Daļas un Accs Savienotāji/Elektroinstalācijas
Materiāls Metāla
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
Upgrade Daļas/Piederumi Valde

Atvērtā koda Bionisko Robots Rokas Labās Rokas Pieciem Pirkstiem STM32 Versija + Valkājamas Mehāniskās Cimdu

Apraksts:

uHand2.0, ir atvērtā koda bionisko mehāniskās palmu, kas der STM32 attīstību.Savus piecus pirkstus brauc atsevišķi, ar pieciem anti-blocking servos LFD-01. Bāzes virza 180° digitālo servo LD-1501. Tā atbalsta sviras kontrole, grafikas DATORA kontroli.Tas ir viegli un ātri, lai rediģētu darbības.Mēs piedāvājam avota kods, kontroles padomes shēmas, izstrādes rīkiem, un tamlīdzīgi.

Paketē Iekļauts:

- 1 x Komplekts Akrila Turētājs

- 1 x 6V 5A Strāvas Adapteris

- 5 x LFD-01 Anti-Apstāšanās Servos

- 1 x LD-1501MG Servo Bāzes

- 1 x Metāla Loksnes Palmu Vāciņu

- 1 x Kontrolieris STM32 Versija

- 1 x Kursorsviru & Uztvērējs

- 1 x DC Barošanas Vadu

- Vairākas Likvidācijas Caurules

- 1 x Valkājamas Mehāniskās Cimdu

- 1 x Bluetooth Modulis

12 Funkcijas Open Source Servo Kontrolieris:

- Piedāvājam Avota Kods/Shematisks

- Atbalsta Autobusu Servo Kontroles

Nomaināmas MCU modulis

- Bezvadu Kontrolieris Kontroles PS2

- APP Kontroles Android

- Zema Sprieguma Signāls

- Darbojas Bezsaistē

- 8M Uzglabāšanas Flash

- 6-ceļu Servo Aizsardzību pret strāvas

- Ārējās MP3 Modulis

- Viegli Vadu

- Atbalsts DATORA Grafiskās Programmēšanas

Vairumtirdzniecības un Beztaras Pasūtījumiem:

Mēs piedāvājam vairāk atlaidi vairumtirdzniecības pasūtījumiem un beztaras pasūtījumiem.Ja jums ir nepieciešams vairāk gabaliem, lūdzu nosūtiet mums pieprasījumu par šo lapu, un mēs atbildēsim jums drīz.

Maksājumu & Sūtījumu:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, T/T., lielākā daļa galvenās kredītkartes, ir pieņemami, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Mēs esam procesā visvairāk pasūtījumu 48 stundu laikā pēc maksājuma pārbaudes un piedāvājumu Izsekošanas Skaits par katru pasūtījumu (pārdevējs var tikai aizpildīt Izsekošanas Skaits pasūtījuma pēc tam, kad 24 stundu laikā no pircēja samaksu.)

3) Atbalstu Visā Pasaulē, Piegāde. (izņemot dažas valstis un APO/FPO).

4) Dažas DHL/Fedex Izsekošanas Skaits var tikt mainīts pēc postenis ierodas Honkongā (piem.mēs kuģis objektu piektdien un aizpildiet Izsekošanas Skaits pasūtījuma,bet Izsekošanas Skaits var tikt mainīts, pirmdien, kad zemes Gabala ierodas Honkongā).

5) Dienesta Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju neietilpst brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6) gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu saprātīgā dienu laikā no maksājuma, lūdzu, nevajag uztraukties un, sazinieties ar mums pirmā (lūdzu, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums.Paldies ļoti daudz!) Mēs izsekot sūtījumu un atbildi jūs ļoti ātri.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:

1) Mēs uzturēt augstu izcilības un censties 100% klientu apmierinātību!Ziniet, atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs patiesi novērtējam tad, ja jums ir kādas problēmas, par posteņiem, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms palīdzēt, pirms dod mums negetive atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas, un saņemt Win-Win risinājumu gan no mums.Paldies!

Citi jautājumi, ka mums vajadzētu pieminēt šeit:

1) Attiecībā uz pircējiem no krievijas Federācijas, lūdzu, piedāvāt Pilnu Nosaukumu, kā politikai ir nepieciešami.Citādi, kurjera nebūs uzņemt iepakojumā.Paldies.

2) Attiecībā uz pircējiem no krievijas Federācijas, Argentīnā un Ukrainā, jūsu prece var beidzot nosūtīti EMS komplekss, muitas deklarācijas, lai gan jūs varat izvēlēties, DHL/Fedex sākumā.

3) Attiecībā uz pircējiem no Brazīlijas, lūdzu, piedāvāt Nodokļu maksātāja reģistrācijas Numurs, Ja jūs vēlaties, lai kuģis ar DHL/Fedex, vai vienums tiks nosūtīti EMS lai gan jums izvēlēties DHL sākumā.

Tagi: smbus, ksger t12, valkājamas bionisko roku, robots rotaļlietu, kontrolē robota roku, 18650 solis uz augšu, stm8, līkums sensors, valdes stm32, prezervatīvu pirkstu.

Uzrakstīt recenziju

Atvērtā koda Bionisko Robots Rokas Labās Rokas Pieciem Pirkstiem STM32 Versija + Valkājamas Mehāniskās Cimdu

Atvērtā koda Bionisko Robots Rokas Labās Rokas Pieciem Pirkstiem STM32 Versija + Valkājamas Mehāniskās Cimdu

Saistītie Produkti