Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Lixada Portatīvo Zvejas Soma makšķeri un Spoli Ceļojuma futlāris Soma Pārvadātājs Uzglabāšanas Soma Medību Soma Gadījumā Organizators Skatīt lielāku

Lixada Portatīvo Zvejas Soma makšķeri un Spoli Ceļojuma futlāris Soma Pārvadātājs Uzglabāšanas Soma Medību Soma Gadījumā Organizators

€7.31

-43 %

€13.05

Jauns produkts

Slāņi Viena Slāņa
Ar Paliktni vai Ne No
Zīmola Nosaukums LIXADA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Daudzfunkcionāls
Modeļa Numurs Makšķerēšanas Soma
Materiāls Citi

Šo zvejas soma ir speciāli izstrādāta, lai zvejniekiem.Tas ietver ietilpīgs galvenais nodalījums un priekšējā kabata, kurā ir ietilpīgs, lai saglabātu jūsu standarta zvejas rīku organizē un gatavs zvejas reisā.Plašs atvērums ļauj jums, lai sasniegtu savus objektus, kā viegli un ātri.Tas ir ļoti ideāls, lai uzglabātu makšķeri, makšķerēšanas spoles, un citi zvejniecības piederumi, arī lieliska soma jūsu medību rīku.

Funkcijas:

PLAŠS JAUDU: Šis zvejas soma ietilpst galvenais nodalījums un priekšējā kabata, piedāvā lielu ietilpību, lai jūsu makšķeres.Galvenais nodalījums: 50 * 14 * 5cm.Priekšējā kabata izmērs: 40 * 12 * 3cm.

ĒRTA PIEKĻUVE un ORGANIZĀCIJA: Ietilpīgs galvenais nodalījums ar plašu atklāšanas un dual rāvējslēdzēji, lai viegli piekļūt jūsu būtiska zvejas rīkiem, piemēram, ar makšķeri, makšķerēšanas spoles, līnijas utt.

PAPILDU atmiņa: Front rāvējslēdzēju kabatas par papildu krātuvi zvejas rīkus.

IZTURĪGS: Izgatavots no augstas kvalitātes 600D oxford audums, vienslāņa dizains, asaru izturīgs un izturīgs, lai izmantotu.

PORTATĪVO: Ar rokturis un regulējama pleca siksna, ērti veikt, lielu zvejas bagāžas jebkurš makšķernieks.

Specifikācijas:

Materiāls: 600D oxford audums

Galvenais Nodalījums: 50 * 14 * 5cm / 19.7 * 5.5 * 2.0 jo

Priekšējā Kabata Izmērs: 40 * 12 * 3cm / 15.7 * 4.7 * 1.2 jo

Postenis Svars: 300g / 10.6 oz

Iepakojuma Lielums: 50.5 * 14.5 * 8cm / 19.9 * 5.7 * 3.1 jo

Iepakojuma Svars: 310g / 10.9 oz

Iepakojums Saraksts:

1 * Zvejas Soma

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: nodiluma makšķeri soma, harley v stienis pārvadātājs, daiwa viltus spole, acs multi layer uzglabāšana, orvis ceļot stieni gadījumā, lidot makšķeri somā 100, nirt spolei, rokassomu, ādas sieviešu, multi layer uzglabāšanas posteņiem, bērnu somas.

Uzrakstīt recenziju

Lixada Portatīvo Zvejas Soma makšķeri un Spoli Ceļojuma futlāris Soma Pārvadātājs Uzglabāšanas Soma Medību Soma Gadījumā Organizators

Lixada Portatīvo Zvejas Soma makšķeri un Spoli Ceļojuma futlāris Soma Pārvadātājs Uzglabāšanas Soma Medību Soma Gadījumā Organizators

Saistītie Produkti