Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 100GAB 12 Skatīt lielāku

100GAB 12" collu 8*300mmCable Vadu Zip Saites Neilons Kabeļu Savilcējs Bezmaksas piegāde

€8.28

-8 %

€9.00

Jauns produkts

Izmērs 8*300
Pieteikums Elektroinstalācijas Josta
Preces nosaukums 8*300 Kabeļu Savienotājs Krāsains Pašbloķējoši
Zīmola Nosaukums RiccoDi
Veids Pašbloķējoši
Materiāls Neilona
Modeļa Numurs 8*300
krāsa Melns,zaļš,dzeltens,zils,sarkans,dzeltens

100GAB 12" collu 8*300mmCable Vadu Zip Saites Neilons Kabeļu Savilcējs Bezmaksas piegāde

Paziņojums:

Pls sk. zemāk ziņojumu, pirms jūs iegādāties šo preci.Paldies.Daudzums ir no svara.Varbūt tur ir 2gab vairāk vai 2gab mazāk.Mums nav jābūt tā.Pls piezīme. (vairāk nekā 100gab)

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet mums, pirmkārt, mēs atbildēsim jums, pirmo reizi redzot,

Ja jūs vēlaties vairāk, cena būs lētāka.Lūdzu, vērā mūsu veikalā, izvēlēties un iegādāties.Jums var arī justies brīvi sazināties ar mums, lai saņemtu lētāku cenu!

Produkta Nosaukums : Self-Locking Neilons Kabeļu Saites

Materiāls : Neilons

Modelis : 8*300

Biezums(T):1.2 mm

Garums(L) : 300mm

Krāsa : balts, zaļš, zils, dzeltens, sarkans melns ect

Paketē iekļauts

100gab/iepakojumā 8*300mm pašbloķējoši Neilons Kabeļu Saites

Attēls:

Apmaksa: Mēs accpet Alipay,Western Union,T/T,Visās lielākajās crecit kartes ir pieņemt, izmantojot sesue maksājumu!Pārliecinieties, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

Sūtījumu: Mēs nosūtīsim preces 7 kalendāro dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.Pircējs ir atbildīgs par apdrošināšanas ,problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmei, šādus negadījumus, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Un precēm, kas tiks Atzīmēts kā "dāvana" vai "parauga" viegli muitošanas un mazāk maksas. (ja jūs vēlaties deklarēt preces, kā cita objekta nosaukumu, vai norādīt vērtību, pēc pasūtījuma, lūdzu, informējiet mūs, veicot pasūtījumu Parasti,mēs nosūtīt preces ar China post.Un mēs arī pieņemt DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS ect.

Atsauksmes: Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus, Jo jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!Paldies, ka savu izmeklēšanu.

Tagi: automašīnas radio, Tie, bloķēšanas neilona, 200mm kabeļu savienotājs, plastmasas wrap kaklasaites, kabeļvadu zip, galvas apsējs, kabelis siksniņa, bārs kaklasaiti, skava neilona.

Uzrakstīt recenziju

100GAB 12

100GAB 12" collu 8*300mmCable Vadu Zip Saites Neilons Kabeļu Savilcējs Bezmaksas piegāde

Saistītie Produkti