Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Planēšana Auto Ar Autostāvvietu, Uzstādīt Spēļu Trasē Rotaļlietas Slaidu Valdes Sliežu Frikcijas Auto Rotaļlietas Zēniem Sacīkšu Automašīnas Modelis Bērniem Gif Skatīt lielāku

Planēšana Auto Ar Autostāvvietu, Uzstādīt Spēļu Trasē Rotaļlietas Slaidu Valdes Sliežu Frikcijas Auto Rotaļlietas Zēniem Sacīkšu Automašīnas Modelis Bērniem Gif

€13.66

-19 %

€16.87

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums OOTDTY
Veids Auto
Vecums 2-4 Gadi
Funkcijas lējumiem
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Planēšana Auto Ar Autostāvvietu, Uzstādīt

Funkcijas:

OOTDTY

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

★【PIESAISTĪJA OUTLOOK] aicina 6 savstarpēji rampas spilgtas krāsas, slīpums uz leju liek jums toddler prieks, kā automašīnas ātrumu uz leju rampas un iesaistīties sacensībā, savas automašīnas, atkal un atkal.Paredzēti, lai roll vienmērīgi uz leju, auto rampas ar padara mesmerizing skaņas.

★【VIENKĀRŠI UN INTERESANTI] aicina Auto ceļš ir vienkāršs un labi būvēts rotaļlieta, kas nodrošina aizraujošu nepārtrauktu kustību, par daudz aktīvi spēlēt reizes un lielisku motoriku, vienkārši un jautri spēlēt.Mini automašīnas ar spilgtas krāsas piesaista zēni un meitenes, kas iesaistās skatoties tos sacīkšu, kā arī palielinot mazuļa uzmanību span.

★【DROŠĪBAS DIZAINA] aicina Perona sacīkšu rotaļlietas izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes ABS materiāla, augsta standarta bērniem.Salīdzina ar koka rampas, rotaļlietas, tas ir vairāk, viegls un izturīgs, ar gludām malām slepeniem maz rokās.

★【HIT DĀVANU] aicina Izvēloties hit dzimšanas diena Ziemassvētku dāvanu zēniem un meitenēm, trases auto rotaļlietas ir jābūt, lai jūsu maz sacīkšu vadītāja.Tas ir interesanti, labākās dāvanas 1,2,3,4 gadus veciem bērniem, rotaļlietas.Tā ir ļoti piemērota, kā dāvanu bērniem.To var izmantot kā Halloween, dāvanas, Ziemassvētku dāvanas, dzimšanas diena dāvanas, vai progresa balvu.Tie būs ļoti laimīgs, lai saņemtu šādu dāvanu.Gudra izvēle.

★100% Apmierinātības Garantija,Ja ir kādas problēmas ar preces lietošanu, lūdzu, sazinieties ar mani, un atrisināt problēmu.Lai jūs varētu Nosūtīt vai kompensāciju, Lūdzu, nedod zems rezultāts, kas tieši.Tu un es gan zaudēt naudu, ja jūs tikai dod sliktas atsauksmes.Paldies, Cienījamais klients!

Brīdinājums: šī rotaļlieta nav piemērota bērniem līdz 3 Gadu vecumam!

Krāsa: random krāsa

Materiāls:plastmasa

Pārdošanas Veids : Mazumtirdzniecība, Wholesal,Piliens Kuģniecība

Izmērs: Viens Izmērs

Garums:45cm(17.72 gadā)

Platums:35cm(13.78 gadā)

Augstums:12cm(4,72 in)

Daudzums: 1set(8pcs automašīnas, 1 dziesmu)

Piezīme:

Ja jums ir liels daudzums (tikai nepieciešams vairāk nekā 50 asv dolāru), lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es jums došu, kas PĀRSTEIDZA CENU(lielāku daudzumu, jo zemāku cenu), paldies!

Izmērs Manuāla Mērīšana, tur var būt no 0 līdz 2 cm kļūdas, kas pieder pie normāla parādība.

Un sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1 x Planēšana Auto Ar Autostāvvietu, Uzstādīt

Tagi: blackview bv9000 pro ekrāna, lielā stāvvietā, automāts, auto, lējumiem, auto miniatūras toyota, modelis tamiya, vannas rotaļlieta slaidu, kuģa militāro modelis, carrera gt, magic trase.

Uzrakstīt recenziju

Planēšana Auto Ar Autostāvvietu, Uzstādīt Spēļu Trasē Rotaļlietas Slaidu Valdes Sliežu Frikcijas Auto Rotaļlietas Zēniem Sacīkšu Automašīnas Modelis Bērniem Gif

Planēšana Auto Ar Autostāvvietu, Uzstādīt Spēļu Trasē Rotaļlietas Slaidu Valdes Sliežu Frikcijas Auto Rotaļlietas Zēniem Sacīkšu Automašīnas Modelis Bērniem Gif

Saistītie Produkti