Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Groomsmen Lakatu, Atloks, Līgavainis Tuxedos Samta Royal Zila Jaka, Vīriešu Uzvalki, Kāzu Cilvēks līgavainis vīriešu kostīms (Jaka+Bikses+Savilcējs+Hankerchief) Skatīt lielāku

Groomsmen Lakatu, Atloks, Līgavainis Tuxedos Samta Royal Zila Jaka, Vīriešu Uzvalki, Kāzu Cilvēks līgavainis vīriešu kostīms (Jaka+Bikses+Savilcējs+Hankerchief)

€46.84

-26 %

€63.30

Jauns produkts

Fit Tips Izdilis
tuxedos vīriešiem kostīmu homme mariage
ternos masculino para casamento Kostīmi
Dzimums VĪRIEŠI
smokings vīriešu uzvalki
kostīmu homme terno
Zīmola Nosaukums TPSAADE
Modeļa Numurs vīriešu uzvalks
Apģērba Garums Regulāri
Elsas Slēgšanas Veids Rāvējslēdzēju Lidot
Vienuma Tips Kostīmi
ternos royal blue vīriešu uzvalks
Uzvalks vīriešu uzvalks
zēni balles tērpi vīriešu posms valkā
Materiāls Kokvilnas
terno masculino kāzu uzvalki vīriešiem
lina uzvalki, vīrieši vīriešu jaka sequin
Priekšā Stils Dzīvoklis
vīriešu uzvalks jaunākās kažoku, elsas dizainu
Slēgšanas Tips Viena Krūšu

Laipni lūgti Mūsu veikalā

Izmērs un Krāsa un Stils: pēc pasūtījuma

Visi Tērpi var pasūtījuma adlut un zēns izmēru Vairāk Jaunu Stilu Tērpi, Noklikšķiniet uz, lai Izvēlētos Attēlus, uzvalki

Puse Uzvalku, Kāzu Uzvalks / Biznesa Uzvalks / Ikdienas Tērps

Lūdzu, Laimīgu Iepirkšanos !

Par lielumu diagramma: (lūdzu, izvēlēties pareizo izmēru, saskaņā ar jūsu pašu lieta ,kas ir ļoti svarīgi mums, lai padarītu piemērots jums.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.)

Standarta Uzvalki Diagramma:

Kā izmērīt standarta uzvalki:

Piezīme: Mīļā, Ja standarta izmērs nav piemērots jums, Mēs pēc pasūtījuma par jums.Neuztraucieties, Cena ir vienāda.Laipni lūdzam izvēlēties un iegādāties.Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu, lūdzu, novērtējiet iestāde atbilstoši mērīšanas guide, un parādīt viņiem, lai mums.

Produkta Apraksts

a.Mēs esam profesionāla ražotājs, mēs vienmēr sniegt jums augsta kvalitāte, zemas cenas produktiem, laipni lūgti izvēlēties.(Visi kostīmi tiks izdarīti vairāk nekā 90%, līdzīgi kā attēlā.)

b.tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tas ir tikai krāsu atšķirība.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc jūs varat izvēlēties pasūtījuma izgatavotu vai krāsas izmaiņas par šo uzvalku, arī jūs varat nosūtīt jums neobjektivitāti uzvalku, lai mani, un man pateikt savu izmēru un krāsu, kad jūs pasūtīt.Jūs varat jauktā kārtībā manā veikalā.

Piegāde

mēs kuģniecības priekšmetus, EMS(5-10days),ja jūs vēlaties, lai ātri saņemt produktu, jūs varat izvēlēties, UPS vai DHL un citu kuģniecību.

Piegāde Maksājumu

American Express; Crit Karte; bankas vai Bankas Pārskaitījumu; Western Union.

Piliens Kuģniecība

Mēs varam nomest piegāde.sūtīt man jūsu klienta piegādes adrese, kad vietu secību.

Ievedmuitas Nodokļi

Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Mūsu Garantija

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti jūsu pirkumu mūsu veikalā, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.

3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

Piezīme: Zeķes, rotaslietas, peldkostīmi, Apakšveļa un skaistuma priekšmeti nespēj tikt atpakaļ vai apmainīt.

Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.

2. Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs garantējam, mēs 100% atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums。

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums!

Tagi: royal blue, zila karaļa uzvalks, vīriešu uzvalki šalle, gothic tērps vīriešiem, vīrs uzvalku, samta, vīriešu uzvalks trešdiena:, zila karaļa tērps vīriešiem, vīriešu smokings, humidifi, tie zip.

Uzrakstīt recenziju

Groomsmen Lakatu, Atloks, Līgavainis Tuxedos Samta Royal Zila Jaka, Vīriešu Uzvalki, Kāzu Cilvēks līgavainis vīriešu kostīms (Jaka+Bikses+Savilcējs+Hankerchief)

Groomsmen Lakatu, Atloks, Līgavainis Tuxedos Samta Royal Zila Jaka, Vīriešu Uzvalki, Kāzu Cilvēks līgavainis vīriešu kostīms (Jaka+Bikses+Savilcējs+Hankerchief)