Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Super varoņi BIONICLE 94pcs 22 CM Ekimu Ar Msdk Maker skaitļi Celtniecības Bloks, Ķieģeļi Bērniem rotaļlietas Skatīt lielāku

Super varoņi BIONICLE 94pcs 22 CM Ekimu Ar Msdk Maker skaitļi Celtniecības Bloks, Ķieģeļi Bērniem rotaļlietas

€9.76

-24 %

€13.01

Jauns produkts

Plastmasas Tips ABS
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Juguetes Brinquedos
Vecums > 6 gadiem
Plastmasas Bloku Forma Pašbloķējoši Ķieģeļu
Dzimums Unisex
3C Veids
Svītrkods No
Brīdinājums NO
Zīmola Nosaukums DITMOGF
Sertifikācija 3C
Veids Bloki

[xlmodel]-[custom]-[8888] Vairāk Informācijas

. Materiāls:Videi draudzīga materiāla.Iepakojums: Nē orignial kaste,Jauns noslēgtā OPP maisā

';

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotogrāfijas Saraksts

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārds un uzvārds, Adrese Zip Kods ir pareizs.Krievijas klientiem, lūdzu, sniedziet savu pilns nosaukums 3 vārdiem. 2. Bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.Pēc izsūtot savu paketi, mēs pierakstīt izsekošanas numuru www.e-jump.lv, Tas tiks atjaunināts, online apmēram 5~10 dienu laikā. 3. Ja jūs don\ \ \\ \ 't saņemt preci vairāk kā 25 dienu laikā,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs dziesmu preces un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.Lūdzu, neatveriet strīdu bez sazināties ar mums!Ņemiet vērā, Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokli, kas var rasties.Tajā pašā laikā, lai izvairītos no muitas nodokļiem, lai jūs, preces tiek nosūtītas ar ļoti zemu cenu.

1. Ja jums nav saņemt preces, uz ilgu laiku,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs apstiprinās ar pastu un atbildēt jums drīz. 2. Ja jūs neesat saņēmis preces ietvaros aizsardzības laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu dienas! 3. Ja vēlaties saņemt paketes, kas bojājuma gadījumā tranzītā, lūdzu, sazinieties ar mums vairāk bildes, mēs reship jaunas detaļas par jums. 4.Citas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums .Mēs jums atbildēsim 24 stundu laikā (Nav iekļauts svētku diena), *Ja jums ir apmierināti par mūsu produktiem,pls dod mums postive atsauksmes.Paldies daudz! *Pls sazinieties ar mani, pirms jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti,mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu strīdu. *Jūsu uzmundrinājums un atbalsts ir mūsu pastāvīgi uz priekšu impulsu.Mēs darīsim labāko, lai jūsu apmierinātību. *Paldies vēlreiz par jūsu atbalstu un palīdzību visu laiku.

1. Ja jūs esat pārliecināta par to,plese atstāt 5 Zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.Paldies ļoti daudz! 2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produkciju, lūdzu, dalīties ar jūsu draugiem. 3. Ja jūs vēlaties Vairumtirdzniecības lūdzu, sazinieties ar mums. 4. Kāda iemesla dēļ, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu,lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot \\\'\\\'Manas Ziņas\\\'\\\' vai \\\'\\\'Uzdotu Pārdevējam Jautājumu pirms došanās neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite. 5. Jūs apmierinošu ir mūsu galvenais vēlme

Tagi: bionicl, bionicle varonis mini, varonis bionicle ēka, bionicl lego, lego robotu, bionicle varoņi attēls, sega super varoņi, varonis, bionicle vecs modelis, bionicles factory varoņi.

Uzrakstīt recenziju

Super varoņi BIONICLE 94pcs 22 CM Ekimu Ar Msdk Maker skaitļi Celtniecības Bloks, Ķieģeļi Bērniem rotaļlietas

Super varoņi BIONICLE 94pcs 22 CM Ekimu Ar Msdk Maker skaitļi Celtniecības Bloks, Ķieģeļi Bērniem rotaļlietas

Saistītie Produkti