Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! DROSMĪGS CILVĒKS Neilona Mežģīņu Vīriešu bokseršortus U izliekta Maisiņš Seksīgi Caurspīdīga Apakšveļa Vīriešu Bokseršorti Slīdēšanas Plānas Atdzist Bokseris Vīriešiem Skatīt lielāku

DROSMĪGS CILVĒKS Neilona Mežģīņu Vīriešu bokseršortus U izliekta Maisiņš Seksīgi Caurspīdīga Apakšveļa Vīriešu Bokseršorti Slīdēšanas Plānas Atdzist Bokseris Vīriešiem

€4.12

-32 %

€6.06

Jauns produkts

Iezīme Zīdaini gluda un forša
Veidi, ārējās tirdzniecības Eksports
Materiāls Neilona
Zīmola Nosaukums drosmīgs cilvēks
Modelis Tips Cietie
Sūtījumu Bezmaksas Piegāde
Produkts Vīriešu sexy caurspīdīgs bokseri
Biezums Plānas
Bokseri cueca
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No
Dzimums VĪRIEŠI
izcelsmes vieta Guangzhou, Ķīna
Audums Mežģīnes
Modeļa Numurs B1013
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Biksītes & Bokseri Pusgarās Sporta Bikses-Bokseršortus
Veids Mežģīnes bokseri
Preču kategorijas Vietas

Mēs garantējam, tas ir īsts produkts, un augstas kvalitātes

Lūdzu, izlasiet pirms pirkšanas

Katru datoriem ar oriģinālo iepakojumu.Lūdzu, paskatieties, sīki izmēri datus.Paldies!Šī ir Āzijas izmērs,nav vienkārši izvēlēties to, ko S/M/L/XL, Ja jūs neesat pārliecināts, ka tā izmērs ir piemērots tieši jums, jūs varat uzzināt jūsu parasti valkā apakšveļu.Jūs pasākums flīžu viduklis (1/2 viduklis) par apakšveļu, kas nav izstiepts valsts.Izmērs S: 32 cm, Izmērs M: 34 cm, Izmērs L: 36 cm, Izmērs XL: 38 cm Visas mērīšana cm, lūdzu, ņemiet vērā, 1 cm = 0.39 collas,1 inch=2.54 cm Mērījumu diagramma(Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm, kļūdas diapazons rokasgrāmata pasākums)

Laipni lūgti mūsu veikalā!

Lai padarītu jums ir laimīgas iepirkšanās braucienu mūsu veikalā un izvairītos no nepatīkamiem pēc pārdošanas jautājumi, lūdzu, lūdzu, veikt dažas minūtes, lai lasīt daži iepirkšanās padomus.Jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums, izmantojot īsziņu vai e-pastu

-- Sūtījums

Bezmaksas Piegāde Visā Pasaulē

Sagatavošanas Laiks: mums ir 1-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

Lūdzu, ņemiet vērā, mums ir laika starpība, mūsu darba dienas ir no pirmdienas līdz sestdienai un no 10 līdz 10pm.

Par jebkuru atpakaļ pasūtījumu, mēs sazināsimies ar jums nekavējoties kavēšanās paziņojumu.

Nē sūtījumu, svētdienās un Svētku dienās.

Mēs nevaram kontrolēt transporta, kā to apstrādā ar 3rd party.

Mums būs mērķis, lai saņemtu savu pasūtījumu uz jums laiku, bet negribu uztraukties, ja tas uzrodas vēlāk kā šis, mēs sazināsimies ar kuģniecība, lai saglabātu jums informēti.

Mēs atvainojamies, ka P. O. Kastes un militāro adreses (APO, FPO) nevar piegādāt.

Par Muitas Nodokli

Ņemot vērā, ka mūsu klientu labā, Mēs esam spiesti, lai kuģis savu pasūtījumu pa pastu.Lūdzu, saprotiet, taču, muitas nodoklis, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, nav nodokļu maksu un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Bet mēs atmaksāsim jūsu maksājumu express shipping(ja jums ir samaksāts), lai jūsu kontā 24 stundu laikā.Mēs patiesi atvainojamies par sagādātajām neērtībām, tas var izraisīt jums.

Piezīme:

Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.

Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, ekspress piegāde.

-- Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs dos jums $1-3 ATLAIDE savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

Mēs kā pārdevējs nekad neko ar nodomu kaitēt saņem kaut ko mazāk nekā pozitīva 5 zvaigžņu atsauksmes, jo mēs nopelnīt mūsu livings caur www.e-jump.lv un www.e-jump.lv sodīta mums stipri monetarily par nonpositive / sub5 zvaigžņu atsauksmes!Mēs vēlamies, lai mūsu klienti ir apmierināti un atgriežas, tiem, pat vairāk gods mums ir teicis, lai viņu ģimenes un draugi, kolēģi.Mūsu uzdevums ir, ka laimīgs klients, tas ļauj mums, lai turpinātu uzdevuma un augt.Tāpēc mēs centīsimies labākais, lai izveidotu produktu un pakalpojumu ir apmierināti ar pircējiem.

Tagi: vīriešu slip peldkostīmi, bokseris, seeinner, drosmīgs cilvēks vīriešiem apakšveļa, vaļsirdīgs pārredzamu peldkostīmi, neilona akciju, lingery slīdēšanas geju, vīrieši spīdīgu apakšveļu, cilvēks apakšveļu, drosmīgs cilvēks.

Uzrakstīt recenziju

DROSMĪGS CILVĒKS Neilona Mežģīņu Vīriešu bokseršortus U izliekta Maisiņš Seksīgi Caurspīdīga Apakšveļa Vīriešu Bokseršorti Slīdēšanas Plānas Atdzist Bokseris Vīriešiem

DROSMĪGS CILVĒKS Neilona Mežģīņu Vīriešu bokseršortus U izliekta Maisiņš Seksīgi Caurspīdīga Apakšveļa Vīriešu Bokseršorti Slīdēšanas Plānas Atdzist Bokseris Vīriešiem

Saistītie Produkti