Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Dabas Amethysts Rock Crystal Black Agates Enerģijas Ģenerators Reiki Čakra 4 Punktu Kārta Piramīdas Kvarca Akmens Dziedināšanas Svārsta Skatīt lielāku

Dabas Amethysts Rock Crystal Black Agates Enerģijas Ģenerators Reiki Čakra 4 Punktu Kārta Piramīdas Kvarca Akmens Dziedināšanas Svārsta

€4.28

-25 %

€5.71

Jauns produkts

Formas\raksts piramīda
Zīmola Nosaukums Miglaina skaistums
Materiāls Akmens
Funkcijas Apdare
Saderība Apdare
Metālu Tips Vara
Vienuma Tips Kuloni
Sods vai Modes Modes
Kuloni Tips SOLITAIRE
Modeļa Numurs BJ1002
Stils Moderns
Dzimums Unisex
Metāla Krāsa Sudraba Pārklājumu

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Laimīgs Iepirkšanās

Dabas Amethysts Rock Crystal Black Agates Enerģijas Ģenerators Reiki Čakra 4 Punktu Kārta Piramīdas Kvarca Akmens Dziedināšanas Svārsta

Apraksts:

Stāvoklis: Jauns

Izmērs:(aptuveni) : 75x75 mm Apļveida Konusa 21x21x21mm/Trīsstūrveida 9x9mm Sver:(aptuveni)31g/gab

Daudzums: 1gab.

Iepakojums:Opp Maisā + Burbulis Wrap

Piezīme:

Lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc nevar garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.

Vienumus Attēlu Rādīt:

Cienījamie pircēji:

1.Pasūtījuma apjoms ir mazāks par $10 (Var apvienot, lai nopirkt),sūtījums tiks nosūtīts pa pastu Ķīnas parasto mazo Pakešu Plus vai citu parasto mazo Pakešu piegāde veidos . ( izsekošanas skaits nav availble , nevar izsekot piegādes informācija .Paredzamais Piegādes laiks:39-60 darba dienā.)

2. Pasūtījuma summa pārsniedz $ 15 , sūtījums tiks nosūtīts pa Pastu Ķīnas Reģistrā, Gaisa Pasts,www.e-jump.lv Standard Shipping,ePacket. ( Kas nodrošina izsekošanas numuru,var izsekot piegādes informācija .Paredzamais Piegādes laiks:15-60 darba dienu laikā.

Pīķa sezonā, paku izsekošanas ieraksts tiktu kavēšanās nedaudz tiešsaistē.Ja jūs nevarat izsekot jūsu pakete,Lūdzu, sazinieties ar mums.

3. Lai >180USD , Ar Express , Izņemot attālā rajonā .(Ja pasūtījums ir vairāk nekā 180USD,Pls izvēlēties" Pārdevēja piegādes Metodi",Mēs nosūtīsim paketes Express pēc jūsu pasūtījuma tas parasti aizņem 4 -12 darba dienu laikā.)

Ja ilgu laiku nav saņēmuši sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs atrisinātu jums laikā.Paldies ļoti daudz!

4. Foto nav redzams faktiskais lielums, Lūdzu, skatiet Aprakstu par izmēru detaļas.

5. Krāsa var ļoti nedaudz, jo krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora.

6. Visas preces ir labas kvalitātes, un saskaņā ar stingriem pārbaudes, pirms tie tiek nosūtīti.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.Paldies par jūsu atbalstu!

7. mēs atbalstām Kritums iepirkšanās Pakalpojumu.(Pls mainīt adresi uz savu klientu risinātu, pirms veikt pasūtījumu,ja jums ir kādi lūgumi ,Pls atstāt ziņu mums.)

Pakalpojums :

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā .Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājums:

1.Pašlaik, Jūs varat maksāt, izmantojot Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney un bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.e-jump.lv nākotnē.Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.

2.Lai aizsargātu jūsu intereses, Jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.e-jump.lv, un netiks izdots asv, līdz jūs saņemsiet savu pasūtījumu .

Piegāde:

1.sūtījums tiks izsūtīts ar 3 Darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājums(izņemot Brīvdienas).Ja nevar izsūtīt, mēs sazināsimies ar jums pusdienlaiks,un sekot, lai kuģis plkst.

Mums ir slēgtas brīvdienās un NAV kuģis svētdienās!

2.Uz iepakojumiem būs izsūtīti pa www.e-jump.lv Standard Shipping, ePacket(12-30 darba dienu laikā ierodas) vai China Post Air Mail.Ķīnas ziņu Gaisa pastam būs nepieciešams 15-60 darba dienas, lai nonāktu tavās rokās.

3.Ja pasūtījums ir vairāk nekā ASV $180, Mēs kuģis ar Express .Piemēram, DHL, UPS, FedEx, vai EMS bezmaksas piegāde, kas būs jānonāk 3-12 darba dienu laikā.

4.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu kuģniecības pakalpojumu.Bet mēs nevaram kontrolēt piegādes laiku, jo tas ir apstrādāts ar Trešās puses pakalpojumu, Bet, ja paka nav jānonāk paredzamo laiku, Lūdzu, sazinieties ar mums, Mēs palīdzēsim jums izsekot un jums ir apmierināti atbildi.

Iepakojums

Katrs pasūtījums ir nosūtīts, izmantojot Burbulis aploksnē vai daudzslāņu iepakojumā.Tas aizsargā priekšmetus no sabojāšanas tranzītā, kad tā sasniedz katru klientu'hand

Atsauksmes

Cienījamie Pircēji, Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi .Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jums atrast jebkuru problēmu, par mūsu produktiem, pēc tam tos saņem, Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums un parādīt mums, dažas bildes no problēmas, Mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai atrisinātu tos jums.Liels paldies par 5 Zvaigznes Atsauksmes!

Paldies par jūsu apmeklējot.Laimīgs iepirkšanās

Tagi: ametista kristāla kulons, kulons svārsta, ametists čakra, ametista akmens sirds, crystal rock, čakru piramīda, ametista akmens, dowsing svārsta, Ametists, svārsta.

Uzrakstīt recenziju

Dabas Amethysts Rock Crystal Black Agates Enerģijas Ģenerators Reiki Čakra 4 Punktu Kārta Piramīdas Kvarca Akmens Dziedināšanas Svārsta

Dabas Amethysts Rock Crystal Black Agates Enerģijas Ģenerators Reiki Čakra 4 Punktu Kārta Piramīdas Kvarca Akmens Dziedināšanas Svārsta

Saistītie Produkti