Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vairumtirdzniecības 2000pc Plastmasas Adīšanas Adatu Āķis Dūrienu Turētāji Sprādzes Tamborēšanas Slēdzenes Dūrienu Marķieri ar aizkritņa slēdzeni, kura Garums 9cm Skatīt lielāku

Vairumtirdzniecības 2000pc Plastmasas Adīšanas Adatu Āķis Dūrienu Turētāji Sprādzes Tamborēšanas Slēdzenes Dūrienu Marķieri ar aizkritņa slēdzeni, kura Garums 9cm

€17.76

-18 %

€21.66

Jauns produkts

Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Materiāls Plastmasas
Iestatīt Tipu No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Adīšanas Adatas
Izmantošana Izšūšana
Art. - NR. TAMBORĒŠANAS-730202

2000pc Adīšanas Adatu Āķis Plastmasas Dūrienu Turētāji Sprādzes Trikotāžas Tamborēšanas Slēdzenes Dūrienu Marķieri Tamborēšanas Fiksatoru TAMBORĒT-730202

Apraksts:

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Daudzums:2000pc

Cienījamais pircējs, ja jums ir nepieciešams liels daudzums vai īpašas prasības par plastmasas tamborēt, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par dažādiem veidiem, adatas, lūdzu, apmeklējiet mūsu veikalā:

Piegāde: Mēs kuģa, lai visā Pasaulē, izņemot gadījumus, APO/FPO.Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielāko daļu valstu robežās no 10 līdz 20 darba dienām.Krievija daži jomā ir 60 vai 90 dienām.Delivey laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 20-40 darba dienu laikā.Apmaksa: Mēs pieņemam alipay šeit.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Garantijas un Garantijas: 12 mēnešu garantija.Iegādāties ar pārliecību.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, pleasereturn to 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, mēs nosūtīsim jums aizstāšanu ar papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemam defectifve postenis.

Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir ot jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.Cita Politika: Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc receiveing maksājumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtītu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Nopietni buyrer tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.Biežāk UZDOTIE jautājumi: J:Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A:Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: kredītkaršu;moneybooker;T/T; Western Union

Q:Cik daudz tas maksā, lai kuģis ar manu valsti?

A:Paketi mazāk kā 2kg tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas Aviopastu, lai vairākums pasaules valstīm.

Q:Ir tur jebkuru izsekošanas numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar sekošanas numuru.Pēc tam, mēs nosūtīsim jums gabala, jūs varat skatīt sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē.

Q:Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?

A:Mēs deklarētais iepakojuma sīkāk informācija par katru produktu, lūdzu, chweck tajā.Paldies.

Q:es esmu pārdevējs, es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A:Hi, paldies par jūsu jautājumiem.Ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, rakstiet mums.Mēs dos jums labāko cenu.Paldies.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem un servisu, vienkārši sazināties ar mums.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

Tagi: mežģīnes tamboradatas adīšanas, aizver āķis paklāju komplekti, aizver āķi, knitpro, adīt needl, brālis stīpu, lielā adīšanas adatas, panda fiksatoru āķis spilvens, izšūšanas komplekts, keychain adīt.

Uzrakstīt recenziju

Vairumtirdzniecības 2000pc Plastmasas Adīšanas Adatu Āķis Dūrienu Turētāji Sprādzes Tamborēšanas Slēdzenes Dūrienu Marķieri ar aizkritņa slēdzeni, kura Garums 9cm

Vairumtirdzniecības 2000pc Plastmasas Adīšanas Adatu Āķis Dūrienu Turētāji Sprādzes Tamborēšanas Slēdzenes Dūrienu Marķieri ar aizkritņa slēdzeni, kura Garums 9cm

Saistītie Produkti