Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jauns Usb Spraudni Elektriskā Efektīvu Lidot Slazds Kaitēkļu Ierīce Kukaiņu Ķērājs Automātiskā Mušķērājs Lidot Slazds Ķert Artifacts Kukaiņu Lamatas Skatīt lielāku

Jauns Usb Spraudni Elektriskā Efektīvu Lidot Slazds Kaitēkļu Ierīce Kukaiņu Ķērājs Automātiskā Mušķērājs Lidot Slazds Ķert Artifacts Kukaiņu Lamatas

€15.97

-39 %

€26.61

Jauns produkts

Kaitēkļu Tips Odi
Iestatīt Tipu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
style1 209x178MM
Modeļa Numurs DZ0005

Produkta apraksts

F eatures: 1. USB kabelis, droši un ērti. 2. Var izmantot atkārtoti, Augstu izmaksu rādītājus. 3. Fiziskās lidot lamatas, drošs, nav toksisks un videi draudzīgs. 4. Augstas efektivitātes uzņemt. 5.jūs varat mēģināt medus vai cukura jauda ,šķidros vai varas formu, kas var pievilināt mušas tiks piemēroti kā ēsmu. 6.Tas notiks ļoti lēni, citādi mušas būs skandāla un lidot prom.Izmantot metodi: 1. Izplatīt ēsmu uz 5 rievām (Lūdzu neizmantojiet grūti objektiem, kā ēsmu). 2. Pievienojiet strāvas un ieslēgt slēdzi. 3. Lidot ir piesaistījusi ar ēsmu un pārvieto kastes ar rotējošo šķīvja. 4. Noņemt lidot slazds lodziņā un tīrs.Parametri: Nosaukums:Elektriskā Lidot Slazds Materiāls: Plastmasa Spriegums: DC 3W Produkta izmērs: 209x178MM Tips:Vieglie Lamatas,Lidot Slazds Elektriskie, mušu Slepkava, Mušķērājs, Kukaiņu Ķērājs, kaitēkļu noraidīt ,Kaitēkļu apkarošanas Produktus Paketē iekļauts: 1 x Lidot Slazds Ierīce 1 x USB Kabeli Bez Kontaktdakšas Tips: Šis produkts ir piemērots viesnīcas, restorāni, ēdnīcas, ģimenēm, pārtikas tiesām, lielveikali, piestātnes, saimniecības, pārtikas rūpnīcas, farmācijas rūpnīcas, utt.Ja efekts nav labi izmantot, tas parasti izraisa nepareiza lietošana.Mašīna tiek izmantota, lai lure lidot, lai paliktu uz galda virsmas, un tad mušas ir ieskaitīta lidot kaste ar pārskaitījumu valde.Ir nepieciešams pievērst uzmanību, lai izmantot punktus: 1.Piecas rievas, jāpievieno ar tiesībām summu, par ēsmu. 2.Ar mašīnu nedrīkst būt novietoti tā, ka lidot ir aktivizēts. 3.Ja lidot, nav ieinteresēti ēsmas, jūs varat pievienot etiķi vai ar cukura vai neticams smarža, kas piesaista mušas. 4.Ātrumu nosaka pēc mūsu testos neskaitāmas reizes.Ja ātrums ir pārāk ātri, tas radīs lido, lai lido prom.Turklāt, mūsu motora ātrumu, kas ir īpašs metro regulēšanas un izmaksu noklikšķiniet ir arī lielāks nekā ātrums bloku.

1.Mēs nosūtītās robežās 2-5 dienas (darba dienas, ne brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu.

2.Mēs tikai kuģis Apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Piegādes Veids, kā mēs izvēlēties www.e-jump.lv Standard shipping / Ķīna Post / EUB / Singapūra Post / Īpaša Līnija-YW.

Laiks ir aptuveni šādi:

4.Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvu Atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

1. Mēs garantējam, ka visas preces ir pilnīgi jaunas.

2. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

3. Ja jūsu jautājums ir apstiprināts, mēs varam nosūtīt jums bez rezerves daļas,bet jebkuru fizisku kaitējumu vai bojājumu rezultātā pircējam ļaunprātīgu izmantošanu, Pircējiem ir nepieciešams maksāt daļu naudas.

4. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

5. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

1. Ja jums ir kādas problēmas par pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Ja jums ir liels iepirkšanās pieredzi, mūsu veikalā, lūdzu, atstājiet mums 3 5-zvaigžņu reitingu, un dalīties ar draugiem.

Tagi: šķīdinātāju lamatas titāna, balts fly ķērējs, lg nfc, kukaiņu lamatas, peles slazdā, fli trap, hornet lamatas, pakārtotā lamatas, karalis tālruni, rūpniecības kukaiņu lamatas.

Uzrakstīt recenziju

Jauns Usb Spraudni Elektriskā Efektīvu Lidot Slazds Kaitēkļu Ierīce Kukaiņu Ķērājs Automātiskā Mušķērājs Lidot Slazds Ķert Artifacts Kukaiņu Lamatas

Jauns Usb Spraudni Elektriskā Efektīvu Lidot Slazds Kaitēkļu Ierīce Kukaiņu Ķērājs Automātiskā Mušķērājs Lidot Slazds Ķert Artifacts Kukaiņu Lamatas

Saistītie Produkti