Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tuya Smart WiFi Durvju Logu Sensors Magnēts Kontakta Detektors Mājās, Apsardzes Signalizācijas Sistēma, Amazon, Alexa, Google Home Saderīgu Skatīt lielāku

Tuya Smart WiFi Durvju Logu Sensors Magnēts Kontakta Detektors Mājās, Apsardzes Signalizācijas Sistēma, Amazon, Alexa, Google Home Saderīgu

€8.40

-39 %

€13.78

Jauns produkts

Darba Mitrums Max 95%RH
Strāvas Padeve DC 3 V LR03 AAA baterijas
Wifi IEEE802.11 b/g/n
Signalizācijas Pašreizējo <160mA
darba temperatūra -10 -50 grādu
Tukšas baterijas signāls 2.7 V
Magnētiskā Signalizācijas Distance vairāk nekā 15 mm
WiFi Biežums 2.4 G
krāsa Balts
Zīmola Nosaukums Cozoney
Gaidīšanas Režīma Strāva <10 uA

Tuya Smart WiFi Durvju Logu Sensors, Durvju Atvērts / Aizvērts Atklāšanā

Pamatojoties uz jaunāko tehnoloģiju Tuya Gudri ,Jūs varat zināt, durvju/logu statusu ( atvērts vai aizvērts ) jebkurā laikā, jebkurā kur .

Saprātīga Saistība ar citiem gudrās Mājas Ierīces

Tajā pašā laikā ,jūs varat noteikt apstākļus, lai saikne starp šo bezvadu durvju /logu sensors un citi smart dzīves ierīcēm ,lai saprast, mājas automatizācijas .

Balss Vadība, Izmantojot Amazon Alexa/ Google Home

Šī WiFi Durvju Logu Sensors, kas atbalsta balss kontroli, izmantojot Amazon Alexa /Google Home ,utt .Jūs varat nosūtīt balss komandu pieprasīt wifi durvju logu sensors, lai pārslēgtos savu statusu .

Mobilo Skatīšanās Attālināti ar Tuya App

Kad jūs esat ārā , jūs saņemsiet App paziņojumu jebkurā laikā, jebkurā, kur, kad ir nelikumīga ielaušanās iekšpusē jūsu mājās .App paziņojums tiks push tūlīt bez kavēšanās .

Ierīces Pievienošana ar Tuya App

Kas ir Iekļauts

1 x Bezvadu Durvju/Logu Sensors 1 x Lietotāja Rokasgrāmata 1 x Līmlenti 1 x Skrūves

Tehniskā Specifikācija

Piegāde: •Bezmaksas piegāde nozīmē tikai to, kuģniecības izmaksas ir par brīvu.mēs nevaram uzņemties atbildību par jebkādiem muitas nodokļiem, jebkurā valstī.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ja jums ir kādi muitas) problēma. •Mēs nevaram kontrolēt piegādes laiku, šī informācija sniedz pārvadātājam, un nedēļas nogalēs & brīvdienas ir izslēgti.tāpēc, lūdzu, dodiet mums iespēju track paketi, lai jūs . •Ja neesat saņēmis jūsu pakete 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs izsekot sūtījumu un atbildi jums ASAP.mūsu mērķis ir, lai jūs justos laimīgs, pērkot mūsu produktu!Garantijas laiks : •2 Gadu garantija. •Mēs atbildēt uz visiem pārdošanas vienības.Ja jums ir nepieciešama palīdzība vai ir citi jautājumi , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums . •Atgriešanās nav pieņemti, ja jūs maināt savas domas, vai iegādājies nepareizu preci. •Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas vai apdrošināšanas. •Piegādes/Apstrādes/Apdrošināšanas izmaksas netiek atgriezta.Atsauksmes: •Jūsu Pozitīvas atsauksmes, un visas 5 zvaigznes ir svarīgi, lai mums, kas mudina mūs darīt labāk un piedāvāt labāko servisu un lielisku produktu, visiem pircējiem .Paldies jau iepriekš par jūsu pozitīvu atsauksmi un 5 zvaigznes. •Mūsu mērķis ir padarīt jūs jūtaties laimīgs, pērkot mūsu produktu ! •Lūdzu, neatstāj negatīvas atsauksmes un zems rādītājs, jo mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums var būt .Sazinieties ar Mums •Darba laiks - Mēs strādājam no 9:00 am - 6:00 no pirmdienas līdz sestdienai.Ja jūs pastu mums darba laikā, mēs sniegsim atbildi uz jūsu e-pastu.Ja ne, mēs saņemam atpakaļ uz jums nākamajā darba dienā.Paldies par jūsu apmeklējot mūsu veikalā un baudīt jūsu iepirkšanās šeit !

Zīmola Stāsts

Mēs esam profesionāla komanda, kas vērstas uz drošības jomā vairāk nekā 10 gadus ,un ir daudz pieredzes ar aizjūras pircējiem/agents /izplatītāji, lai apstrādātu Iepirkumu pasūtījumi / Piegāde jautājumos ( pa Gaisu vai pa Jūru )/ Muitas procedūrā ,utt .mums ir iespēja, lai palīdzētu jums izprast, kas skaidri parāda drošības preces un sniegt savu profesionālo skaidrojumu par jūsu šaubām, vai jautājums .Arī ,mēs pieņemam OEM/ODM rīkojumus, ja jums ir nepieciešams .Pieņemsim strādāt kopā ,un mums būs labs partneris .

Tagi: sensors wifi, trauksmes durvīm, slēdzis tuya, smart home, signalizāciju, drošības, aqara durvis, durvju tuya smart, homekit slēdzis, durvju sensors, sonoff fob.

Uzrakstīt recenziju

Tuya Smart WiFi Durvju Logu Sensors Magnēts Kontakta Detektors Mājās, Apsardzes Signalizācijas Sistēma, Amazon, Alexa, Google Home Saderīgu

Tuya Smart WiFi Durvju Logu Sensors Magnēts Kontakta Detektors Mājās, Apsardzes Signalizācijas Sistēma, Amazon, Alexa, Google Home Saderīgu

Saistītie Produkti