Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sejas Serums farmstay aloe all-in ampulu 250 ml Skatīt lielāku

Sejas Serums farmstay aloe all-in ampulu 250 ml

€10.19

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums saimniecības palikt

Farmstay aloe all-in ampulu ir daudzfunkcionāls ampoule serums sejai ar alvejas ekstrakts.Mitrina un izlīdzina ādu, samazina grumbas, līdzina sejas toni un palēnina izpausme vecuma izmaiņas.

Produkta sastāvs

Alvejas ekstrakts.Alveja intensīvi mitrina ādu, izlīdzina grumbas, stimulē savu elastīna, izvada toksiskās vielas, novērš pietūkumu un atmodina imunitāti.

NIAC. Ниациамид palīdz tikt galā ar ādas nepilnībām, optimizēt līmeni zemādas Sal, novērš taukaina spīduma, padarīt sejas krāsu vairāk spilgts un bagāts.

Gurķu ekstrakts.Šo komponentu piesātina ādu ar C vitamīnu, atvieglo tas, veicina pārcelšanās iekaisumu un kairinājumu, novērš tūsku un maisiņus zem acīm.

Zaļās tējas ekstrakts.Šis komponents ir tīrīšana, antiseptiskas un antibakteriālas īpašības.Tas izšķīst piesārņojumu, izvada toksīnus, mazina darbību, baktērijas un neitralizē negatīvo ietekmi brīvo radikāļu skābekļa.

Hialuronskābe.Šī aktīvs mitrinošs komponents, kas piesātina šūnas ar mitrumu, atjauno hydrobalans, novērš ādas sausumu un lobīšanos.Tā arī cīnās ar lēnumu un plaisāt, atjauno ādas elastību un tvirtumu.

Priekšrocības izmantot

Intensīvu mitrināšanu.Serums tūlītēji mitrina sausu ādu, novērš lobīšanos, uztur optimālu hydrobalans uz ilgu laiku, uzlabo ādas stāvokli, atjauno tās tvirtumu un elastību.

Atjaunošanos.Seruma maigi stimulē dabisko procesu ādas atjaunošanos, mazina smaguma grumbas, uzlabo mikrocirkulāciju, aktivizē vielmaiņu un palēnina šūnu valkāt.

Drošību.Visas sastāvdaļas serumu, kas ir perfekti sastāvs, tāpēc produkts ir absolūti drošs un piemērots pat jutīgai ādai.

Release Formā

Seruma tiek ražots caurspīdīgs plastmasas burka ar attēlu no alvejas, kas ir ievietotas kartona kastē.Komplekta ir plastmasas karoti, lai viegli piemērot.

Seruma tilpums-250 m.

Lietošanas metode

Notīriet ādu ar līdzekļiem, mazgāšanas.Pēc tam ar rokām vai vates disku, piemēro nedaudz seruma uz jūsu sejas un vienmērīgi sadalīt.Pagaidiet, līdz līdzeklis uzsūcas.Produkts ir piemērots ikdienas lietošanai.

Tagi: farm stay seruma, bioaqua tīras ādas krēms, alo vera krējums, lūpu maska zemeņu, viss vienā i7, saimniecības palikt, all in one touch ekrāns, kolagēns, viss vienā galddatori, Serums.

Uzrakstīt recenziju

Sejas Serums farmstay aloe all-in ampulu 250 ml

Sejas Serums farmstay aloe all-in ampulu 250 ml

Saistītie Produkti