Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 100GAB Daudzfunkcionāls Korozijas Izturība Bloķēšanas Kabelis Metāla Kabeļu Saites Nerūsējošā Tērauda Kabelis no Savītas Saites Noliktavā Skatīt lielāku

100GAB Daudzfunkcionāls Korozijas Izturība Bloķēšanas Kabelis Metāla Kabeļu Saites Nerūsējošā Tērauda Kabelis no Savītas Saites Noliktavā

€7.67

-36 %

€11.99

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Releasable
Modeļa Numurs Kabeļu Saites
Sertifikācija KC
Materiāls

100GAB Daudzfunkcionāls Korozijas Izturība Bloķēšanas Kabelis Metāla Kabeļu Saites Nerūsējošā Tērauda Kabelis no Savītas Saites

Apraksts:

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Izmērs: 4.6 mm x 100mm/ 150mm/200mm/250mm/300mm/350mm

Specifikācija:

1. Augstas kvalitātes materiāli Mūsu rāvējslēdzēju, siksnas tiek izgatavotas no 304 nerūsējošā tērauda un ir, kas darbojas temperatūras diapazonā no mīnus 112 °F Līdz 1000 °F.

2. Viņi ir augstu stingrību, izturību pret koroziju, ugunsizturības un ilgāks kalpošanas laiks, un to var izmantot dažādās vidēs, piemēram, mitrās vietās, ārpus telpām, augsta temperatūra vietām un tā tālāk.

3. Speciāli izstrādāti un viegli izmantot: Šīs slēdzenes tie uzmavas ir izstrādātas ar biezu sprādzes, lai stiprinātu saikni.Turklāt, sprādzes satur arī nerūsējošā tērauda bumbiņas, lai novērstu tie no atslābtu pēc fiksācijas.

4. Pēdējais, bet ne mazāk, jums nav nepieciešams nekādus instrumentus, lai tos instalēt, tik viegli, kā ar rāvējslēdzēju.

5. Plašu lietojumu: Mūsu produkti ir ļoti piemērots kuģiem, mīnas, elektroenerģijas, auto daļas, datora vadu kūļi, mājas uzturēšanu, utt.

Piezīme: Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Starpības dēļ displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

Bez speciāliem instrumentiem ir nepieciešams.Tikai kopa adatas degunu knaibles var pievilkt, bet pa diagonāli knaibles vai skārda grieznes var samazināt rāvējslēdzēju.

100 x Bloķēšanas Kabelis Metāla Zip Saites Mēs Kuģis uz Pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs nosūtīsim iepakojumā, no Ķīnas pa gaisa pastu.Piegādes laiks ir atkarīgs no Nosūtīšanas Pārvadātājam, Muitas un Pasta Nosūtīšanas, galamērķa un citiem faktoriem.Lielāko daļu iepakojumiem ir iespējams saņemt 20 darba dienas (4 nedēļas).Skatīt zemāk, lai piegādes laikā savākšanas kvantitatīvo datu:

Mēs pieņemam e-Pasta pieprasījumi atdevi 7 darba dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos guide, pirms jūs atdot to.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.Ja prece ir ar trūkumiem, jo 3 mēnešu laikā, Mēs nosūtīsim jums nomaiņu bez papildus maksas, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir nepieciešams maksāt papildu piegādes maksa.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.e-jump.lv!Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu, ko ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs varat atstāt savu reālā sajūta šeit.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!Lūdzu, Ziņu mums no 9:00.līdz 18:00. (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, īsziņu ar mums un dod mums iespēju, lai jums palīdzētu.Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā (izņemot Valsts svētku dienas Ķīnā).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi, brīvdienās (tai skaitā svētdienās).

Tagi: kabeļu savienotājs nerūsējošā tērauda, 04 rīku, metāla stieples savijumu, liels vērpjot saites, pārnesumu kaklasaiti, skaidrs, vērpjot tie stieples, kabeļu savienotājs tērauda, zobratu zobu, kabeļu porte metāla, vienkāršā vērpjot saites.

Uzrakstīt recenziju

100GAB Daudzfunkcionāls Korozijas Izturība Bloķēšanas Kabelis Metāla Kabeļu Saites Nerūsējošā Tērauda Kabelis no Savītas Saites Noliktavā

100GAB Daudzfunkcionāls Korozijas Izturība Bloķēšanas Kabelis Metāla Kabeļu Saites Nerūsējošā Tērauda Kabelis no Savītas Saites Noliktavā

Saistītie Produkti