Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! CAPONI Gaismas Rāmis Glāzes Par Sievietēm Anti Zilā Gaisma Photochromic Pelēkā UV Staru Samazināt Briļļu Pusi Titāna Gilrs Acu Brilles BF2118 Skatīt lielāku

CAPONI Gaismas Rāmis Glāzes Par Sievietēm Anti Zilā Gaisma Photochromic Pelēkā UV Staru Samazināt Briļļu Pusi Titāna Gilrs Acu Brilles BF2118

€21.67

-50 %

€43.34

Jauns produkts

Objektīvs Augstums 52mm
Lēcas funkcija 1 Anti blue ray/zilās gaismas
Lēcu Materiāls CR-39
Zīmola Nosaukums CAPONI
Rāmja Svars 11g
Rāmja Materiāls Titāna
Sertifikācija CE
Lēcas funkcija 2 Photochormic pelēka
Objektīva Platums 47mm
Lēcas funkcija 3 UV filtrs/ray samazināt
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs BF2118
Dzimums Unisex

Piegāde:

Preces tiek nosūtītas pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts, www.e-jump.lv Standard Shipping, www.e-jump.lv Tieša.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.Ja jūs nevarat gaidīt, ka ilgi, lūdzu, izvēlieties citu nosūtīšanas veidus, kā, piemēram, UPS vai DHL.

Maksājums:

Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: Cridet Karte; Moneybooker;T/T;Western Union;Vīzas;Paypal.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Garantijas Un Garantijas:

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

Pozitīvas Atsauksmes:

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāt POZITĪVU ATGRIEZENISKO saiti ar 5 zvaigznēm.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu strīdu.

Atgriešana Un Apmaiņa:

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Visas mūsu preces būs pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu visas mūsu klientu vēlmes.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts, jūs varat atgriezt preci, lai mums, saskaņā ar sākotnējo stāvokli, 7 dienu laikā pēc saņemšanas par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms atgriezto preci, lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešanās maiņas instrukciju.Mēs jums atmaksāsim pēc saņemšanas atpakaļ objektus.Pircējs būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas nododot priekšmetus.

Tagi: kingseven sievietēm, dioptric, toketorism recepšu brilles, ray aizliegumu, aun brilles sievietēm, zilā lampa, beta titāna briļļu rāmis vīriešiem, hot sexy sievietes foto, zilā ir mierīga brilles, kompakts birojs zilā gaisma brilles.

Uzrakstīt recenziju

CAPONI Gaismas Rāmis Glāzes Par Sievietēm Anti Zilā Gaisma Photochromic Pelēkā UV Staru Samazināt Briļļu Pusi Titāna Gilrs Acu Brilles BF2118

CAPONI Gaismas Rāmis Glāzes Par Sievietēm Anti Zilā Gaisma Photochromic Pelēkā UV Staru Samazināt Briļļu Pusi Titāna Gilrs Acu Brilles BF2118