Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 2gab/daudz 25 Leņķis liels objektīvs 7x18W led Par gaismu RGBWA UV 6in1 dzīvoklis par led dmx512 disko gaismas profesionālās skatuves dj iekārtas Skatīt lielāku

2gab/daudz 25 Leņķis liels objektīvs 7x18W led Par gaismu RGBWA UV 6in1 dzīvoklis par led dmx512 disko gaismas profesionālās skatuves dj iekārtas

€51.16

Jauns produkts

Vienuma Tips Skatuves Apgaismojuma Efekts
Jauda 100W
Spriegums 90-240V
Barošanas Kabelis ASV / ES / AU / GB kabelis
Kanāls 6/10CH
Modeļa Numurs 7x18w RGBWA UV 6in1 LED Par Gaismu
Godu Profesionālās Posmā & DJ
Kontroles DMX512, master-slave kontrolei, pašgājēja...
Ieejas Jauda put un izejas
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Stils DMX Skatuves Gaismas
LED leņķi 25

Jauns Jauns Jauns!!!Piegāde uz EU NAV Nodoklis!!!Bez Nodokļiem!!! 1. Q: vai jūs esat rūpnīcas vai tirdzniecības uzņēmums?

A: Mēs esam īsta ražotājs profesionālās skatuves apgaismojums.

2. Q: Kur ir jūsu rūpnīcas atrodas?Kā es varu apmeklēt tur?

A: Mūsu rūpnīcas atrodas Guangzhou Pilsēta, Guangdong Province, Ķīna, apmēram 25 minūšu attālumā no Baiyun Lidosta .Visiem mūsu klientiem, mājās vai ārzemēs, ir laipni lūgti ciemos!

3. Q: Kā nokļūt cenu sarakstu?

A: Pls e-pastu vai zvaniet ,mums ar preces nosaukumu, kuru vēlaties kopā ar savu informāciju(nosaukums,informācija adrese,telefona numurs,u. c.), mēs nosūtīsim jums asap.

4. Q: vai jums ir sertifikāts?

A: Jā, mēs varam piedāvāt CE/ROHS/FCC sertifikātus, kā jūsu prasībām.

5. Q: Kāda ir piegādes metodi un deliery laikā?

A: Mūsu produktiem, var tikt nosūtīti pa Jūru, pa Gaisu vai Express.Kura metode ir balstīta uz svaru un izmēru, iepakojuma un, ņemot vērā klienta requirements.By jūra: 20-40 dienas.

6. Q: vai es Varu izmantot savu ekspeditors produktu pārvadāšanai par mani?

A: Jā, ja jums ir jūsu pašu ekspeditors Guangzhou vai visā Ķīnā, mēs varam nosūtīt preci uz jūsu ekspeditoru un ļaujiet jūsu ekspeditors kuģa produktus, lai jūs.Un pēc tam jums nav nepieciešams maksāt kravu pārvadājumus uz asv.

7. Q: Kas ir Maksājumu metodes?

A: Mēs varam pieņemt, T/T, Western Union vai apmeklēt rūpnīcas Nauda, kā maksāšanas metodi, 50% depozīta pirms ražošanas atlikums pirms piegādes

8. Q: Kā veikt pasūtījumu?

A: lūdzu, Lūdzu, dariet mums zināt, ko jūs meklējat pa e-pastu vai phonecall, mēs apstiprinātu, " PI " ar kopējo cenu.Mēs vēlamies, lai zināt zemāk: Piegādes informācija-uzņēmuma nosaukums, informācija adrese, tālrunis, galamērķi, transporta veidu, Produktu informācija: postenis skaits, izmēri, daudzums, logo, utt.

9. Q: Kā tas jūsu rūpnīcas darīt attiecībā uz kvalitātes kontroles?

A: Kvalitāte ir prioritāte.GAGA Gaismas cilvēkiem vienmēr Maksāt vairāk, lai kvalitātes kontroles no paša sākuma līdz pat beigām.Arī, mēs nodrošinām 2 gadu garantija uz visiem mūsu produktiem.

Tagi: led dmx, ūdensizturīgs oximeter, led rgbwa, led par rgbw, disko istaba, rgbwa uv, programma laser dmx, kontrole dmx, lāzera spider, dmx led par.

Uzrakstīt recenziju

2gab/daudz 25 Leņķis liels objektīvs 7x18W led Par gaismu RGBWA UV 6in1 dzīvoklis par led dmx512 disko gaismas profesionālās skatuves dj iekārtas

2gab/daudz 25 Leņķis liels objektīvs 7x18W led Par gaismu RGBWA UV 6in1 dzīvoklis par led dmx512 disko gaismas profesionālās skatuves dj iekārtas

Saistītie Produkti