Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 28233859 SMW251287 B6000468 28114750 MT20U2/Great Wall Cowry Par auto, motoru, datora/ ECU/Elektroniskās Vadības Bloks/Car PC Skatīt lielāku

28233859 SMW251287 B6000468 28114750 MT20U2/Great Wall Cowry Par auto, motoru, datora/ ECU/Elektroniskās Vadības Bloks/Car PC

€58.97

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums BJADST
Modeļa Nosaukums 28233859

Esam specializējušies automašīnas motora datoru, pārnesumkārba / pārnesumkārbas datoru, jo produkta modeļa pārāk daudz, lapas neizdevās augšupielādēt atjauninājumus, ja jums atrast lapu jūs nevarat atrast produkta modeli, vai nevar apstiprināt informāciju par produktu, tad, lūdzu, norādiet, Produkta kodu vai foto sazinieties ar mums, lai izmeklēšanu.

Daļas Nosaukums : Automašīnu dzinēju dators valdes loceklis /Auto ECU

Daļa Numurs :28233859 SMW251287 B6000468 28114750 MT20U2

Piemērojamie modeļi : Par Great Wall Cowry Auto

Par kvalitāti : Augstas kvalitātes Produkti ir nosūtīti pirms profesionālo rūpīgas pārbaudes, lai nodrošinātu, ka katram produktam bez kvalitātes problēmas.

Lūdzam rūpīgi izlasīt pirms pirkšanas preces :

Pircējiem ir -, lasīt:

(1), Lūdzu, nav patvaļīgi lūgt strīdu: lai saņemtu preces, ja ir kādi jautājumi, vai nav apmierināti, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums pārbaudīt laika.Neizraisa strīdus, ja nav kontaktu, jo tas vienkārši nevar atrisināt problēmu.

(2) saņemot preces ir kādi jautājumi ( par modeli, izskatu, zīmolu, utt.) vispirms sazinieties ar mums, lai nodrošinātu, ka nav šaubu, un pēc tam instalēt.

(3) Ja iekārta var nedarboties pareizi, vispirms pārbaudiet savu auto ar pretnozagšanas funkcija, ja tāda ir, tad izmantojiet ierīci, lai atšifrētu anti-zādzība vai anti-theft saskaņojot plānošanas parasti var izmantot.

(4) Saņemtās preces tik ilgi, kamēr produkts modelis / kods, kas kontaktdakšu, izskatu pašu var izmantot kā parasti.Ja jums atrast šo zīmolu, ražošanas datums, partijas numurs, krāsa, utt.nav vienādas, tas ir normāla parādība (lūdzu, nedomāju, ka produkts ir nepareizi).

Lūdzu, ņemiet vērā, pircēji:

(Par auto pretaizdzīšanas dekodēšanas matching): Ja ECU ir instalēta, tā nevar iedarbināt.Vispirms pārbaudiet, auto ir ar pretnozagšanas funkciju (vai ka atslēgai ir čips),Ja jūsu auto ir ar pretnozagšanas funkciju, ir nepieciešams atšifrēt maču (ar dekoderi) ir veiksmīga, automašīnas var sākt normāli.

Padomi: lūdzu, Lūdzu, pastāstiet mums, kāds ir LABĀKAIS Vērtību, lai paziņot par paketi.Tāpēc, ka jūs varat izvairīties maksāt augstu nodokli vai maksāt mazāk.

Ciktāl mēs zinām,Francija,Brazīlija,Turcija, ir stingri importa politiku.Ja jūsu pakete, kas dodas uz minētajām valstīm, muitas pieprasīt maksāt augstu nodokli .Mēs neesam atbildīgi par to, jo jūsu valsts importa politiku, jo mēs varētu to kontrolēt.Ja jums ir no Brazīlijas,Lūdzu atstājiet jūsu CPF vai CNPJ numuru vai nodokļu maksātāja reģistrācijas numuru pasūtījuma, tāpēc, ka tas ir vieglāk, lai jūs varētu iegūt jūsu pakete!(Krievijas valsts var nosūtīt tikai EMS / Ķīna / Honkonga pasta sūtījumu, lūdzu, klientiem nav jāizvēlas DHL / UPS pārvadāšanas metodes, piemēram, aizturētās preces Muitas iespēju ir ļoti liels.Ja Krievija ir draugi izvēlēties matu DHL / UPS / FEDEX, un tā tālāk, mēs izmantot EMS, lai sūtītu preces) Paldies par jūsu sapratni.

(1) Bildes atsauce tikai, lūdzu, dominē natūrā saņemti (ja nepieciešams, pilnu produktu attēlus, lūdzu, norādiet ražojuma modeļa vai attēlu, Sazinieties) (2) Tā kā ražotājs elektroniskos izstrādājumus ar dažādu partiju no ražošanas datuma, tur būs bērnu fotogrāfijas par savu pirkumu, un jūs saņemat veida mazulis ir atšķirīgs, piemēram, tekstu, tipa piedēklis, ikonas, ražotāji, bet funkcija, kvalitāte nemainās, šādas situācijas ir ļoti bieži sastopama parādība, es uzskatu, ka apkopes darbinieki ir informēti par šiem iemesliem. (Tikai nepieciešams, lai apstiprinātu paša produkta kods tiesības).

Mēs pieņemam Paypal, Western Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Mēs pieņemam visus apmaksas metodes, ja jūs varat tieši nav jāmaksā, lūdzu, sazinieties ar mani, es varu nosūtīt rēķinu jums!

(1).VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

(2).Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

(3).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

(4).Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

(5).PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

(6).Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

(7).Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Tagi: sienas vienības kabinets, sieviešu sienas vienības, automašīnu, datoru, auto, 16 vārstu, borta dators, par auto, auto datoru obd2, 4d20, great wall, 4d20 great wall, mazās sienas vienības.

Uzrakstīt recenziju

28233859 SMW251287 B6000468 28114750 MT20U2/Great Wall Cowry Par auto, motoru, datora/ ECU/Elektroniskās Vadības Bloks/Car PC

28233859 SMW251287 B6000468 28114750 MT20U2/Great Wall Cowry Par auto, motoru, datora/ ECU/Elektroniskās Vadības Bloks/Car PC

Saistītie Produkti