Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1000W Wind Power Grid Tie Inverter ar Dump Kravas Kontrolieris/Rezistors 3 Fāzes 24v 48v AC DC vēja turbīnu ģenerators SAULE Skatīt lielāku

1000W Wind Power Grid Tie Inverter ar Dump Kravas Kontrolieris/Rezistors 3 Fāzes 24v 48v AC DC vēja turbīnu ģenerators SAULE

€243.86

-23 %

€320.86

Jauns produkts

Izejas Strāva 10.A
Svars 4.5kg
Izejas Jauda 1 - 200KW
Ieejas spriegums 22-60vdc/45-90vdc
Zīmola Nosaukums attēls
Modeļa Numurs GAIA-1000G2-WAL-LCD-S
Paaugstināma
Izejas spriegums 95-140V/185-265VAC
Produkcijas Veids Viena
Izmērs 322x196x88mm
Sertifikācija CE
Veids DC/AC Pārveidotāji
Izejas Frekvence 50hz, 60hz auto
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

JAUNU 1000W Wind Power Grid Tie Inverter - -ar dump kravas pārzinis un pretestība --Max Efektivitāte:>92% --MPPT Efektivitāte:99% --DC/AC 22V-60V / 45V-90V ( pēc izvēles ) --AC 100V 110V 120V 220V 230V 240V 50hz 60hz -- Jaudas Robežvērtība Funkciju (nav obligāts )

Priekšrocības Iezīmes 2G Wind Power Grid Tie Inverter 2 Paaudzes grid tie inverter, jaunākajām tehnikas , Lielāka efektivitāte .Augstākās MPPT efektivitāti , Max 99% Vairākas viedo aizsardzību, lai nodrošinātu drošu lietošanu.Tieši izveidotu savienojumu ar trīs posmu vēja turbīnu, bez regulators Viegli uzstādīt un viegli darboties.Divi gadi Garantija , dzīves laikā tehnisko atbalstu .Pure Sine Wave izejas Veidot dump slodzes funkciju, Divi gadi Garantija , dzīves laikā tehnisko atbalstu .Maksimālā jauda Funkciju izvēles Wind Power Grid Tie Inverter Sistēmas

Vējš Grid Tie Power Inverter ir pasaulē visprogresīvākais invertora lietošanas lietderība-interaktīvas lietojumprogrammas.

Šī integrētā sistēma maksimāli palielina enerģijas ieguves, palielina sistēmas uzticamību, un implifies projektēšanu, uzstādīšanu un vadību.

Mazo tipa vēja grid tie power inverter var iegūt vēja enerģiju no vēja turbīnas, un var sasiet tīklam, izmantojot savu produkciju kabeļi bez papildus aprīkojuma.Uzstādīšana ir ļoti ērti un droši.

Mēs saucam par sistēmu, apvienojot ar nelielu grid tie invertora un vēja turbīnu kā "SGWT'.Sistēma ietver vēja turbīnu un mazo grid tie invertora un uzstādīšanas komplekts, un daži "SGWT" arī ietver kontrolieris, dump slodzes pretestība.

Invertoru var būt saistīts ar jebkuru vietās-par komunālo pakalpojumu tīkla pie mājas.Mazo grid tie inverter monitori skaļuma, frekvences un fāzes no sākuma komunālo pakalpojumu tīkla, pēc tam ražot tīru sine vilnis MAIŅSTRĀVAS, ka frekvences un fāzes ir tāpat kā tīkla, un tilpums ir nedaudz lielāks nekā režģis, tad saskaņā ar pašreizējo kontrolē PWM, lai kontrolētu izvades

barošanas tīklam.Mazo grid tie inverter vienkārši izlaiž barošanas ja mājas tīklam ir par.

Kad vēja turbīnas griežas, un izejas spriegums ir robežās no nominālā ieejas sprieguma invertora, vēja turbīnas būs ražo elektroenerģiju, un grid tie inverter mainīsies uz jaudu no vēja turbīnu ar mājas tīklu.Ja kopējā jauda elektrisko aparātu, kas izmanto mājā, ir lielāks par izejas jauda invertori, tie

strāvas invertoru tiks patērēts mājā, tas būs palēnināt jaudas mērītāju, citādi, starpība izejas jauda invertoru starp kopējo izmantot varas aparāta iet ārā no mājas, lai to no elektrotīkla.

Ieejas Sprieguma Diapazons:22-60vdc/45-90vdc (testēšanas punkts ir pie izejas iekšā taisngriezis) , Maksimālā jauda izsekošanas spriegums:25-60v/50-90v , Max izejas jauda:1000w , Nominālā Sprieguma Diapazons: 95-140v/185-265v , Max Efektivitāte:>92% , MPPT Efektivitāte:99% jaudas mērītāju būs LĒNA.Elektroenerģijas izmaksas SAMAZINĀTU.

*** Ja vēja turbīnas ražo mazāk enerģijas un GTI nevar sniegt visas pilnvaras, kas nepieciešamas slodzes, tad powe tiks papildināta ar Režģi.

*** Jaudas Mērītāji (Izņemot viedo skaitītāju) nav zināms virziena Strāvas plūsmu.Tad lietotājs maksā enerģijas eksportē un piegādā Tīklam.Nav Jāuztraucas!Nekādu Problēmu .

Tagad ,mums ir tiesības ierobežot tipa invertoru , ja jūs nevēlaties, lai pārdotu elektroenerģiju. (ierobežotāju sensoru/clamp nepieciešams )

Tehniskie Dati

Modelis

1000GW-WAL-LCD-S.

Maks.Izejas Jauda

1000W

Ievadi AC/DC Sprieguma Diapazons

22v ~ 60V vai

45V ~ 90V

MAIŅSTRĀVAS Izejas Sprieguma Diapazons

95-140VAC vai

185-265VAC

Izejas Frekvence

46Hz~65Hz

Elektroenerģijas Patēriņš Gaidstāves Režīmā.

Kopējie Harmoniskie Kropļojumi

Maksimālā Pārveidotāja Efektivitāti

92%

Jaudas Koeficients

0.99

Izejas Viļņa Forma

Pure Sine Wave

MPPT Efektivitāti

99%

Vairāk Nekā Pašreizējā Aizsardzība

Vairāk Nekā Temperatūras Aizsardzība

Reversās Polaritātes Aizsardzība

Anti-Sala Aizsardzība

Paaugstināma

Svars ( Kg)

4.5 kg

Izmēri (W x H x D)

322 x 196 x 88 mm

(1) (2) Izgāztuvi slodzes pretestība pieslēguma Spaile.Šo termināli būs savienojumu ar dump slodzes pretestība. (3) MAIŅSTRĀVAS kontaktligzda,Šajā ligzdā būs savienot ar invertoru, lai valsts tīklam, izmantojot strāvas kabeli. (4) Dzesēšanas ventilatori. (5) Ieejas Spailēm.Šo termināli būs savienot ar vēja turbīnu.Iepakojuma Saraksts

1. vēja enerģijas grid tie inverter ---- 1gb , 2. dump slodzes pretestība ---1gb , 3.MAIŅSTRĀVAS kabelis-1gb , 4. lietotāja rokasgrāmatu un garantija kartes .

Izvēloties pareizo modeli, Saules Grid Tie Invertoru.

Ja vēja turbīnas ir DC izejas tips, tad jums vajadzētu izvēlēties WDL modeli, invertori, un ievade DC sprieguma diapazons invertora būtu fit DC izejas spriegums windturbine, nominālā jauda invertoru arī būtu fit maks.jaudas vēja turbīnas,un MAIŅSTRĀVAS izejas invertora būtu piemērots standarta MAIŅSTRĀVAS pārvades tīklu.

Tagi: 48 v līdzstrāvas barošanas avots, power inverter alternatīvas, dc vēja turbīnu inverter, Slodze, mehānisko phantom 1, ac dc t krekls, dc36v, vēja ģenerators, ūdens, grid tie invertcukuru, pārveidotājs 24v 220v francija.

Uzrakstīt recenziju

1000W Wind Power Grid Tie Inverter ar Dump Kravas Kontrolieris/Rezistors 3 Fāzes 24v 48v AC DC vēja turbīnu ģenerators SAULE

1000W Wind Power Grid Tie Inverter ar Dump Kravas Kontrolieris/Rezistors 3 Fāzes 24v 48v AC DC vēja turbīnu ģenerators SAULE

Saistītie Produkti