Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1 Piar Automašīnas Durvis Ārējie Spoguļi Segtu Raeplacement ABS Glancēts Melns VW JETTA/GOLF/MK5/EOS Skatīt lielāku

1 Piar Automašīnas Durvis Ārējie Spoguļi Segtu Raeplacement ABS Glancēts Melns VW JETTA/GOLF/MK5/EOS

€20.46

-24 %

€27.27

Jauns produkts

Vienuma Tips Spogulis Un Aptver
Posteņa Nosaukums 1 Pāris Ārējie Spoguļi Vāciņu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ārējās Testēšana Sertifikācija CC
Iezīme Izgatavota no labu qulaity plastmasas ABS, vieglo svaru, bet sabiedrība.
Paketē Iekļauts 1 Pāris Ārējie Spoguļi Vāciņu
Materiāla Tips ABS
Zīmola Nosaukums H2CNC
krāsa Melns Glancēts

1 Piar Automašīnas Durvis Ārējie Spoguļi Vāciņu Nomaiņa ABS Glancēts Melns VW JETTA/GOLF/MK5/EOS

Postenis specifika:

1 Pāris Ārējie Spoguļi Vāku Materiāls: ABS Krāsa: melns Glancēts Daudzums: 2 gab

Uzstādīšana:

1.Savukārt, atpakaļskata spogulis, objektīvs, lai tās platākā leņķī, jāņem nost objektīvs, turot vienā pusē no tā. 2.Izmantojot vārna plate unclench diviem sprādzēm. 3.Pacelšanās oriģinālā spoguļa vāka. 4.Ielieciet jaunu tieši uz montāžas vietu un piespiediet to, līdz sēžot pie sprādzes. 5.Likt spoguli un objektīvu atpakaļ ar mērķi sprādzes vietā. 6.Instalācija pabeigta.

Paketē Iekļauts:

1 pāris Ārējie Spoguļi Vāciņu

Uzstādīt:

Fit zem transportlīdzekļu tipi: VW Rabbit / Golf / GTI / R32 MK5 (modelis 2006-2009) VW Jetta MK6 Vagons/Variants (modelis 2010. - 2015.g.) VW Jetta MK5 (modeli, 2005. - 2010.gadam) VW EOS (Pre-Facelift modeli 2007. - 2009. gads) VW Passat B5.5 Facelift (modelis 2004-2005) (Saderība Ir Tikai atsaucei.Lūdzu, Salīdzināt Ar Savu Sākotnējo, Pirms Iegādāties! )

Funkcijas:

Labas kvalitātes izstrādāta, lai atbilstu precīzu nomaiņa specifikācijas.Izgatavota no labu qulaity plastmasas ABS, vieglo svaru, bet sabiedrība.Ērtākais veids, kā mainīt jūsu automobiļa stilā.Efektīvi aizsargātu jūsu atpakaļskata spogulī no bojājumiem.

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut 0.5-1 cm atšķirība, jo manuāla mērīšana.(1 inch=2.54 cm) 2.Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no saraksta attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.

Biežāk UZDOTIE jautājumi: Q: Kad mēs nosūtīt savu pasūtījumu?A: Pēc mēs saņemam jūsu pasūtījumu, mēs izsūtīsim jūsu pasūtījumu 24 stundu laikā. (Izņemot svētku dienas) Q: Ir mūsu produktu oriģinālu?A: Mēs esam Langsdom oficiālais veikals, mums ir dibinātājs Langsdom zīmolu, mums ir savas rūpnīcas, visām precēm, ko mēs pārdodam mūsu veikalā ir oriģināli.Q.Par paketi A: Mēs izmantot anti-vibrācijas iepakojumā, lai nodrošinātu, ka jūsu pakete ir droši piegādātas jums.Lai jums ne par ko nav jāuztraucas.Q: Cik ilgi tas veic, lai es varētu saņemt šo paketi?A: Mēs izmantot www.e-jump.lv Standarta Piegāde, paredzamais piegādes laiks 15-30 dienas, ja jūs nesaņemat iepakojumā 60 dienu laikā, mēs jums kompensācijas vai nosūtīt savu pasūtījumu vēlreiz.Jūsu nauda ir drošībā.Īpašas tādām valstīm kā Brazīlija, Čīle, esam apņēmušies piegādes laiks ir 15-60 dienas.Q: Ko darīt, ja es saņēmu produktu, kļūdām vai bojājumiem?A: Ja vēlaties saņemt produkta kļūdām vai bojājumiem, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs atbildēsim ātri un sniegt jums risinājumu, jūs saņemsiet kompensāciju vai nomaiņas pakalpojumu.Q: Par garantijas apkalpošana.A:Tā ir 12 mēnešu garantijas apkalpošana.Ja ar to ir problēmas, kas 12 mēnešu laikā (dabas bojājumi), lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs ātri reaģēt un atrisināt jūsu problēmu.Q: Par atgriezenisko saiti.A: Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigznes.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sniedziet mums negatīvas atsauksmes.Lūdzam mūs nekavējoties informēt, mēs dos jums labāko pakalpojumu un risinājumu.

Tagi: jetta spogulis, dodge ram gāzes vāciņu, club car elektriskās golfa grozā, Vw golf 5, jetta, golf mk5 slēdzis, jetta mk5, jetta mk6, golf gti mk3, ford ecosport sānu spoguļi.

Uzrakstīt recenziju

1 Piar Automašīnas Durvis Ārējie Spoguļi Segtu Raeplacement ABS Glancēts Melns VW JETTA/GOLF/MK5/EOS

1 Piar Automašīnas Durvis Ārējie Spoguļi Segtu Raeplacement ABS Glancēts Melns VW JETTA/GOLF/MK5/EOS