Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sākotnējā MUMS Topcase Ar Tastatūru Priekš Macbook Pro Retina 15 Skatīt lielāku

Sākotnējā MUMS Topcase Ar Tastatūru Priekš Macbook Pro Retina 15" A1398 Top lielajiem MC975 MC976 2012. gada Vidum 2013. gada Sākumā 661-6532

€43.35

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums Arsmundi
Saderīgu Zīmols APPLE
Modeļa Numurs A1398
STANDARTA ASV Standarta

Modeļa Numurs:A1398 2012 gada modelis

Piemērots modelis izmērs:15"

Stāvoklis:99% Jaunu A Kategorijas

Izkārtojums : ASV

Kāpēc Izvēlēties Mūs?

1.Mēs esam, kas Specializējas Electroic produktu Eksporta. 10 Gadu pieredze.

Virs 20 rūpnīcās strādā kopā wih mums.Stingra un spēcīga QC Komanda.Excelent Pēc-pārdošanas servisa sistēmu.

2. Produktu tests 1 līdz 1 pirms nosūtīšanas,

3. Profesionālu Pārdošanas Komandu, Pakalpojumu, jūs pirms pasūtījuma, un pēc tam, lai profesionāli.

4. B2B un B2C pārdošanas platformu.Kyocera Zelta Biedrs.

5. Jūsu apmierinātība ir mūsu lielākais pamudinājums.

• Par Kvalitāti-Katram produktam, tiks pārbaudīta, pirms piegādi, ar īpašiem instrumentiem vai galvenās plates, lai nodrošinātu darba.

Pēc maksājuma saņemšanas.Prece būs piegādāta apstrādes laiks, un Izsekošanas Skaits tiks uzskaitīti par www.e-jump.lv Veikalu un tiešsaistes izsekošanas informācija būs pieejama par pārvadātāja mājas lapā, piemēram, DHL, EMS, FEDEX, Ķīna Post, utt.

-Kā noteikumi ir atšķirīgi dažādās valstīs.Tas ir neiespējami, lai mēs zinātu visu un normatīvajiem aktiem ikvienā valstī.

-Tātad pēc tam, kad veicot pasūtījumu, lūdzu, mums sniegt informāciju par preču apraksts un muitas vērtību, lai samazinātu nodokļu vai nodevu destionation valstīm par jums.Mēs būsim priecīgi darīt saskaņā ar jūsu norādījumiem.

-Pēc saņemšanas jūsu preces.Mēs stingri konsultācijas cienījamie klienti, lai pārbaudītu to tiesības veidā, lai nodrošinātu, ka tā ir pareizā vienumi, ko vēlaties pasūtīt.

-Ja ir kādi jautājumi, vai neskaidrības, pārpratumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, tas ir mūsu prieks, lai atrisinātu problēmu.

-Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm.Lūdzu atstājiet mums pozitīvu 5 zvaigznes, atsauksmes, mēs ļoti novērtējam jūsu centienus.

-Piedāvājam 6 mēnešu garantiju visiem mūsu produktiem.Atgriezies daļas ir pieprasījusi, lai tiktu iepakoti, kā sākotnēji piegādāts, un oriģinālajām etiķetēm atzīmēti ar mums nedrīkst noņemt, ne arī kāda no daļām ir izlietotas vai bojātas apzināti

Piezīme: Klientu jāsedz izmaksas par kuģniecības preces atpakaļ, mums būs jāmaksā par kuģniecības, par sūtīšana vēlreiz

Tagi: macbook air skārienekrānu, ja apple macbook pro retina, macbook pro topcase, a1502 ekrāna montāža, macbook topcase, apple klēpjdatoru shell, a1398 displejs, case for macbook pro 15 collu 2018, a1398 lcd ekrāns montāža, a1398 tastatūras.

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā MUMS Topcase Ar Tastatūru Priekš Macbook Pro Retina 15

Sākotnējā MUMS Topcase Ar Tastatūru Priekš Macbook Pro Retina 15" A1398 Top lielajiem MC975 MC976 2012. gada Vidum 2013. gada Sākumā 661-6532