Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 360°LED Gaismas Wifi Kameru, 1080P Bezvadu Panorāmas Drošības CCTV Kameru Bulb Fisheye divvirzienu Domofons Nakts Redzamības Kamera Skatīt lielāku

360°LED Gaismas Wifi Kameru, 1080P Bezvadu Panorāmas Drošības CCTV Kameru Bulb Fisheye divvirzienu Domofons Nakts Redzamības Kamera

€17.09

-28 %

€23.74

Jauns produkts

Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 7
Augstas Izšķirtspējas NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids IP Kameras
Uzglabāšana NAV
Stils Box Kamera
Savienojumi Wifi
Izejas Jauda Audio NAV
Objektīvs (mm) 3.6 mm
TF Kartes NAV
Zīmola Nosaukums HXSJ
Sertifikācija NAV
Tīkla Interfeiss NAV

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Laipni lūgti mūsu veikalā.Lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.Tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Ar Laba Vēlējumiem!

360°panorāmas kamera: HD 1080P LED spuldzes bezvadu 360 grādu panorāmas kameru, bez blind jomā,kas varētu dot to arī seguma visas telpas, lai uzraudzītu katru stūrī jūsu mājās un birojā,labs monitors, lai aizsargātu jūsu svarīgas lietas,bērnu, mājdzīvnieku, kad jūs esat prom no mājām.

Super nakts redzamības&white LED: Ar 3pcs baltā Led un 3pcs ir Led,kas ir Led nakts redzamības ir 5-10m,šo mājas drošības kameru dod jums fantastisku nakts pieredzi, kas pat tumsā un pilnīgu aizsardzību, lai redzētu visu telpu naktī, turklāt balts Led arī var izmantot, lai apgaismojums, punktveida gaismas apskatīt jebkurā laikā,dienā vai naktī, 24 stundu uzraudzība.

Uzcelta trokšņa samazināšanas mikrofonu un skaļruni,kas ļauj jums, lai runātu ar ģimeni, izmantojot lietotni, ikreiz, kad & kur jums ir,ļoti ērts un praktisks

Mobilo atklāšanas, ligent uzskaite: 360 ° skenēšanas, iebūvēta nestandarta signalizācijas push funkciju, jebkurā laikā, jebkurā vietā, lai aizsargātu savu īpašumu drošību!

Jūs varat sasniegt tālvadības pults ar savu viedo telefonu,šādā veidā,tas ir ideāls brīvdienu māja uzraudzības,bērnu,mājdzīvnieku uzraudzībai.Tas ir ne tikai drošības kameru, bet arī lampas ar labu LED gaismas efektu apgaismojums.

Ar ārējo TF kartes slots,pievienojot pārāk daudz ērtāk ievietot TF kartes atbalsts TF kartes glabāšanai.

krāsa: Balta

Materiāls: ABS

Iepakojuma Saturs:

1 * wifi kamera

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Dārgie draugi,paldies, ka izvēlējāties mūsu produkti

Ja jūs atcelt pasūtījumu vai citu iemeslu dēļ, visas atmaksa tiks atpakaļ uz savu kontu 7 -10 dienām caur www.e-jump.lv.

Par Kuģošanas

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

★ I f, tu esi no Krievijas, Lūdzu atstājiet savu vārdu, uzvārdu un tiesības tālruņa numuru.Tas ir ļoti svarīgi!!!

Dropship un Izplatīšana

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides, ja jūs sazināties ar mums, pirms jūs maksājumu.

Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt visu informāciju par mums.

Par atsauksmes

★ Jebkādu informāciju no jums būs daudz appreciated.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, ceru, ka arī jūs varat mums 5 zvaigznes.

Tagi: infrasarkano led kamera, redzamības kamera nakts, 360 fotokameras, slēptā kamera wifii, ip lampas, 360 panorāma, kamera fishey, kamera ycc365, pnv, a9 mini kameras wifi.

Uzrakstīt recenziju

360°LED Gaismas Wifi Kameru, 1080P Bezvadu Panorāmas Drošības CCTV Kameru Bulb Fisheye divvirzienu Domofons Nakts Redzamības Kamera

360°LED Gaismas Wifi Kameru, 1080P Bezvadu Panorāmas Drošības CCTV Kameru Bulb Fisheye divvirzienu Domofons Nakts Redzamības Kamera