Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Koniskā Skalārs Gredzenu Komplekts Ku uz C Joslas Konversijas LNBF BTN Skatīt lielāku

Koniskā Skalārs Gredzenu Komplekts Ku uz C Joslas Konversijas LNBF BTN

€5.12

Jauns produkts

Materiāls Alumīnija
krāsa Pelēka
Veids Digitālā
Ar USB Wifi No
Instalēt Ku joslas kompensēt ēdiens
FTA(Free Air)
Ar Turētāju
LNB turētāja diametrs 65mm
Iepakojums
Augstas Izšķirtspējas
Modeļa Numurs KSA-01
Zīmola Nosaukums SatMaximum

Koniskā Skalārs Gredzenu Komplekts Ku uz C Joslas Konversijas LNB BTN

Padomi:

1. Šī koniskā skalārs gredzenu feedhorn ar 100% alumīnija .

2.Koniskā skalārs gredzenu, lai kompensētu satelīta šķīvja antenas iegūt plašāku signāla.

3.Ieteicams izmantot ar 75cm kompensēt ēdiens vai Vairāk 75CM kompensēt ēdienus.

Rūpnīcas rāda

Apsolu : Mēs apsolām, izmantojot tikai visaugstākās kvalitātes sastāvdaļas, lai nodrošinātu standarta par mūsu produktiem.Visi produkti tiek stingri pārbaudīta ar QC departamenta pirms nosūtīšanas.Mēs apstrādāt un nosūtīt savu pasūtījumu ASAP kad maksājums ir pārbaudīts.

Garantija: Mēs piedāvājam 1 gadu garantija uz visiem mūsu produktiem.Mākslīgi bojātas vai trūkst detaļu nav garantijas noteikumiem.Pircējs ir atbildīgs par to, kuģniecības izmaksas. (Normālā gadījumā, jums tikai nepieciešams, lai kuģi, atpakaļ, galvenā ierīce, bez piederumiem).Pirms jūs kuģis atpakaļ uz produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka ir aparatūras defekts, bet ne programmatūras problēmu.Mēs sniegs jums pilnu tehnoloģiju atbalsts.Pirms nosūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu pareizu atpakaļadresi.Lūdzu, izmantojiet regulāri reģistrēts pasta pakalpojumu un sniedz mums izsekošanas skaits. (Neizmantojiet ātrs piegādes pakalpojums gadījumā, ja ievedmuitas nodoklis.).Mēs reship salaboto preci vai apmaiņu par to jums ASAP.

Apmaksa : Mēs pieņemam Darījuma, Kredītkartes(Visa/MasterCard), Moneybookers, bankas pārskaitījums(T/T).Drošības apsvērumu dēļ, mēs tikai kuģu pasūtījumus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar Darījuma.

Piegāde : parasti Mēs kuģis pasūtījumu ar DHL, kas aizņem aptuveni 3-5 dienas piegādes laiku.Mēs nodrošināsim izsekošanas numuru, lai ar jums pa e-pastu.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums nav saņemt savu pasūtījumu pēc nedēļas.Uztvērēji parasti ir problēma, par tīrīšanu, ja Pasūtījuma piegāde gabalu, lai Krievija ar DHL un UPS.Tāpēc, mēs iesakām krievijas klientiem izvēlēties HK pastu vai EMS, jūsu pasūtījums, piegāde.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu uztvērējs adrese ir pareiza, pirms pirkšanas.Mēs kuģis apstiprināja, adresi, Darījuma.Ja jums ir nepieciešams nosūtīt uz citu saņēmēja nosaukumu un adresi, lūdzu, atstāt ziņu mūsu darījumu.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs varat importēt šo preci savā valstī, pirms iegādāties, ja ir kādas problēmas (aizturēt, spēkā atgriezt vai iznīcināt), kad iet jūsu vietējās paražas, klientiem ir uzņemties pilnu atbildību.

5. Ja jūsu pasūtījums ir apvienot vairāk nekā divus dažādus objektus, DHL/UPS kuģniecības izmaksas parādīja varētu būt nepamatoti augsta, jo kāda sistēmas kļūda, lūdzu, sazinieties ar mums, lai izlabotu kuģniecības izmaksas, pirms jūs maksājat.

Nodokļu un Attālos Apgabalos, Brazīlija, Meksika pircējiem ir nepieciešams, lai nodrošinātu CPF/PVN/GST numuru.Mēs parasti atzīmēt preces, Dāvanu/Parauga faktūrā.Ceru, ka tas palīdzēs jums, lai samazinātu ievedmuitas nodokļus.Bet mēs nevaram garantēt, nav nodokļu maksājumus, jo tas ir atkarīgs no savas valsts Muitas politiku.

Atsauksmes, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet 5-sākt atsauksmes, mums būs darīt to pašu jums.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību.Mēs uzskatām, ka jebkuru problēmu var atrisināt ar paziņojumu.

Tagi: lnb, lnb multiswitch, dvb, dvb s2 biss atslēgas, lnb satelītu, cilindra koniskā tvertne, tvertne koniskā, grupa ku lnb, lnb lnbf, dvb t2.

Uzrakstīt recenziju

Koniskā Skalārs Gredzenu Komplekts Ku uz C Joslas Konversijas LNBF BTN

Koniskā Skalārs Gredzenu Komplekts Ku uz C Joslas Konversijas LNBF BTN

Saistītie Produkti