Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Klusuma dziesmu 3M Aizkaru stangas Smart Wifi Elektriskā Aizkaru Mehānisko tuya smart smart life Programmu +Dooya DC2700 433MHZ tālvadības pults Skatīt lielāku

Klusuma dziesmu 3M Aizkaru stangas Smart Wifi Elektriskā Aizkaru Mehānisko tuya smart smart life Programmu +Dooya DC2700 433MHZ tālvadības pults

€88.39

-23 %

€114.80

Jauns produkts

pieejams logu Par Visu logu (135 grādu U tips/90 grādu L tips)
Materiāls Augstas Kvalitātes Alumīnija-magnija sakausējuma
Spriegums 110-240V
Modeļa Numurs wifi mehānisko un 3M aizkaru trase
Aksesuāri stīgas,dziesmu,paslīdēt daļas montāžu,griestu turētājs
Jauda None
Bīdāmās ierīces Vispārīgi trīsi
Ritošā Ātrums NAV

Klusuma dziesmu 3M Aizkaru stangas Smart Wifi Elektriskā Aizkaru Mehānisko tuya smart smart life Programmu +Dooya DC2700 433MHZ tālvadības pults

Atzīmēja: Packling saraksts

1.WIFI mehānisko*1gb

2.433 MHZ tālvadības pults DC2700 1gb

3.dziesmu 3M(double atvērt vai vienu, griestu mouonting)

Šis komplekts ir jāiekļauj aizkaru sliežu 3M,ja jūsu garums ir mazāks par 3m, piemēram, 2.8 m,2.9 m,pls, atstājiet ziņu, ja jūs pērkat šo komplekti, mēs piedāvājam jums 3M aizkaru dziesmu un aizkaru mehānisko un DC2700.

Silts Paziņojumu dziesmu pārdod Metra attālumā ,šī saite inlcude ar elektromotoru un tālvadības pulti 1set un 3M Dziesmu Pls instalēt slīdēšanas daļām, montēt pirms darbības dziesmu .Neinstalējiet mehānisko izsekot līdz brīdim, kad var darbināt, dziesmu gludi manuall.Citādi jostas Var tikt iznīcināti, Mēs nosūtīt, Griestu uzstādīšana, Vidū Atvērt noklusējuma , ja jums ir nepieciešams pusē pie sienas, Pls sazinieties ar mums un mēs, kā daudzi pusē iekavās vai jums ir nepieciešams.Ja jums nav tik pārliecināts par garumu, kas jums nepieciešams, pls sazinieties ar mums.Kā dziesmu ir pielāgojot produktu, nepieņem preces atgriešanas un maksājumu atpakaļ .Ja jūsu garums ir vairāk kā 3m, pls sazinieties ar mums, lai labāko izmaksu efektīvu kuģošanas ceļu.Kā www.e-jump.lv kuģošanas ceļu platforma ir ierobežoti,mēs piedāvājam labāko kuģošanas ceļu.Ja jums ir nepieciešams, "U" tipa " vai "L" veida aizkaru sliežu ceļa , pls arī ļaujiet mums zināt, mēs varam pielāgot.Šo dziesmu var strādāt arī ar Dooya KT82/DT82 TN/TV/LE vai xiaomi curtian mehānisko

Par Dziesmu

Par Shippment

1.VISPASAULES PIEGĀDE.Mēs padarīt shippment ietvaros 2-15 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.

2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6 Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

7 Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodokli vai impot nodokli.

Atgriešanās un Kompensāciju

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.UZVARĒTĀJU CENU.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par Garantiju

1.1 Gadu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2.Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Par Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Ja tur ir kaut kas, mēs varam palīdzēt vai sniegt to,pls, samazinājās brīvi sazināties ar mums!

Tagi: dzīves slēdzis, aizkaru zigbee, slēdzis tuya, aizkaru mehānisko, aizkaru sliedes, sliežu, dooya, aizkaru dooya, aizkaru sliedes, aizkaru planieris, aizkaru mehānisko tuya.

Uzrakstīt recenziju

Klusuma dziesmu 3M Aizkaru stangas Smart Wifi Elektriskā Aizkaru Mehānisko tuya smart smart life Programmu +Dooya DC2700 433MHZ tālvadības pults

Klusuma dziesmu 3M Aizkaru stangas Smart Wifi Elektriskā Aizkaru Mehānisko tuya smart smart life Programmu +Dooya DC2700 433MHZ tālvadības pults

Saistītie Produkti