Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vairumtirdzniecības Āfrikas Stils Labas Kvalitātes Nekustamā Vasks Īsta Vaska Ankara Apdrukāta Auduma 6 Metri Kokvilnas Šujamie Materiāli Skatīt lielāku

Vairumtirdzniecības Āfrikas Stils Labas Kvalitātes Nekustamā Vasks Īsta Vaska Ankara Apdrukāta Auduma 6 Metri Kokvilnas Šujamie Materiāli

€24.28

Jauns produkts

Sezona Pavasarī/Vasarā/Rudenī/Ziemā
Pieteikums Kāzas, svinības, kleita, svārki utt.
Preces nosaukums āfrikas vasks, auduma
Atslēgvārdi vasks, auduma
Izmērs 1pcs=6yards
Godu Ikdienas
Materiāls 100% Kokvilna
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums MAGIFEL
Platums 46 "-47" or 45 "-46"

Vairumtirdzniecības Āfrikas stils labas kvalitātes nekustamā vasks īsta vaska Ankara apdrukāta auduma 6 metri 100% kokvilnas šujamie materiāli

Garums:

6 metri

Platums:

51 - 52 collas ( apmēram 120-130 cm )

Funkcijas:

Augstākās Klases Materiāls

Lietošana:

Puse,kāzas,parasti

Tips:

vaska drānas

Piegāde:

DHL,UPS,TNT,Fedex

Svars:

1.0 kg/6 metri

Piegādes datums:

Laikā 3-12 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu

Kuģniecības Ostas:

Guangzhou

materiāls:

100% kokvilna

Ja vēlaties šo preci, lūdzu, pievienojiet to uz savu "vēlmju Sarakstu", Ja jūs, piemēram, mūsu Veikalā , Lūdzu, pievienojiet to jūsu "Veikals Saraksts".Paldies ļoti daudz!

Produkta Liecina, Laiks:

Maksājumu Det Iet

Maksājumu metode, kas ir saderīga ar www.e-jump.lv.

Pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi un tālruņa numurs ir pareizi.Mēs tikai sekot jūsu adrese, kas parādās uz www.e-jump.lv samaksu par piegādi.

Delive ry Ziņas

1 Mēs varam saskaņā ar klienta prasībām, visas preces tiek nosūtītas pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pastu, jūs varat tikai iegūt produktu 60-90 dienas.

Uzmanību: Bet dažkārt sakarā ar sezonas, piegāde tiks kavēta, tas ir, nav jāuztraucas.

2 pircējam ir pienākums maksāt nodokli un / vai nodokļiem, ko iekasē savās valstīs, ja nepieciešams!

Komentāri

Klientu apmierinātība ir mūsu hounor, un tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem sniedz mums piecas zvaigznes un aktīvās piezīmes, mēs darīsim labāku.

Biežāk uzdotie jautājumi (FAQ)

Q1: Cik ilgi būs produkti tiek nosūtīts pēc tam, kad par to maksā?

Sinyafashion: Parasti, mēs nosūtīt uz jums, pirms Pekinas laikā pēc 5 lpp.m.katru dienu un dod jums izsekošanas numuru otrā diena rīt!

Q2: Kāpēc pārdevējs izvēlēties loģistikas?

Sinyafashion: Parasti, mēs jums izvēlēties labāko express, jo adrese katrs pircējs nav vienādas, dažas adreses ir attālos rajonos, pircējiem izvēlēties, ka loģistikas nevar ierasties, bet neuztraucieties, mēs mainīt loģistikas lai jūs un mēs nosūtīsim jums ziņu, paturiet prātā ziņas "www.e-jump.lv". (DHL, kā pirmā piegādi, piegāde, attālos apgabalos, pēc noklusējuma, Fedex, EMS, utt.)

Q3: Cik ilgi es varu saņemt savu produktu pēc tam, kad pārdevējs ir nosūtīts?

Sinyafashion: Tas parasti aizņem 3 līdz 7 dienas, lai jūsu, lai ierastos, bet tā kā šis ir iepirkšanās sezona, kuģniecības uzņēmumi ir ļoti aizņemts, un kādu pasūtījumu var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai ierastos.

4. jautājums: Kāpēc pārdevējs teikt produkti ir piegādāts?bet es redzu, ka informācija ir joprojām "Gaida piegādi."

Sinyafashion: Parasti, mēs nosūtīt produktiem, bet mums otrajā dienā, lai pabeigtu izsekošanas numuru, lai jūs, sistēma parādīs "piegāde"

5. jautājums: Kāpēc daži produkti izmanto "skaitītāji" kā pārdošanas vienība, bet daži izmanto "jardi", kā pārdošanas?Vienības?

Sinyafashion: Saskaņā ar ražošanas procesu, mēs esam, lai starpība starp pārdošanas, lūdzu, saprotiet!Pārbaudīt skaidri pirms laišanas pasūtījumu.

6. jautājums: Kāpēc es varu saņemt preci garums ir mazāks par aprakstu?

Sinyafashion: Mūsu produkti ir nepieciešams, lai krāsu vai drukāt, lai garantētu savu veselību, tas tiek darīts ar augstu temperatūru procesu, augsta temperatūra izraisa auduma līgumu, tāpēc audums ir īsāks nekā reāla, bet nav jāuztraucas, mēs centīsimies, lai uzlabotu ražošanas procesu, kļūdas kontroli par 0,3 metri vai tāpēc (Normālos apstākļos ir 5 metri).

Tagi: drukāt āfrikas audums, kokvilnas seawolf, hollandai vasks, ankara, āfrikas zelta audums, āfrikas auduma drukāt, ankara audums, flīžu, āfrikas mežģīņu auduma 2020. gadam augstas kvalitātes lappa, reljefs gana vasks drukas auduma.

Uzrakstīt recenziju

Vairumtirdzniecības Āfrikas Stils Labas Kvalitātes Nekustamā Vasks Īsta Vaska Ankara Apdrukāta Auduma 6 Metri Kokvilnas Šujamie Materiāli

Vairumtirdzniecības Āfrikas Stils Labas Kvalitātes Nekustamā Vasks Īsta Vaska Ankara Apdrukāta Auduma 6 Metri Kokvilnas Šujamie Materiāli