Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ziemas Jakas Meitenēm Kapuci Matu Bumbu Vilnas Bērnu Drēbes 3 4 5 6 7 Gadus Toddler Bērnu Virsdrēbes Modes Vilnas Mētelis Meitenēm Apģērbi Skatīt lielāku

Ziemas Jakas Meitenēm Kapuci Matu Bumbu Vilnas Bērnu Drēbes 3 4 5 6 7 Gadus Toddler Bērnu Virsdrēbes Modes Vilnas Mētelis Meitenēm Apģērbi

€19.75

-5 %

€20.80

Jauns produkts

atslēgvārdi 3 jakas zēniem
atslēgvārdi 6 ziemas jaka zēnam
Apģērba Garums Regulāri
Modelis Tips Cietie
Materiāls Kokvilnas
Piedurknes Garums(cm) Pilna
atslēgvārdi 7 meiteņu ziemas mētelis
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
atslēgvārdi 8 ziemas jakas zēniem
Apkakle Kapuci
atslēgvārdi 9 jakas ziemas meitenēm
Stils Modes
Dzimums Meitenes
Auduma Veids Broadcloth
Piedurknes Stils Regulāri
atslēgvārdi 2 Sniega Valkā
Zīmola Nosaukums preax
atslēgvārdi 4 ziemas jaka meitenēm
atslēgvārdi 1 jaka meitenēm
Modeļa Numurs 5Y18112801
atslēgvārdi 5 ziemas jakas meitenēm
Virsdrēbes Tips Vilnas & Maisījumi
Atslēgvārdi 10 jakas zēniem un pusaudžiem

Produkta Nosaukums:Ziemas Jakas Meitenēm Kapuci Matu Bumbu Vilnas Bērnu Drēbes 3 4 5 6 7 Gadus Toddler Bērnu Virsdrēbes Modes Vilnas Mētelis Meitenēm Apģērbi

Izmērs:100-110-120-130-140-150

Galvenā Krāsa: Kā Rādīt Attēlu

Uzmanību plz: Ja jūsu mazulis ir apaļš, mēs iesakām, izvēloties lielāka izmēra, paldies.

Lūdzu, lūdzu, atsaukties, lai savu bērnu patieso augstumu un izmēri pirms pirkšanas/cenu.Paldies.

Tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.

lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

1 inch = 2.54 cm

Par Kuģošanas

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim vienumus 1-7 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mums nav uarantee piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Par Garantijas Laiks

Mēs piedāvājam 12 mēnešu bezmaksas uzturēšanu.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Par Atgriežas

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: meitenes, eiropas mētelis, bērnu jaka, milzīgais mētelis, uzpūsti bomber jacket, bērnu apģērbu 8 gadiem, vīrieši, beby meitene mētelis, nomirst vilna, tekstila kokvilnas bumbiņas, oficiālais carters, partijas meitene jaka.

Uzrakstīt recenziju

Ziemas Jakas Meitenēm Kapuci Matu Bumbu Vilnas Bērnu Drēbes 3 4 5 6 7 Gadus Toddler Bērnu Virsdrēbes Modes Vilnas Mētelis Meitenēm Apģērbi

Ziemas Jakas Meitenēm Kapuci Matu Bumbu Vilnas Bērnu Drēbes 3 4 5 6 7 Gadus Toddler Bērnu Virsdrēbes Modes Vilnas Mētelis Meitenēm Apģērbi

Saistītie Produkti