Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1080P PTZ Wifi IP Kameras Āra Ūdensizturīgs Auto Kustības izsekošana Bezvadu Kamera P2P ONVIF Audio 2MP Drošības CCTV Camera Skatīt lielāku

1080P PTZ Wifi IP Kameras Āra Ūdensizturīgs Auto Kustības izsekošana Bezvadu Kamera P2P ONVIF Audio 2MP Drošības CCTV Camera

€27.66

-70 %

€92.21

Jauns produkts

Sienas Stiprinājums Sānu
Strāvas Padeve DC 12V 1A
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas Android
Modeļa Numurs XKXQJ BALTS
P2P Attālo Piekļuvi Support / Multi-Lietotāja Skats
darba temperatūra -35° ~ 55°
Video Kompresijas Formāts H. 265
Objektīvs (mm) 3.6 mm
Savienojumi Wifi
Izmēri (L x W x D)(mm) 175*97*201
Augstas Izšķirtspējas 2.0 Megapikseļi
Auto Izsekošana Atbalsts
Stils Dome Kamera
Savienojuma Režīmi AP Režīms / Bezvadu / Vadu Savienojuma
TF Kartes NAV
krāsa Balts
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10
Skatīšanās Leņķis 85°
Nakts Redzamības Iekārtas Auto pārslēgtos uz dienas nakts režīms
Uzglabāšana 64G
Uzstādīšana Sānu
Barošanas Avots(V) DC 12V
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Veids Speed Dome Kameras
Tehnoloģija Pan Tilt Tālummaiņa
Minimālais Apgaismojums(Lux) Krāsa 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux
Zīmola Nosaukums anran
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 7W (MAX)
Nakts Režīms Krāsa Nakts Visioin/ IS Infrasarkano Nakts Režīms
Megapikseļi 2MP
Sertifikācija CE
Sensors CMOS
IS Attālums(m) 10-30M
Sensors Zīmols Sony
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
App Camhi Pro
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
1080P Mini PTZ Kameras Krāsa Nakts Redzamības Mini Wifi Kamera

Piezīme:

Beļģija noliktavā var sūtīt uz Vietējo (expcept Kanāriju Salām)un zem valstīm: Francija,Itālija,Dānija,Spānija,Horvātija, Slovēnija, Igaunija, Latvija, Somija,Polija, Zviedrija, Portugāle, Rumānija,Kipra, Malta,Bulgārija, Ungārija, čehijas Republika, Lietuva, Slovākija, Austrija, Beļģija, Nīderlande.

Mēs piedāvājam ES / ASV/ apvienotā karaliste/ AU Plug ,Pēc noklusējuma, tas ir nosūtīts jūsu valstī.

Galvenās Iezīmes:

· 40M Dienas un Nakts Redzamības iekārtas · Atbalsts Kustības Noteikšanas un Modinātāja signāla Funkciju · Atbalsta Bezvadu(Wifi) un Vadu divi Režīmā · Atbalsts, Divu Ceļu Audio Runāt, Runāt Reālā Laikā · Atbalsts Pan 330 grāds/ Tilt 90 grādu Un 4X Digitālo Tālummaiņu · Atbalsts TF Karti Max 128 GB · Šī fotokamera neatbalsta pievienojot VRR

Ieraksta laiks atsauces :

32GB :7 - 8 Dienas 64GB :15-16 Dienas. (, Kad atmiņas karte ir pilna, kamera automātiski dzēst vecākais video, kas ļauj saprātīga loop ierakstīšanas.)

Gluda pan un tilt uzraudzība

Gluda 330 grādu pannā un 90 grādu slīpums ļauj baudīt slaucīšana skats uz visu istabu.Kontrolētu kustību kamera.Galvu uz jūsu tālruni, lai redzētu, ko jūs vēlaties redzēt.

Atbalsta Kustības Izsekošana

Saprātīga izsekot kustīgiem objektiem vai cilvēkiem.

Ūdensizturīgs un nepievelk putekļus

IP66 profesionālās drošības novērošanas kameras Āra vai Iekštelpu izmantošanu.Darba Apstākļi: -30 °C ~ 60 °C, Mitrums 95% vai mazāk (bez kondensācijas)

Kustības & Skaņas Atklāšana

Ja kāds sadala uz fotografēšanas jomā, Kustības atklātu un sūtīt push paziņojumu uz jūsu mobilo tālruni.

Divvirzienu Audio

Iebūvēts augstas kvalitātes mikrofons un skaļruni, nospiediet domofons pogu uz mobilo APP, jūs varat runāt ar savu ģimeni viegli.

Atbalsta AP Režīmā

Ko darīt, ja jūsu camer atvienojiet ar tīklu?Neuztraucieties!Mūsu kamerai ir iebūvēts wifi AP, jūs joprojām varat izveidot savienojumu ar fotokameru, wifi AP, lai varētu to apskatīt ap 20m.

Bezvadu/Vadu Savienojuma

Atkarībā no jūsu vajadzībām, jūs varat izvēlēties bezvadu savienojumu vai tīkla kabeļa savienojumu.

P2P Attālo Piekļuvi

Ar bezmaksas app, jūs zināt, kas notiek pat tad, kad jums nav apkārt, Saņemt paziņojumus, un lai skatītos vai ierakstītu kadrus tieši no tālruņa.

Trīs Nakts Redzamības Režīmi

Noklusējuma ir normāli, ar infrasarkano nakts redzamību, ja jūs vēlaties, pilna krāsu nakts redzamības, Jūs varat arī iestatīt tā, Programmu atvērt.

Produkta Informācija

Augstas kvalitātes ABS plastmasas, kas ir paredzēti, iekštelpu / āra lietošanai.

Iepakojums Dati:

· 1 x Bezvadu Kameras · 1 x Barošanas Kamera · 1 x Quick Guide · 1 x Pack Skrūvi

Piezīme:

· Mēs piedāvājam 1.2 metri strāvas adapteris uz kameras, lai pārliecinātos, ka jums ir pietiekami daudz garuma uzstādīšanai. · Ja jums ir Strāvas pagarinātāja Kabelis, lai paplašinātu šo barošanas kabelis, lūdzu, apmeklējiet mūsu veikalu, lai iegādātos 5m vai 10m Strāvas pagarinātāja Kabelis.

PIRCĒJAM PAZIŅOJUMS

Novēlu jums laimīgu iepirkšanos !

Sūtījumu

1. Parasti, mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu ir apstiprinājusi www.e-jump.lv. 2. Ja jūs izvēlaties express sūtījumu, un jūsu adrese ir definēta kā poligons ar Fedex /DHL, jums būs nepieciešams maksāt papildus $30 tālvadības piegādes maksa.Vai, lūdzu, dodiet mums jaunu citu adresi, kas nav tālvadības pulti.Attālā rajonā pārbaudīt, izmantojot link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ja jums ir jebkādas izmaiņas par pasūtījumu, lūdzu, atstājiet ziņu pasūtījuma. 4. Lūdzu, pārbaudiet savu adresi un kontaktu skaits ir tiesības, it īpaši, pārbaudiet, pasta indekss un pilsēta ir precīza informācija ,citādi jūsu sūtījumu nebūs kuģis ārā.

Garantijas laiks

Vienu gadu garantija uz visiem produktiem, jebkuru vienību, kas pierāda, bojātu laikā garantijas validācijas periodā, tiks remontēta bez maksas daļas vai aizstāj.Lietotājs ir atbildīgs par visu pārvadājumu maksas .Garantija neattiecas uz jebkādiem nejaušiem, gadījuma vai izrietošiem zaudējumiem, kas rodas no izmantošanas.

Atsauksmes&Reitings

Mēs novērtējam jūsu biznesu ievērojami.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums Pozitīvas atsauksmes un 5 Zvaigžņu vērtējumu.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu mūsu biznesu un kalpot jums labāk.Ja jūs neesat apmierināts ar jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, komunikācijas, ir daudz efektīvāk nekā atverot strīdu.Mūsu klientu servisa un tehniskā atbalsta darīsim visu iespējamo, lai piedāvāt jums apmierināts risinājumu.

Tagi: aizsardzības, drošības kameras, 360 grādu kamera, kamera secur, kameras ptz, tptek ptz kameras, cccam serveris, šķērveida, anran kamera, zigbee, kameras video.

Uzrakstīt recenziju

1080P PTZ Wifi IP Kameras Āra Ūdensizturīgs Auto Kustības izsekošana Bezvadu Kamera P2P ONVIF Audio 2MP Drošības CCTV Camera

1080P PTZ Wifi IP Kameras Āra Ūdensizturīgs Auto Kustības izsekošana Bezvadu Kamera P2P ONVIF Audio 2MP Drošības CCTV Camera