Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! NĒ.S076 Motociklu Sacīkšu MOTO Racer Atstarojoša Drošības Uzlīmes Rossi Saule Ūdensizturīgs Motocikls Ķivere Uzlīmes Skatīt lielāku

NĒ.S076 Motociklu Sacīkšu MOTO Racer Atstarojoša Drošības Uzlīmes Rossi Saule Ūdensizturīgs Motocikls Ķivere Uzlīmes

€3.89

-29 %

€5.55

Jauns produkts

Vienuma Tips Uzlīmes
Veids Līmi, Uzlīmes
izcelsmes vieta Ķīna
Iezīme atstarojošs;ūdensdrošs;viegli pielīmēt un noņemt.
Zīmola Nosaukums Hydro māksla
Veida Uzlīmes Citi
Dizains Vārdiem
Uzlīmju Izvietojumu Visu Ķermeni
Materiāla Tips 3M
Lietderīgās lietošanas laiks 3~5 gadiem
Modelis Oem

Atstarojoša Auto&Motociklu Uzlīmes un Uzlīmes

Pielietojums: Uzklājiet uz gludas virsmas automašīnu/motociklu/sienas utt.apdare. Motīvs: Viegli pielīmēt un noņemt,ne līme, kas dzīvo;Ūdensdrošs;Atstarojošs.Lietderīgās lietošanas laiks: 3~5 gadiem

L:12.5x9.5cm S:10.5x8cm

Par Krāsu Atšķirība

Lai izvairītos no nevajadzīgu pārpratumu, lūdzu, izlasiet šādi paskaidrojumi.Šeit ir 6 dažādām parasti izmanto krāsas, kreisajā foto bija paņēmis parastos gaismas, kreisajā foto ir tas pats, bet paņēma ar zibspuldzi gaismas.Tā rāda, atstarojošo efektu uzlīmes.Tur nav kāda PS techonogy un grozījumiem šajā foto.Tur exsit daži krāsu atšķirību, jo atstarojošās daļiņas uzlīme materiāla,tas parādīs dažādu krāsu, kad uzlīme virsmas rodas cita leņķa,temparature,spilgtuma gaismas.Tas tikai atspoguļo kvalitāti mūsu materiāls.Hidro mākslas veikals,visas uzlīmes fotogrāfijas tika ņēma saskaņā ar zibspuldzi gaismas,viss ir atspīduma efektu foto.Kad jūs saņemsiet priekšmetus,tajā, iespējams, kādu krāsu atšķirība.Ja jums prātā to,lūdzu, padomājiet divreiz, pirms jums to pasūtīt.

Instrukcijas:

1.Tīru zonu, kuru vēlaties piemērot decal, lai,pārliecinātos, ka tur nav putekļu. 2.Rībēt ar decal no aizmugures 3.Brauciet uz virsmas,un atbrīvoties no gaisa. 4.Lūdzu, ņemiet vērā, ka nav piemērojami, uzlīmes uz sava auto/motocikla pēc vaska,vasks padara uzlīmes līme ļodzīgs;un, lūdzu, nav stick lietainā dienā.

Tagi: ktm motociklu uzlīmes, mt atriebties sejsegu, motorcycl, rossi fotogrāfijas, helicoil komplekts, vr46, ķivere uzlīmes, valentino, motogp t krekls, red bull.

Uzrakstīt recenziju

NĒ.S076 Motociklu Sacīkšu MOTO Racer Atstarojoša Drošības Uzlīmes Rossi Saule Ūdensizturīgs Motocikls Ķivere Uzlīmes

NĒ.S076 Motociklu Sacīkšu MOTO Racer Atstarojoša Drošības Uzlīmes Rossi Saule Ūdensizturīgs Motocikls Ķivere Uzlīmes

Saistītie Produkti