Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Iet Mainīt Burvju Triks (Veidojums+DVD),Kāršu Maģiju,Ilūzijām,Kāršu Triku,Veidojums,Prop,Slēgt,Magia Rotaļlietas Classic Joks Sīkrīku Skatīt lielāku

Iet Mainīt Burvju Triks (Veidojums+DVD),Kāršu Maģiju,Ilūzijām,Kāršu Triku,Veidojums,Prop,Slēgt,Magia Rotaļlietas Classic Joks Sīkrīku

€10.84

Jauns produkts

Ir Norādēm No
Materiāls Papīrs
Vecums Pieaugušajiem
Darbības Forma Close-up Magic
Funkcijas Viegli Darīt
Izmērs One Size
Modeļa Numurs sadf66
Veids KARTE
Dzimums Unisex

Demo: v.youku.com/v_show/id_XNzA2NTkzNDk2.html Apraksts: Cik daudz karti aploksnē rutīnas, jums jau bija?Varbūt daudz.Cik daudzi no viņiem varētu arī skatītājs var aplūkot tukšu aploksni un turiet to iepriekš?Varbūt Nav.Iet Mainīt Galveno efektu - Kartes aploksni, Jūs piešķirat skatītāju melnu aploksni iekšā ir maza, baltu aploksni.Viņi abi ir tukšs.Jautāt skatītāju izvēlēties jebkuru karti un parakstīja to.Parakstīta karte ir atpakaļ uz klāja.Ņem aploksnes atpakaļ no skatītāju, dod viņam karti klāja turēt.Pēc tam, kad noslēpumainais žests "iet mainīt".Jūs izņemt baltu aploksni.Jūs lēnām veikt vienu karti no aploksnes.WOW, tas ir viņa parakstīta kartīte!Paraksta karti klāja, no skatītāju puses, IET MAINĪT savā aploksnē.Neticami!Paraksta karti no ne tikai vienu, bet DIVAS TUKŠAS aploksnes, ka skatītājs ir bijis padarīt šo rutīnas, pat neiespējami!Iet Mainīt ļauj veikt vissatriecošākais karti aploksnē brīnums jebkad.Tas var būt jauns dārgumu, lai izbeigtu savu vērienīgo kartes kārtējās lapas auditoriju mēms.Apskatīt izmēģinājuma video, jūs sajutīsiet, cik spēcīgs tas ir.PAZĪMES: Veidojums, tajā nebija spēkā, jebkura parakstīts kartes Nr. palming Ātri izveidot Ļoti viegli veikt Reset uzreiz Bonusa efekts - Divas parakstīts kartes apmaiņu atrašanās vietas Divas kārtis, kas ir izvēlēti un parakstīts, viens ir atpakaļ uz klāja, vēl viens ievieto aploksnē.Pēkšņi, šīs divas kartes mainīt atrašanās vietu.Jūs izņemt karti no aploksnē ir viena nodot klāja pirms.Skatītāju atrast karti klāja, kur vajadzēja būt vienam ir jāliek aploksnē.Bonusa efektu nepieciešams dažas īpašas uzstādīšanas un veiklība rokās.Bet, ja jūs prakse un veic to labi, tas ir daudz vairāk spēcīgu, nekā jebkurš vienkāršs karti, lai ietīt rutīnas. + Brīdinājums:

1).Daži aksesuāri var būt nekādas Instrukcijas

2).Dažas butaforijas tikai Ķīniešu vai Japāņu Instrukcijas.

3).Kas haven\ \ 't Mācību priekšmetus, mēs varētu nosūtīt jums mācību video.

4).Kādu mācību video Ķīnas, jūs varētu lasīt rīcības

Piezīme:

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts ir lēns, un iespējams zaudējis gabalu, tāpēc tās nav iespējams izvairīties no problēmām starpvalstu tirdzniecību.Labas sarunas ir svarīgi.Lūdzu, dont atvērtu strīdu, kad pirms sazināties ar mani .Es atrisinās jūsu problēmu uzreiz.Ja ne atrisināt, man būs vēlreiz jums jaunu rīkojumu, vai kompensāciju, jums nākamo pasūtījumu (Dot jums kādu atlaidi, lai nākamo pasūtījumu).

[Paziņojums]

Jūs varat sazināties ar mūsu live klientu atbalstu pa TradeManager.Ja mums ir off-line, lūdzu, atstājiet ziņu uz TradeManager vai sūtīt man e-pastu.Ziņas parasti tiek atbildēts 24 stundu laikā darba dienā.

*Maksājumu*

Mēs pieņemam DARĪJUMA / Kredīt Kartes , VĪZAS .Banka, Bankas Pārskaitījumu un Western Union.

Mēs nosūtīsim merchandises, cik drīz vien mēs varam.Lūdzu, rakstiet jebkuru jautājumu pirms solīšanas.

*Atgriešanās Politika:*

Mēs sniegsim pilnu atmaksu tikai tad, ja preci saņemat atšķiras no apraksta.Kompensācija tiks piešķirta, kad objekts ir saņēmis atpakaļ uz veikalu.Tas ir jāatdod atpakaļ 3 dienu laikā no to saņemšanas, un tajā pašā stāvoklī, kādā tas bija jānosūta.Jums ir jāsazinās ar mums, pirms nosūtīšanas jebkuras pozīcijas atpakaļ.Mēs ne kompensāciju, kuģniecības izmaksas.

*Piegāde*

1. Jūs varat apskatīt manu katalogu un brīvi izvēlēties savu klientu no saraksta.

2. Iesniegt detalizētu informāciju par nepieciešamajiem produkta kad jūs veicat pasūtījumu.

3. Sūtīt man jūsu klienta piegādes adrese, kad jūs, lai (jūs arī varat rakstīt jūsu klienta piegādes adrese, kas tieši)

4.Visiem pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu.

5. Pērkot, lūdzu atstājiet jūsu pilna adrese.Mēs jums pārbaudīt jūsu adresi ar jums.

6. Parasti, jūsu pasūtījumiem tiks nosūtīts caur EMS (2-8 darba dienu laikā par piegādi) maziem pasūtījumiem tiks nosūtīts ar DHL, UPS.TNT vai FedEx.Lielāko pasūtījumu, būs jāved pa jūru kravu.Ja jūs nevēlaties, lai izmantotu express piegādi, Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju.

7. Tas ir vienkārši, ātri un top ērtu par jūsu biznesu.

*Nodoklis*

Nodokļu maksāšanas ir pienākums katram iedzīvotājam, pircējs ir atbildīgs par visiem nodokļiem.Sakarā ar nodokļu problēmu, pircējs atsakās pieņemt preci, pircējs ir Atbildīgs par kravas ārā un mājās.

*Atsauksmes*

1.Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2 Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Mēs atstās pozitīvas atsauksmes, lai jūs vēlāk.

Tagi: magic, flīžu sīkrīkus, zaķis magic, burvju triks, ilūzija posmā, dvd burvju triks, palaidnība rotaļlietas, sīkrīku palaidnība, veidojums burvju profesionālās, liels burvju veidojums.

Uzrakstīt recenziju

Iet Mainīt Burvju Triks (Veidojums+DVD),Kāršu Maģiju,Ilūzijām,Kāršu Triku,Veidojums,Prop,Slēgt,Magia Rotaļlietas Classic Joks Sīkrīku

Iet Mainīt Burvju Triks (Veidojums+DVD),Kāršu Maģiju,Ilūzijām,Kāršu Triku,Veidojums,Prop,Slēgt,Magia Rotaļlietas Classic Joks Sīkrīku

Saistītie Produkti