Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Mīksto TPU Tablete Gadījumā Par Amazon Iekurt Uguni HD 8 HD8 2018 2017 2016 8.0 collu Bērniem Baby Safe Triecienizturīgs Silikona e-Grāmatu Gadījumā Skatīt lielāku

Mīksto TPU Tablete Gadījumā Par Amazon Iekurt Uguni HD 8 HD8 2018 2017 2016 8.0 collu Bērniem Baby Safe Triecienizturīgs Silikona e-Grāmatu Gadījumā

€4.33

Jauns produkts

Garums 0cm
Modeļa Saderība Par Amazon Kindle Fire HD 8 2017
Pārdošanas Metode Mazumtirdzniecības & Vairumtirdzniecības
Stils Ikdienas
Iezīme Pilnīga Aizsardzība Un Precīzu Caurumu
Zīmola Nosaukums LISCN
Iepakojums Opp maisā
Materiāls Augstas kvalitātes mīksta silikona + GAB
Modelis Tips Cietie
Pieteikumu Klēpjdatora Izmēra 8"
Veids Aizsardzības Apvalks/Ādas
Saderīgs Par Iekurt Uguni HD8 8.0" lietā
Platums 0cm
krāsa Melna, Tumši Zila, Piparmētru Zaļš, Rozā, Sarkans
Saderīgu Zīmols Par Amazon Iekurt
Modeļa Numurs Par Amazon Kindle Fire HD 8 2018
Funkcijas Anti-Slip & Anti-Shock & Anti-Scratch

Krievijas Draugi, Lūdzu, Aizpildiet Pilns Nosaukums saņēmējam Sakarā ar jauno politiku, krievijas Muita.APRAKSTS : 1) Tikai Fit Amazon Fire HD 8 (2016/2017/2018 Versija) 2) Materiāls: augstas kvalitātes mīksta silikona + PC 3) Krāsas: Melna, Tumši Zila, Piparmētru Zaļš, Rozā, Sarkans 4) Motīvs: Pilnībā aizsardzības & Malas nostiprināšana 5) Funkcijas: Aizsargāt ierīci no skrāpējumiem, netīrumiem vai nejauši nomest nost.

SŪTĪJUMU >>

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis & APO/FPO)

2. Jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Saņēmēja vārds būtu pilns nosaukums.

3. Visi pasūtījumi tiks izsniegtas 3 dienu laikā, negaidītas situācijas, mēs varam aizkavēt piegādes laiku.

4. Dažreiz, Lai bez loģistika sekošanas informāciju pēc tam, kad dodas uz ārzemēm; tā ir normāla situācija; tas būs ieradās droši faktiskajā laikā.

5. Ja zemes gabalu nevar saņēmu robežās 30-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Klientu apmierinātība ir princips pakalpojumu.

6.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

PAKALPOJUMU >>

1. Profesionāla servisa komanda palīdzēs jums 24 stundu laikā, pēc ziņojuma, stacijā vēstuli, TradeManager vai e-pastu utt.

2. Jebkuru jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs nodrošināsim VIP-zvaigžņu servisu, lai atrisinātu jūsu problēmu.

3. Mūsu produkti ir oficiālais autentisku produktu ar augstu kvalitāti.Jūs varat baudīt populārākā mobilā tālrunis/tablete gadījums.

4. Koncentrēties uz mūsu veikalu, lai iegūtu jaunu produktu uzsāk un pārdošanas aktivitātes informācijas, jums būs iespēja, lai bez maksas iegūtu jauno tiesu.

RETUREN & KOMPENSĀCIJU >>

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā un atgriezt to 30 dienu laikā no dienas, kad tā saņemta.

Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs ussue jūs kompensācijas vai nosūtīt.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, lai nodrošinātu kompensāciju.c

3. Mēs sniegs jums pilnu kompensāciju, izmantojot www.e-jump.lv platformu vai citu kompensāciju metodi saskaņā ar pieņēmumu par preces saņemšana un piederumi neskarts.

ATSAUKSMĒM >>

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību, Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.

2. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas, Pirms Atstāj Negatīvas Atsauksmes.

Lūdzu, neatstājiet negatīva/neitrāla atsauksmes vai atvērt strīdu bez komunikācijas vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Mēs atbildēsim uz visiem ziņu ASAP un palīdzēt to atrisināt.Paldies jau Iepriekš~

Tagi: tablete rotaļlietas, seglu silikona gadījumā, slim iekurt piedurknēm, vāks iekurt 10, gadījumā, ja kindle paperwhite 10. rada, logo iekurt, m1 viedtālrunis, sm t320, tablete huawei t5 gadījumā silīcija, fire hd 10 nodokļa gadījumā.

Uzrakstīt recenziju

Mīksto TPU Tablete Gadījumā Par Amazon Iekurt Uguni HD 8 HD8 2018 2017 2016 8.0 collu Bērniem Baby Safe Triecienizturīgs Silikona e-Grāmatu Gadījumā

Mīksto TPU Tablete Gadījumā Par Amazon Iekurt Uguni HD 8 HD8 2018 2017 2016 8.0 collu Bērniem Baby Safe Triecienizturīgs Silikona e-Grāmatu Gadījumā

Saistītie Produkti