Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Melns Kamīnu 5 Asmeņi Siltuma Powered Plīts, Ventilators, Žurnālu, Koksnes Rakstītājs, Eco-ventilators Kluss Mājās Kamīna Ventilatoru Efektīva Siltuma Sadale Skatīt lielāku

Melns Kamīnu 5 Asmeņi Siltuma Powered Plīts, Ventilators, Žurnālu, Koksnes Rakstītājs, Eco-ventilators Kluss Mājās Kamīna Ventilatoru Efektīva Siltuma Sadale

€21.06

-31 %

€30.53

Jauns produkts

Vairumtirdzniecība Atbalsts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 16/8.5/16.5cm
Veids Ogļu Kamīni
Modeļa Numurs Kamīni Ventilators
Instalācijas Veids Brīvi stāvošās
Piliens kuģniecība Atbalsts
Izmantošana Iekštelpu

Apraksts:

1. Universālā Ventilators: modernizētas 5-asmens plīts, ventilators nodrošina lielāku gaisa daudzumu, padarot to visefektīvākais veids, lai apsildītu telpas no plīts, un tas tiek plaši izmantots malkas plītis, gāzes plītis, utt.

2. Augsta Kvalitāte: Bez akumulatora, vai galvenais strāvas padeve ir nepieciešams, un termoelektriskos moduli var izmantot kā nelielu ģeneratoru piegādi tiesības motors ar ventilatoru.Ventilators bāzes un to asmeņi ir izgatavoti no anodēta alumīnija, kas ir anti-rūsas, nodiluma izturīgi un featured ar labu siltuma vadītspēju.

3. Klusa Darbība: Šo ventilatoru, var nodrošināt siltumu telpā, paaugstinātu temperatūru ar zemāku trokšņa, uzlabot karstā gaisa cirkulācija, nodrošināt labāku komfortu un samazināt koksnes patēriņš plīts.Tas ir vairāk stabila un videi draudzīga.

4. Pārkaršanas Aizsardzība: iebūvēts bimetāla lente apakšā plīts, ventilators ir paredzēts nedaudz palielināt malas ventilatoru, ja darba temperatūra ir tuvu maksimālā darba temperatūra, lai aizsargātu motoru un termoelektriskos modulis.

5. Lūdzu, Ņemiet vērā: ieteicamās virsmas temperatūra ir no 50°C-350°C (122°F-662°F).Kad temperatūra sasniedz apmēram 200°C, konversijas efektivitāte ir visaugstākā. (Izmanto koksnes plīts, kamīns ventilators)!

Funkcijas:

1. Klusi, bez baterijām vai elektrības vajadzīgs, sākumā pie zemas temperatūras, ietaupītu degvielu, un baudīt siltumu ātrāk no plīts.

2. Vienkārša dizaina stils ir kas vairāk atbilst estētiku ES un ASV, un vienkāršs vēja asmeņi var radīt spēcīgas vēja enerģijas.

Specifikācijas:

Modelis: SF104S

Darba temperatūras diapazons: 122 ° F-662 ° F (50 ° C līdz 350 ° C)

Lāpstiņu skaits: 5

Troksnis: ≦25dB

Apgriezienu skaits: 1450 apgr. / min.

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Jauda: termoelektriskos modulis

Gaisa tilpuma mērvienība: 160-210

Krāsa: Melna

Produkta izmērs: apmēram 160*85*165mm/6.30*3.35*6.50 jo

Iepakojuma izmērs: aptuveni 172*97*188mm/6.77*3.82*7.40 jo

Neto svars: aptuveni 400g

Bruto svars: aptuveni 520g

Sertifikācija: CE/RoHs

Iepakojuma Saraksts:

1 x Kamīna Ventilatoru

Par Atsauksmes:

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, f, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.

Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Atsauksmes MUMS ir ļoti svarīgas, Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

Tas ir neiespējami, lai atrisinātu tas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājums:

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Aabout Piegāde:

VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā termiņā,?lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs trase ar kuģniecība, cik drīz vien iespējams un atbildēt jums.

Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

BR pircējs, lūdzu, sniedziet CPF vai CNPJ, tā būs labāk, lai jūs saņemtu to ASAP.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju:

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos pēc tam, kad to saņēmusi.Ja tur par to vairāk, kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

Tagi: āra plīts, bioetanola kamīns, deactivators, amatniecības koka, akmens koka plīts, ventilators plīts, 4 siltuma powered plīts, ventilators, bioetanols, uguns, kamīns, deglis tūrisma.

Uzrakstīt recenziju

Melns Kamīnu 5 Asmeņi Siltuma Powered Plīts, Ventilators, Žurnālu, Koksnes Rakstītājs, Eco-ventilators Kluss Mājās Kamīna Ventilatoru Efektīva Siltuma Sadale

Melns Kamīnu 5 Asmeņi Siltuma Powered Plīts, Ventilators, Žurnālu, Koksnes Rakstītājs, Eco-ventilators Kluss Mājās Kamīna Ventilatoru Efektīva Siltuma Sadale

Saistītie Produkti