Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 10 gab - Bezmaksas Piegāde Drukas galviņa filtru solvent printeri vai liela formāta printeris 45mm tintes filtrs 5 mikronu Skatīt lielāku

10 gab - Bezmaksas Piegāde Drukas galviņa filtru solvent printeri vai liela formāta printeris 45mm tintes filtrs 5 mikronu

€17.34

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs filtrs 5 mikronu

Iepakojums : 10 gab./daudz

Augstas kvalitātes Drukas galviņa filtru solvent printeri vai liela formāta printeris 45mm

Produkta Apraksts

Drukas galviņa filtru solvent printeri vai lielformāta printeris

Šajā sarakstā ir par Vienu Pavisam Jaunu Šķīdinātājs Izturīgs Filtrs, kas Paredzēts lielformāta Printeris

Lai novērstu jūsu galviņas aizsērējusi,

jums vajadzētu aizstāt šos tintes filtru reizi sešos mēnešos Šie filtri ir šķīdinātājs izturīgs.

Pictuters :

Piegāde:

--- Lielākā daļa preces tiek nosūtītas 4 darba dienu laikā pēc tam, kad tika noskaidroti maksājumu. (Brīvdienās un svētku dienās izslēgts).

--- Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.Jo tranzīta laikā ļoti ir atkarīga no dažādu valstu Pasta Pakalpojumu (it īpaši nedēļas nogalēs un svētku dienās).

Garantijas un Garantijas:

--- 100% pavisam JAUNU.Iegādāties ar pārliecību!

--- Ja jūs neesat apmierināts, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

--- Atgriešanās piegāde maksā Pircējs.

Atsauksmes:

--- Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu.

--- Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai uzsākt strīdu, Mēs jums atrisināt problēmu līdz brīdim, kad esat pilnībā apmierināti .

Tagi: putekļu filtrs balts, tintes filtrs 10, klaviatūras filtrs, xiaomi roborock mopping auduma filtru, tintes filtrs gongzheng, putekļu filtru cm, videokameras filtrs, gaisa putekļu filtrs, kārbas filtrs, 120 mm putekļu filtrs.

Uzrakstīt recenziju

10 gab - Bezmaksas Piegāde Drukas galviņa filtru solvent printeri vai liela formāta printeris 45mm tintes filtrs 5 mikronu

10 gab - Bezmaksas Piegāde Drukas galviņa filtru solvent printeri vai liela formāta printeris 45mm tintes filtrs 5 mikronu

Saistītie Produkti