Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Divas Gabals, kas Jumpsuit Sieviešu Ziedu Drukāt Siksna Kultūraugu Top un Plaša Kāju Bikses Vasaras Romper 2019 Bohēmijas Zaudēt Bodysuit (Dungriņi) Skatīt lielāku

Divas Gabals, kas Jumpsuit Sieviešu Ziedu Drukāt Siksna Kultūraugu Top un Plaša Kāju Bikses Vasaras Romper 2019 Bohēmijas Zaudēt Bodysuit (Dungriņi)

€14.33

-34 %

€22.04

Jauns produkts

Fit Tips Taisni
Apdare Vērtnes
Garums Full Length
Veids Jumpsuits
Auduma Veids Broadcloth
Dzimums SIEVIETES
Stils Ikdienas
Modelis Tips Ziedu
Materiāls Poliestera
Modeļa Numurs BJ099-101132
Zīmola Nosaukums BUTLDY
Vienuma Tips Jumpsuits & Kombinezonus

Izmērs Bikses Viduklis

(cm) Hip

(cm) Bikses Garums

(cm) Piedurknēm

(cm) Krūtis

(cm) - S 66-80 -- -- 108 76-80 M 70-84 -- 109 -- 80-85 L 74-88 -- 110 -- 84-90 XL 78-92 -- 111 -- 88-95

1."Lūdzu atļaut nelielas 1-3 cm starpība, jo manuāla mērīšana un nedaudz krāsu variācijas dažādas displeja iestatījumu nbsp"

2. Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.APMAKSA: Pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm.Lūdzu, veiciet maksājumu 3 dienu laikā no pasūtījuma arī, ja iespējams.nbsp 1.www.e-jump.lv Standarta Kuģniecības isnbspnew nosūtīšanas metodi.Lielākā daļa no valsts generallynbsp12~39 dienas ierodas.Daļa valstī, dažreiz 7 dienas ieradies. 2.Mēs nosūtīšanas jums fast express piegādi(DHL,EMS,Armax,UPS utt.) ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 10pcs.(3~7days ierodas, lai jūs) nbsp 1. Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam labākās cenas vai bezmaksas ekspress piegāde(DHL,Armax,UPS utt.) jums.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu nosūtīt arī zemes gabalus, saskaņā ar jūsu pieprasījumu bez www.e-jump.lv vai mūsu veikalā informāciju. 2. Kā izsekot savu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu uz šādu tīmekļa vietni, izmantojot izsekošanas numuru: www.17track.net/en nbsp 3. Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Mēs vienmēr esam šeit, kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.PAKALPOJUMU: 1.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem,un vienmēr centīsies, lai palīdzētu jums,ceru, ka, lai noteiktu ilgtermiņa uzņēmējdarbību ar jums. 2.Lūdzu, sazinieties ar mums pa TRADEMANGGER, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvēršanu un strīdu par vietu.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.ATSAUKSMES: 1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem,lūdzu atstājiet jūsu postive atsauksmes un 5 zvaigznes. 2.Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem,pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu, lai jūs un jūs apmierināti.

Tagi: led velosipēdu ratu apgaismojums, nagu 24 gab. dekorēts, mini car starter 900a, zvejas āķa 30 grami, lobezno brīnums plakāts, desighner suņu collars, mini car tv uztvērējs dvb, ķepas milzu lācīti, mascarilla melns deguns.

Uzrakstīt recenziju

Divas Gabals, kas Jumpsuit Sieviešu Ziedu Drukāt Siksna Kultūraugu Top un Plaša Kāju Bikses Vasaras Romper 2019 Bohēmijas Zaudēt Bodysuit (Dungriņi)

Divas Gabals, kas Jumpsuit Sieviešu Ziedu Drukāt Siksna Kultūraugu Top un Plaša Kāju Bikses Vasaras Romper 2019 Bohēmijas Zaudēt Bodysuit (Dungriņi)

Saistītie Produkti