Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1GB Lāzera Platgalve Zvejas Vilinājums 10CM/12.1 G, Premium 7 Sekcijas Swimbait Multicolor Wobbler Risināt Crankbait Mākslīgo Ēsmu Grūti Skatīt lielāku

1GB Lāzera Platgalve Zvejas Vilinājums 10CM/12.1 G, Premium 7 Sekcijas Swimbait Multicolor Wobbler Risināt Crankbait Mākslīgo Ēsmu Grūti

€3.07

-34 %

€4.72

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums Balight
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs HS004
Veids Mākslīgo Ēsmu
Pozīcija Okeāna Zvejas Rock
Daudzums 1
Kategorijas Viltus Lure

Ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to savu vēlmju Sarakstu,Ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to uz jūsu Veikalu Saraksts.Liels paldies!!! ^ - ^ , Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani!

Artikula numurs: HS004

Krāsa: 6 krāsas

Garums: 10cm/4

Svars: 12.1 g/oz 0.43

Zivju āķi izmērs: 6#

Niršanas dziļums: 1.5-3m

Produkta Iespējas:

1. Augstas simulācijas aerosola krāsu, reāli peldēšanas stils.Lēni grimst zivju organismā var uzbrukt dažādi ūdens slāņi, peldēšana un plūst elastīgi!

2. Tur ir smaguma centra nodošanas tērauda bumbu organismā, kas var pārvietot uz astes, kad mešana, palielinot mešana tālumā.Poza gaisā ir stabila un vienmērīga, un tas nav viegli, lai spin, un tas ir labs throwing.

3. Tas var atspoguļot ārējo gaismu visos leņķos un ir spēkā piesaistīt zivis ar gaismu, kas piemērots dažādiem ūdens apstākļiem.

4. Tur ir vairākas mazas tērauda bumbiņas iestādei, kas izdod skaņu, kad velkot, kas ļoti piesaista uzmanību zivis.

5. Izgatavots no ABS plastmasas materiāls, stiprs un spēcīgs, izturīgs pret klauvē un klauvē.Iekšējā tērauda bumbiņas, ir testēts ar precīzijas instrumentiem, lai nodrošinātu, peldēšanas stils katra ēsmu.

Darbība metode:

Zivīm ar zemu elastību, vai slēpts, ap šķēršļiem, darbības dziļums ir 30-50cm.Šajā laikā, maza mēroga operācija ir liels kārdinājums.Ir divi darbības metodes.Viens ir ēsma metode: velkot zvejas līniju ir grūti, tāpēc, ka Luya ēsma peld uz augšu, pēc niršanas, izmantojot Luya kustību, no virsmas līdz dibenam, un vilnis, ko izraisa ūdens piesaista zivju uzmanību.Otrais veids ir trīce stienis: neregulāri un periodiski trīce ar makšķeri braukt Luya peldēt ūdenī.

Iebarošanas metodes: Salīdzinot ar ēsmu, velkot metodi, par ēsmu velkot metode ir lielāka amplitūda, spēcīgāku spēkā, vairāk pārvietojas attālumu, ātrāk pārvietojas ātrumā, un pareizi vadīt spēku.Nedodot zivis iespēju elpot, tas padara viņus kārdinājums bite ēsmu uzreiz, kas ir ļoti vilinoši.

Jāatzīmē, ka sīva ēsmu var veikt Luya ir peldēšanas stils liela nozīme, pat ja tā ir paslēpta ūdens 3-3.5 metrus biezā ūdens, augu vai tā saknes klintis, tas būs negribot un bite.

Tagi: tan kažokādas mēteli vīriešu, sieviešu kleita sarkanā gads, platleņķa objektīvs slēpošanas brilles, sieviešu armijas bikses izmērs, sudraba placemats mīlestība, sarkanā sieviete iphone gadījumā, rozā lentes malu zelta, sprieguma mērītājs mastech, ūdens sildītājs coil300w.

Uzrakstīt recenziju

1GB Lāzera Platgalve Zvejas Vilinājums 10CM/12.1 G, Premium 7 Sekcijas Swimbait Multicolor Wobbler Risināt Crankbait Mākslīgo Ēsmu Grūti

1GB Lāzera Platgalve Zvejas Vilinājums 10CM/12.1 G, Premium 7 Sekcijas Swimbait Multicolor Wobbler Risināt Crankbait Mākslīgo Ēsmu Grūti