Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jaunums ! Safīra zila smalku Ūdens pilienu Kristāla Stikla Šūt-uz Rhinestones ar Nagu DIY kāzu Kleitas un Drēbes 5*8 6*10 8*13 Skatīt lielāku

Jaunums ! Safīra zila smalku Ūdens pilienu Kristāla Stikla Šūt-uz Rhinestones ar Nagu DIY kāzu Kleitas un Drēbes 5*8 6*10 8*13

€2.78

-39 %

€4.62

Jauns produkts

Produkta Tips Rhinestones
Materiāls Stikla
Technics Sew-Par
Zīmola Nosaukums sijishuizuan
Rhinestones Tips Brīvs Rhinestones
Forma DR
krāsa safīra zila
Stils flatback
Izmantošana Somas
Modeļa Numurs jdr

Augstas kvalitātes stikla kristālisko materiālu piešūt rhinestone, ražošanas, pārdošanas ar zaudējumiem.Piezīme: Cienījamie klienti, visi mūsu produkti tiek pārdoti ražotājiem.Kvalitāte ir labākā, un to cena ir viszemākā.Kredītu garantijas, ka visi attēli-veida šaušanas, esiet droši pirkt.Mūsu peļņa ir ļoti zema, tāpēc pasūtījumiem mazāk nekā $5, mēs nosūtīsim no ekonomiskās pakas (zemes gabaliem nav sekošanas informāciju).Vairāk par $5, mēs nosūtīsim standarta loģistika (ar sekošanas informāciju).Tomēr neatkarīgi no ekonomiskās pakas vai standarta klasi, esam apņēmušies pilnu kompensāciju, ja iepakojums ir zaudējis gaitā transports.

Lūdzu, pārbaudiet pirms pirkuma veikšanas piegādes adresi un zip kods ir pareizs, tas ir ļoti svarīgi, lūdzu, izmantojiet pilns nosaukums krievu draugi, es novēlu jums laimīgu iepirkšanās

Ja jums ir nepieciešama dažādu krāsu un modeli, lūdzu, klikšķiniet uz attēla, lai vēlāk,paldies

Posteņa Nosaukums: Plakanu Aizmuguri šūt-uz Rhinestone

Materiāls nail art rhinestones: Kristāla Stikls

Krāsu nagu mākslas rhinestones: 4mm-8mm

Shpae: Apaļa Plakana Atpakaļ

Technics:sew-par

Atpakaļ: Sudraba Laminēšana

Stāvoklis: Augstas Kvalitātes un Pavisam Jaunu

Klases: AAA,

Lietošana: Somas, Apģērbs, Apavi, Mobilo Telefonu, Kastes, Pildspalvas, Mēbeles, Apsveikuma Kartītes utt

piegāde

Mēs piegādāsim priekšmetus, piegādes adrese, kas jums palicis www.e-jump.lv.Lai jūs varētu saņemt sūtījumu, kā parasti, lūdzu, aizpildiet savu piegādes adresi uzmanīgi.

· Mēs varam izsūtīt posteņus 3-7 darba dienas pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu.Katra paka būs izsekošanas numuru izsekošanas.

· Bezmaksas piegāde, Mūsu standarta piegādes veids ir China Post.Tas parasti aizņem 10-25 dienas, lai ierodas, lai lielākā daļa valstu.Bet uz dažām valstīm vai lauku teritorijās, tas var aizņemt pat ilgāku laiku, jo nav biežs aviokompānijas vai pārbaudes veikšanai muitas.

· Ja jums ir steidzami, lai saņemtu preces vai Ķīnas ziņu dienesta neattiecas uz jūsu valstī, jūs varat izvēlēties, express piegādi caur DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.Kopumā, ar UPS Worldwide Express Saver, jūs varat saņemt sūtījumu 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs nosūtīt sūtījumu, bet tas ir dārgāks; Ar DHL, UPS, TNT, FEDEX, tas prasīs 4-6 darba dienu laikā pirms jums shipment.By EMS, tā ņem 5-8 dienas, lai jūsu vietā.

· Ja jums nav iegūt precēm vairāk kā 30 dienas pēc tam, kad mēs nosūtīt sūtījumu, lūdzu, rakstiet mums tieši.Mēs varētu ar jums, lai atrisinātu šo lietu.Lūdzu, uzticieties mums, mēs sniegsim labāko apkalpošanas servisu ar godīgu attieksmi.

Pakalpojums:

1.Ja produkti nav pati kā apraksts vai bojātas tranzītā.Mums būs vēlreiz vai atmaksāt naudu, lai jūs.

2.Kāda iemesla dēļ.jūs neesat apmierināts ar vienības.mēs pieņemam retums un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni, un jums ir nepieciešams, lai samaksātu par retum kuģniecības izmaksas.

3.Jūs varat sazināties ar mums pa Trademanger vai atstāj mums ziņu par www.e-jump.lv vai rakstiet mums.Mēs atbildēsim uz jums 24 stundu laikā.un 36 stundu laikā uz nedēļas Nogali.

Atsauksmes

Labs vērtējums ir ļoti svarīgi, lai mums, ja neesat apmierināts ar lietām, kad jūs sniedzat mums, novērtēšanas, es ceru, ka, lai varētu sazināties ar mums, paldies ļoti daudz.Tas ir mūsu mērķis, lai apmierinātu tevi.

Tagi: 21Mbps, sp103e, K150, lm338, PDOK, INNOREL, usbc, tt350c, ch2, 42bygh.

Uzrakstīt recenziju

Jaunums ! Safīra zila smalku Ūdens pilienu Kristāla Stikla Šūt-uz Rhinestones ar Nagu DIY kāzu Kleitas un Drēbes 5*8 6*10 8*13

Jaunums ! Safīra zila smalku Ūdens pilienu Kristāla Stikla Šūt-uz Rhinestones ar Nagu DIY kāzu Kleitas un Drēbes 5*8 6*10 8*13

Saistītie Produkti