Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 100 GAB. Kosmētikas Lāpstiņu, lai Grims Sejas Maska, Plastmasas Karoti Izmantojamo Kosmētiku, Instrumentus, Maisīšanas un paraugu Ņemšanas 4.88 Skatīt lielāku

100 GAB. Kosmētikas Lāpstiņu, lai Grims Sejas Maska, Plastmasas Karoti Izmantojamo Kosmētiku, Instrumentus, Maisīšanas un paraugu Ņemšanas 4.88" x 1,06"

€6.93

-30 %

€9.90

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas
Daudzums 100gab

100 GAB. Kosmētikas Lāpstiņu, lai Grims Sejas Maska, Plastmasas Karoti Izmantojamo Kosmētiku, Instrumentus, Maisīšanas un paraugu Ņemšanas Materiāls: Plastmasas (Matēts) Izmērs: 12.4 cm x 2.7 cm

Higiēniskā pārbaude, sajauc vai piemērot make-up un ādas kopšanas līdzekļi ar šo plastmasas grims lāpsta formas špakteles.

Glabāt kosmētikas labs: laba skaistumu ādas kopšanas līdzeklis, kosmētikas padoms lāpstiņu var veikt kosmētikas ārā no jar mazāk putru un saglabājot to tīru-no baktērijām.

Ērti veikt: plastmasas masku, špakteles ir ērts rokturis un ērti veikt jūsu aplauzums soma.

Pārnēsājamiem un viegla.

Plašais pielietojums: kosmētikas špakteles ir labs, lai piemērotu make-up, piemēram, sejas krēmu, ķermeņa krēmu, masku, un tā tālāk.

Apstājas izplatīšanos baktērijas no rokas krēmi.

Liels DIY kosmētikas produktus, aplauzums pieteikumu, paraugu ņemšanas skaistumkopšanas līdzekļus un daudz ko citu.

Iepakojums Iekļauti: 100gab Špakteles

Izvēlēties krāsu, kas jums patīk.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk vienumu, mēs piedāvāsim labāku cenu.

Ir laba diena.

Tagi: kosmētikas soma somā vintage, metālisks kosmētikas lāpstiņu, kosmētikas soma horizontālā, kosmētikas soma aptur, nabir kosmētikas lāpstiņu, kosmētika kosmētikas aukliņu, kosmētikas lāpstiņu, vienreizējās koka, kosmētikas lāpstiņu, atkārtoti, kosmētikas lāpstiņu, zelta, kosmētikas lāpstiņu 50.

Uzrakstīt recenziju

100 GAB. Kosmētikas Lāpstiņu, lai Grims Sejas Maska, Plastmasas Karoti Izmantojamo Kosmētiku, Instrumentus, Maisīšanas un paraugu Ņemšanas 4.88

100 GAB. Kosmētikas Lāpstiņu, lai Grims Sejas Maska, Plastmasas Karoti Izmantojamo Kosmētiku, Instrumentus, Maisīšanas un paraugu Ņemšanas 4.88" x 1,06"

Saistītie Produkti