Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Portatīvo Roll-Up Drum Set Elektronisko Bungu Komplekts 9 Silīcija Bungas Spilventiņi Iebūvēts Dubultā Skaļruņi ar Stilbiņi Kāju Pedāļi, USB Kabelis Skatīt lielāku

Portatīvo Roll-Up Drum Set Elektronisko Bungu Komplekts 9 Silīcija Bungas Spilventiņi Iebūvēts Dubultā Skaļruņi ar Stilbiņi Kāju Pedāļi, USB Kabelis

€44.08

-38 %

€72.26

Jauns produkts

Dalīts ar Bungu Skaits Citi
Maksimālais Signālu Skaits Citi
Stils Parasto Gumijas tipa Elektroniskais panelis
Cilindra Galvas Materiāls Citi
Drum Pad Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Cilindrs Kameras Materiāls Citi
Mūzikas Kvalitāti Citi
Diametrs 12-16 collas

Funkcijas:

Elektronisko bungu komplekts, kas izgatavots no silīcija + plastmasas materiāla, viegls un pārnēsājams; roll up dizains, viegli uzglabāt un ērti veikt, lai jūs varētu baudīt spēles jautri par elektroniskās bungas jebkurā laikā jebkurā vietā.

Šo elektronisko bungu komplektu, ar 9 drum pads, tostarp bass/zems/ augsts/ grīdas/ lamatas bungas, braukt zvārgulis, atvērt, aizvērt, Hi-Hat un 2 crash zvārgulis, padara lielisku bungu skaņas, un pedāli paplašināšanas funkcija, lai sniegtu jums imitētu spēļu pieredze nekustamo bungu komplektu.

Ar 3 dažādu bungu skaņas stili, 9 demo dziesmas, un 11. pavadījumi, atbalsta ierakstīšanu un atskaņošanu funkcijas, apjoma un ātruma kontroli, padarot jūsu mācīties un praktizēt vieglāk un interesantāk.

Iebūvēts augstas kvalitātes dubultā stereo skaļrunis ar super bass efekts; lai nav apnikt citiem, jūs varat izveidot savienojumu ar austiņām, kad jūs spēlēt bungas; ar MP3 ieejas, kas savieno MP3/ viedtālruni/ planšetdatoru, lai spēlēt pavadošo mūziku.

Četras barošanas iespējas: 3 * AAA baterijas(nav iekļautas), BL-5C litija baterijas(nav iekļauts), DC 5V strāvas adapteri(nav iekļauts) + USB kabelis; vai barošanu ar datoru/ klēpjdatoru/ power bank caur iekļauto USB kabeli.

Specifikācijas:

Krāsa: Melna + Sarkana

Materiāls: Silikona + Plastmasas

Barošanas avots: 3 * AAA baterijas(nav iekļautas), BL-5C litija baterija(nav iekļauta komplektācijā), USB Vads(iekļauts komplektācijā)

Postenis Izmērs: 48.5 * 38 * 6.5 cm / 19.1 * 15 * 2.6 jo

Postenis Svars: 860g / 1.9 lbs

Iepakojuma Izmēri: 53 * 26 * 7cm / 20.9 * 10.2 * 2.8 jo

Iepakojuma Svars: 1620g / 3.6 lbs

Iepakojums Saraksts:

1 * Elektroniskās Bungas

2 * Bungu Kociņi

1 * Pedāļu Komplekts

1 * USB Kabelis

1 * 3,5 mm Audio Kabelis

1 * Lietotāja Rokasgrāmata (Angļu Valodā)

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: bungas elektronu pad, mazo mēli bungas, ķermeņa bungas, bungas handpan, bass bungas pedāli, nopirkt bungas roland, automašīnu galda lampas, bungas, cajon, premier bungu piederumi.

Uzrakstīt recenziju

Portatīvo Roll-Up Drum Set Elektronisko Bungu Komplekts 9 Silīcija Bungas Spilventiņi Iebūvēts Dubultā Skaļruņi ar Stilbiņi Kāju Pedāļi, USB Kabelis

Portatīvo Roll-Up Drum Set Elektronisko Bungu Komplekts 9 Silīcija Bungas Spilventiņi Iebūvēts Dubultā Skaļruņi ar Stilbiņi Kāju Pedāļi, USB Kabelis

Saistītie Produkti