Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! WiFi ZigBee Smart Push Slēdzis, kas Nav Neitrāla, Nepieciešams Smart Dzīves Tuya APP Alexa, Google Home Balss Kontroles 2/3 Veids, kā ES UK Skatīt lielāku

WiFi ZigBee Smart Push Slēdzis, kas Nav Neitrāla, Nepieciešams Smart Dzīves Tuya APP Alexa, Google Home Balss Kontroles 2/3 Veids, kā ES UK

€11.73

-41 %

€20.22

Jauns produkts

Wifi 2.4 G b/g/n
Zīmola Nosaukums MoesHouse
Materiāls nedegošas PC
Nominālā Strāva 10.A MAKS.
Ieejas ar neitrālu 110-240V
Ievadi. nav neitrāla 220-240V 50Hz
Jauda, nav neitrāla 10-200W INC/5-150W LED
Izejas ar neitrālu 600W/Banda
Garantijas laiks 2 Gadi
Pašreizējo 10.A
Izmērs 86*86*43mm
Bezvadu Protokols zigbee
Slēdža Tips APP kontroles
Ir Smart Ierīces

Jaunas Modernizētas WiFi ZigBee Tuya Smart Switch ES UK Spiediet Taustiņu Sienas Gaismas Slēdža Nav Neitrālo Vadu un N+L saskaņā ar Multi-Control Assosciation Smart Dzīves Tuya APP Balss Vadība ar Alexa, Google Home 1/2/3 Banda

Ar MoesHouse

Produkta Iespējas:

1.Neitrāls vads vajadzīgs lai vieglāk instalācija, N+Lwire dizains; Nav Neitrāla stieple ar vienu dzīvot vadu projektēšana; 2-way multi-control association, lai kontrolētu 1 gaismas ar vairākiem slēdžiem, kas sasniegti Smart Dzīves Tuya App; varat kontrolēt vairāki slēdži bet tikai 1 banda gada 1. maiņa var būt saistīta.Nedegošas materiāls un nav elektriskā loka jaunas tehnoloģijas, lai garantētu drošu un uzticamu darba.Pārslodzes un pārkaršanas atbalsta jūsu drošībai un brīnišķīga lietotāja pieredzi.1. (Piezīme:Divas versijas izvēles:WiFi protokols un ZigBee protokols pieejams,ZigBee hub ir nepieciešami, lai normāli izmantot ZigBee versija)

2.A Tuya ZigBee vārti rumba ir jābūt : A ZigBee bezvadu centru, ir jābūt ZigBee versija, kas savieno ar slēdzi Smart Dzīves App, kas saprot, ka visa saikne jūsu gudrās mājas ierīces vienā App.Vienkārši pievienojiet jūsu vārti uz App,tad pievieno slēdzi, lai jūsu vārti App normālai lietošanai. (Piezīme:ZigBee vārteja nav iekļauti paketē,jums ir nepieciešams atsevišķs pirkumu mūsu interneta veikalā)

3.Saderīgs ar Alexa un Google Home brīvroku balss kontroli; var vadīt attālināti, izmantojot Smart Life/Tuya app jebkurā laikā, jebkurā vietā; pamatojoties uz vienu Tuya ZigBee Vārti saistīts. (Piezīme:WiFi versija strādā normāli, bez nepieciešama centrs)

4.Veikt pilnu kontroli par savienotas ierīces ar taimeri, grafiki un atpakaļskaitīšanas (1/5/30 minūtes, 1 stunda, utt.) ar šo programmu; kontroli koplietot ar ģimeni un draugiem par pievienoto ērtības.

5.Divas versijas pieejamas, un pēc izvēles:Neitrālo vadu vajadzīgs, un nav neitrāla nepieciešama jūsu slēdzi, kastes, lai darbotos pareizi; atbalsta tikai 2.4 GHz tīklu;ietver pilnu 2 gadu garantija un 60 dienu atmaksas garantiju pilnīgu gandarījumu.

PIEZĪME: Neitrālo vadu izvēles,var izvēlēties neitrālo vadu un dzīvot vadu maiņa vai izvēlēties dzīvot tikai vadu maiņa.Lūdzu, apstipriniet, kas jums nepieciešams, ir WiFi versiju vai ZigBee versija, pirms veic pasūtījumu.

Specifikācija:

Ieeja:ar neitrālu 110-240V;nav neitrāla 220-240V 50Hz

Rezultāts: ar neitrālu 600W/Banda ;nav neitrāla 10-200W INC/5-150W LED

Nominālā Strāva:10A Max

WiFi:2.4 G b/g/n

Izmērs:86*86*43mm

Bezvadu Protokols:ZigBee

Materiāls: nedegošas PC

Iepakojums Saraksts:

ZigBee/WiFi spiedpogu Slēdzi.*1(jūsu variants)

Lietotāja Rokasgrāmata*1

Soma Palīgierīces,*1

Q&A:

1.Q:vai es Varu izmantot savu centru, lai izveidotu savienojumu ar slēdzi?

A:Nē,tas zigbee slēdzi var izmantot tikai ar mūsu Tuya ZigBee vārti hub,ne citas rumbas nepieciešama.Ja jūs izvēlēties WiFi versijā,tad jums vienkārši nav nepieciešams ZigBee centrs.

2.Q:vai es Varu programmu, grafiku sevi?

A:Jā,mūsu smart switch ir programmējams.Jums ir iespēja programma savu grafiku brīvi App.

3.Q:vai es Varu kontrolēt saistītas ierīces, ja es neesmu mājās?

A:Jā, jums ir iespēja attālināti kontrolēt savas ierīces uz savu smart phone. (ZigBee nepieciešama centrs, lai ZigBee versija, pirms sasniegt tālvadības pulti)

4.Q:Vai tas strādās ar Google Mājās?

A:Jā,tā tas ir.Un tas ir arī saderīga ar Alexa bezmaksas balss kontroli.

5.J:vai man ir nepieciešams nopirkt, sienas paneļa, lai atbilstu slēdzi?

A:Nē,nav nepieciešams, lai jūs iegādāties, kā tas ir komplekts, kas slēdzi un sienas panelis ir apvienotas kopā.

6.J:vai man ir nepieciešams, lai stieples ar neitrālo vadu?

A:Tas ir atkarīgs uz kuru versiju izvēlēties.Vienotā live wire versiju, neitrālais vads nav vajadzīgs,bet N+L versija,jums ir nepieciešams, lai stieples ar neutal stieples.

7.Q:Ir ZigBee vārti hub iekļauts?

A:Nē,tā nav iekļauta.Bet jūs varat direclty iegādāties mūsu interneta veikalā.

Tagi: mini sonoff, slēdzis tuya, smart home, slēdzis zigbee, cigāru plakāts, ieslēdziet wifi, fons dzimšanas dienas svinības, durvju tuya smart, bluetooth audio kontroles slēdzis, aqara.

Uzrakstīt recenziju

WiFi ZigBee Smart Push Slēdzis, kas Nav Neitrāla, Nepieciešams Smart Dzīves Tuya APP Alexa, Google Home Balss Kontroles 2/3 Veids, kā ES UK

WiFi ZigBee Smart Push Slēdzis, kas Nav Neitrāla, Nepieciešams Smart Dzīves Tuya APP Alexa, Google Home Balss Kontroles 2/3 Veids, kā ES UK

Saistītie Produkti