Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Multi-funkciju, Darbvirsmas Organizators Kancelejas piederumu Glabāšanas Kaste Grims Organizators Biroja Pildspalvu Turētājs, Birste, Caurspīdīga Akrila Plauktā Skatīt lielāku

Multi-funkciju, Darbvirsmas Organizators Kancelejas piederumu Glabāšanas Kaste Grims Organizators Biroja Pildspalvu Turētājs, Birste, Caurspīdīga Akrila Plauktā

€7.16

-28 %

€9.95

Jauns produkts

Iezīmes 1 grims organizators
Režģu Daudzums 1
Funkcijas 2 plastmasas uzglabāšanas kastes
Slodze Citi
Funkcijas 3 Biroja piederumu uzglabāšanai
Produkts Biroja Organizators
Specifikācija Other
Izmantošana Dažādi
Technics Caurspīdīga
Stils Mūsdienu
Jauda 21-40 gabalus konfektes Alpiem
Funkcijas Daudzfunkciju Pildspalvu Turētājs
Forma Daudzstūris
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Biroja Organizators
Iezīme Noliktavā

Iezīme

Uzglabāšanas kaste ir izgatavota no augstas kvalitātes akrila materiāls,

Jaunas, stilīgas, ar caurspīdīgu vāku un nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs dizains ir ļoti piemērots ikdienas lietošanai.

Plastmasas daudzfunkcionāls uzglabāšanas kaste

Piemērots biroju, grims instrumentu uzglabāšanu, darbvirsmas citas nelielas izmaksas, kancelejas preces uzglabāšanas, ikdienas vajadzībām virtuvē un vannas istabā, utt., skaistu un dāsnu.

Materiāls: plastmasa

Izmērs: Apaļa 9 * 9 * 21cm

Hex 10.7 * 21cm

Četrpušu 10.5 * 21cm

Stils: aplis, sešstūris, četrpušu

Iepakojuma saraksts: 1 *Kancelejas piederumu glabāšanas kaste

Multi-funkciju, Darbvirsmas, Plānotājs, Kancelejas preces, Uzglabāšanas Kārba, Grims Organizators, Office, Pildspalvas Turētājs, Birste ,Caurspīdīgs, akrila ,Plauktu,

1).Mēs kuģis 3-5 darba dienu laikā (pēc jūsu pasūtījuma daudzums) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

2).PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

3).piegādes laiks:

A).Beidz 4-10 darba dienu laikā no UPS / Fedex

B). 6-15 darba dienās sniedz EMS

C).Šajā 20-40 darba dienu laikā no Ķīnas ziņu Aviopastu, krievijas valsts parasti vajag vairāk dienas.

d).Mēs nosūtīsim jums saskaņā ar jūsu atrašanās vietu un loģistikas metode jums izvēlēties, un jums būs iegūt izsekošanas numuru 1-3 dienu laikā pēc piegādes.

E).Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem negadījumiem, aizkavēšanos vai citas problēmas, kas ir atbildīgi par transporta pakalpojumi.

Kopš manuāla mērīšana, var izraisīt izmēru novirze (pozitīvas un negatīvas 1-2cm svārstības), krāsu atšķirība izraisa faktori, piemēram, reklāmas, laikapstākļi, apgaismojums, utt.Attēls ir dažādas krāsas dažādos ekrānos, bet tikai nelielas atšķirības nebūs, Lūdzu, saprast, ka produkts ir ietekmēta.

Cienījamais pircējs, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atsauksmi, tad mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums, un paldies par jūsu sapratni.

Paldies, nāk, un ir jauka diena.

Tagi: kaste grims organizators, kompozīta akrila kastē, offic tabula, arcyrlic grims, uzglabāšana, ika uzglabāšana, pieliekamais lodziņā organizators, plastmasas box, galda plaukts organizators, akrila kastē izstāde, kaste storag.

Uzrakstīt recenziju

Multi-funkciju, Darbvirsmas Organizators Kancelejas piederumu Glabāšanas Kaste Grims Organizators Biroja Pildspalvu Turētājs, Birste, Caurspīdīga Akrila Plauktā

Multi-funkciju, Darbvirsmas Organizators Kancelejas piederumu Glabāšanas Kaste Grims Organizators Biroja Pildspalvu Turētājs, Birste, Caurspīdīga Akrila Plauktā

Saistītie Produkti