Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sākotnējā Satelīta Uztvērēju MEELO Viens reproducēšanas tiesību organizāciju Tālvadības Meelo Turbo Tālvadības Skatīt lielāku

Sākotnējā Satelīta Uztvērēju MEELO Viens reproducēšanas tiesību organizāciju Tālvadības Meelo Turbo Tālvadības

€6.62

-29 %

€9.45

Jauns produkts

Bezvadu Sakari IR
Kanāls 1
Izmantošana TV
Modeļa Numurs Meelo Tālvadības Pults
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums MEELOPLUS
Atbalsts Meelo vienu pro
Iepakojums
Biežums 433 MHz
Support1 Meelo turbo

Modelis: tālvadības pults, lai Meelo Vienu pro,turbo Meelo

Zīmols : Jauns

Kuģniecības Lūdzu, cik iespējams izvēlēties www.e-jump.lv stardard kuģniecības ,tā nonāks aptuveni 15-35days lielākajā daļā valstu.Ja prece ir steidzama, pasts , lūdzu, izvēlies, DHL vai www.e-jump.lv Premium Kuģniecības lai ietaupītu laiku.Priecīgs darīt nometiet kuģniecības,pls mums sniedz pareizu un pilnīgu adresi un saņemšanas informāciju. 1.Visiem pasūtījumiem tiks nosūtīts ietvaros solīja apstrādes laiku. (Parasti 3 dienu laikā) 2.Muitas Nodoklis būtu jāmaksā pircējam,Pārdevējs nevar atbalstīt kādu no Muitas Nodokļa.liels paldies 3.Attālā rajonā: Attālās zonas,DHL/FEDEX/UPS/TNT būs jāmaksā papildus "poligons Maksa",lūdzu, saprotiet to. 4.Piegādes Laiks:DARBA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās,Tranzīta laiki var atšķirties.particalarly laikā brīvdienu sezonu. 5.Sazinieties ar mums, ja kuģniecības izmaksas parādīt ļoti dārgi.mēs piedāvājam vairāk drošības un zemāku cenu kuģniecības ierasties jums.

Kompensācija

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas jūs saņēmāt.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam. 2.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,īpašs iemesls, lai atgrieztos.Mēs pieņemam tikai atgriezt preci pa Pastu vai Kāpurķēžu Nosūtīšanas Metodi. 3.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s)tiek(ir), nevis kā reklamē.

Atsauksmes

1.Mēs mantain augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi!Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs atstāt Netral vai Negatīvas atsauksmes,tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas. 2.Mēs augstu vērtējam 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes,Tas ir labi, mūsu ilgtermiņa bizness.Mēs arī nosūtīt tās pašas atsauksmes no jums.

Tagi: lādētājs turbo, h96 max 2, led corsair k70, land rover tv, j50, gtmedia, 423 mhz tālvadības pults, dvt t2 tālvadības pults, kaste gtmedia v8 nova, iptv youtube.

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā Satelīta Uztvērēju MEELO Viens reproducēšanas tiesību organizāciju Tālvadības Meelo Turbo Tālvadības

Sākotnējā Satelīta Uztvērēju MEELO Viens reproducēšanas tiesību organizāciju Tālvadības Meelo Turbo Tālvadības

Saistītie Produkti