Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Alipop Matu Brazīlijas Ķermeņa Vilnis Mežģīnes Pieres Ar Kūļi Remy Cilvēka Matu Skaldīšanas Ar Frontālo 10-28 Collu Kūļi Ar Slēgšana Skatīt lielāku

Alipop Matu Brazīlijas Ķermeņa Vilnis Mežģīnes Pieres Ar Kūļi Remy Cilvēka Matu Skaldīšanas Ar Frontālo 10-28 Collu Kūļi Ar Slēgšana

€70.25

-39 %

€117.08

Jauns produkts

Modelis brazīlijas matu skaldīšanas ar frontālo,ķermeņa viļņu kūļi ar slēgšana
Materiāls frontālās ar bunduļiem,brazīlijas matu skaldīšanas ar slēgšana
Materiāls Pakāpe Remy Mati
Veids Cilvēka matu Skaldīšanas Ar Slēgšanu,cilvēku matu skaldīšanas ar slēgšana
Kvalitāte ķermeņa viļņu kūļi ar slēgšana,3 pakas ar slēgšana,
Stils pakas ar frontālo,ķermeņa viļņu kūļi ar frontālo
Var Permed
Piemērots Mirst, Krāsas var būt krāsotas, lai #27 krāsa
Cilvēka Matu Tips Brazīlijas Matu
Tekstūra Ķermeņa Vilnis
Garāko Matu Daļa >=5%
Zīmola Nosaukums ALIPOP
Iepakojums 3 gab. Audi & Slēgšana, 1 gab.
krāsa Dabas Melns, #1B
Ķīmiskā Apstrāde Permed

16 Collas Reālu Šāvienu Pa Tālruni,Ne PHOTOSHOP

Padomi:Alipop mati ir taisnība, garums ,pls strech matu pasākums .Jebkuru nepieciešams, pls sazinieties ar mums asap,paldies!

Piezīme: Ja Vēlaties Pilnu Izskatās,4 Kūļi Ir Nepieciešams. 3 Pakas Mazu Izmēru Vadītājs Vai Apvienot Top Slēgšana Ir Laba Izvēle.

1:Pls pārbaudīt iepakojuma rūpīgi, ja u saņemt paku.Ja nav bojājumu, jūs varat pierakstīties uz iepakojuma un apstiprinātu pasūtījumu.

2:Ja ir bojāta vai nepareizi produkts, pls uzņemt fotoattēlus un sazinieties ar mums, apses.

Kā viena no top cilvēku matiem, uzņēmumi, mēs esam apņēmušies nodrošināt mūsu klientus ar labākos 100% cilvēka matu pieaudzēšana tirgū.Vai jūs esat jauns mūsu mājas lapā vai jauns klients, kopumā, mūsu mērķis ir būt jūsu pirmā izvēle, augsta kvalitāte, 100% Remy matu pieaudzēšana.Alipop mati ir izveidojusi savu reputāciju, kas pārdod augstākās kvalitātes, grezns,mīksts Remy matu pieaudzēšana, kopā ar ātru, draudzīgu un drošu servisu.Pieredze mūsu centību šodien; sākt iepirkšanos jūsu ideāls apskatīt Alipop matu uzņēmums.

1. jautājums: Kā mati tiek mērīts?

A1:taisni textures ir mēra patieso garumu.

Cirtaini,ķermeņa vilnis,zaudēt vilnis un dziļš vilnis, ir mērīts, kad mati ir velk taisni.

2. jautājums: vai matus var iztaisnot, vai sagriezta?

A2:Jā,tas ir 100% cilvēku mati,tāpēc izturies pret to kā savu.Jūs varat curl un iztaisnot matus, kā vēlējos, bet saglabātu temperatūru.Mati var zaudēt daļu no curl modelis ar konstantu trieciens žāvētājs.

Q3: Vai mans jaunais matu būt krāsains/krāsoti?

A3:Jā,jūs varat krāsu mūsu mati.Mūsu har ir 100% remy mati no premium kvalitātes un nekad nav ķīmiski apstrādātas, un tādēļ tā var rīkoties krāsošana procesā ļoti labi.Tomēr,tas vairs nav jaunava, kad u krāsu vai procesu matiem.Mēs iesakām jums konsultēties ar speciālistu, ja u vēlaties, lai krāsu jūsu jauno matu.

Q4: vai es Varu co-mazgāt matus?

A4:Co-mazgāšanas pazīstams arī kā kondicionieris, mazgāšanas,ir veids, lai attīrītu matus, nelietojot šampūnu.Co-mazgāšanas, bieži tiek uzskatīts par ļoti labu sprogainiem matiem.Co-mazgāšanas sastāv no tīrīšanas matiem ar mitrinošu kondicionieri.

Tagi: bcr, blue ķermeņa vilnis, satisfye, ali pop matiem, 1.b 30 matiem, kysiss sērija, 36k, alkatība, ombre vilnis, s w.

Uzrakstīt recenziju

Alipop Matu Brazīlijas Ķermeņa Vilnis Mežģīnes Pieres Ar Kūļi Remy Cilvēka Matu Skaldīšanas Ar Frontālo 10-28 Collu Kūļi Ar Slēgšana

Alipop Matu Brazīlijas Ķermeņa Vilnis Mežģīnes Pieres Ar Kūļi Remy Cilvēka Matu Skaldīšanas Ar Frontālo 10-28 Collu Kūļi Ar Slēgšana

Saistītie Produkti