Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! ER16 Augstas Precizitātes 0.005 mm CNC gravēšanas mašīnas vārpstas instrumentu turētāja aksesuāri ER čaks Skatīt lielāku

ER16 Augstas Precizitātes 0.005 mm CNC gravēšanas mašīnas vārpstas instrumentu turētāja aksesuāri ER čaks

€5.10

-40 %

€8.50

Jauns produkts

Pieteikums Frēzēšanas
Modeļa Numurs er16

Apraksts: Materiāls: 65Mn augstas kvalitātes atsperu tērauda Precizitāte: 0.005 mm Zīmols: XINYAO Pielietojums: CNC, gravēšanas mašīnas frēzēšanas mašīnas Augstas klases kvalitāti, radot klasisku, izsmalcinātu meistarība, kvalitāte ir daudz augstāka, nekā lētu čaks.Kvalitāti ER patronas pārdoti mūsu veikalā, ir šādi: 0.015 mm 0.008 0.005 mm mm mm mm mm mm 0.003 mm

Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu vai nopirkt partijām, lūdzu, sazinieties ar mums.Ar mūsu labāko pakalpojumu, ātrākais transporta ātrumu, lētākā cena, ekonomiski efektīvu pārdošanas plānu, mēs varam jums pārdot produktus, lai jūs varētu tērēt mazāk naudas, lai nopirkt labāk produktiem.Pēc tam, kad maksājumu, pircējs parasti iepakojumi preces no noliktavas 24 stundu laikā, lai garantētu 100% apmierinātību pircējam.

Uzņēmuma īss ievads: (XINYAO) Co., Ltd.ir profesionālo CNC rīku izstrādē, R&D, ražošanu, inovatīvu attīstības gars, Pārdošanas die piederumi, darbgaldu piederumus, precīzi dzirnaviņas rīki, patronas, instrumentu turētāji, frēzes, CNC tools, tika izveidota 2008. gadā. labāk apkalpot klientus, cenšas veidot XINYAO par populāru un atzītu zīmolu tirgū, XINYAO uzņēmums, izcilas kvalitātes, reputācijas pirmkārt, uzņēmums izveido ražošanas, pārdošanas un pakalpojumu politika, un cenšas radīt augstas kvalitātes instrumentus.XINYAO Co., Ltd.produkti ir pārdoti visā pasaulē atzīta un atbalstīta lielu skaitu pasaules pircējiem, ir laba reputācija dažādos reģionos.Ļaujiet XINYAO Ierobežots kļūt par jūsu uzticamu partneri, Pēc-pārdošanas garantija: 1:XINYAO profesionālo pēc-pārdošanas komanda, ātri un efektīvi tikt galā ar visām iespējamām problēmām, tiešsaistes atrisināt visas pēcpārdošanas problēmas jums. 2. sabiedrība ir atbildīga par zaudējumiem preču gaitā transports.Lūdzu būt pārliecināti, ka jūs varat iegādāties tos. 3: Lūdzu, atveriet paketi inspekcijas produktu, parakstot un saņemot preces, apstiprina, ka preces nav bojātas pirms to parakstīšanas un saņemšanas.Ja preces tiek konstatēts, ka ir bojāts, lūdzu, nofotografējiet bojāti produkti un izsekošanas skaits, pēc tam parakstīt un saņemt preces, sazinieties ar uzņēmumu, klientu apkalpošanas pirmo reizi, un nodrošina efektīvu pierādījumu par kompensāciju.

Tagi: čaks turētāji cnc mašīna, bt40 čaks, datora programmatūra, er11, nodiluma galvu urbi, čaks er16, collet dzirnavas, urbja galva uz koka, 1204 karbīda ievietot, collet er16.

Uzrakstīt recenziju

ER16 Augstas Precizitātes 0.005 mm CNC gravēšanas mašīnas vārpstas instrumentu turētāja aksesuāri ER čaks

ER16 Augstas Precizitātes 0.005 mm CNC gravēšanas mašīnas vārpstas instrumentu turētāja aksesuāri ER čaks

Saistītie Produkti