Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! CAURUMA IZMĒRS:12.3*6.3 MM Pasūtījuma Logo 5PC Niķeļa Bezmaksas nerūsējošā tērauda Magnētisko Skavām Rotaslietas Secinājumi Taisnstūra,Jauktu Krāsu SKAVĀM Skatīt lielāku

CAURUMA IZMĒRS:12.3*6.3 MM Pasūtījuma Logo 5PC Niķeļa Bezmaksas nerūsējošā tērauda Magnētisko Skavām Rotaslietas Secinājumi Taisnstūra,Jauktu Krāsu SKAVĀM

€8.67

-50 %

€17.34

Jauns produkts

krāsa Kā attēlā, vai Pielāgot
Postenis Svars 0g
Objektu Platums 0inch
Rūpnīcas Apmeklējums Laipni lūdzam
Produkta Funkcijas 316L nerūsējošā tērauda aizdare, lai rokassprādzes un kaklarotas
Postenis Augstums 0inch
Zīmola Nosaukums NEKUSTAMĀ BESTXY
Metāla Materiālu 316L Nerūsējošā Tērauda
Rotaslietas Secinājumi Tips Aizdares & Āķi
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Vienuma Tips Rotaslietas Secinājumi
Pielāgot Logo
Objekta Garumu 0inch
Rūpnīcas Jā, mēs esam
Modeļa Numurs RB006
Lasering Logo Lai pār 50gab/preces, logo bezmaksas
Postenis Diametrs 0inch
caurumu piemērots ādas 12.3 mm*6.3 mm
OEM/ODM

aizdare uz aproces aizdare ar magnētisko nerūsējošā tērauda eņģes kaklarotas magnētiskās skavas rotaslietas pieņemšanas aizdare ar magnētisko tērauda nerūsējošā tērauda nerūsējošā tērauda magnētisko eņģes rotaslietu izgatavošana magnētu aizdare ādas aproce magnētu aizdare, ādas magnētu aizdare nerūsējošā tērauda magnētu aizdare aproce magnētu aizdare rotaslietas spēcīgu magnētu aizdare pasūtījuma magnētu aizdare ar magnētisko eņģes rotaslietu izgatavošana magnētiskās skavas ādas aproces magnētiskā rotaslietas, sprādzes no nerūsējošā tērauda magnētisko eņģes kaklarotas nerūsējošā tērauda magnētiskā aizdare magnētiskā aizdare barelu NERŪSĒJOŠĀ TĒRAUDA SPRĀDZES magnēts sprādzi ādas aksesuāri, magnētisko sprādzes magnētiskā aproce sprādzes aizdari magnētisko sprādzes aizdares āķi, sprādzes, aizdares paracord

Pls, ņemiet vērā, mēs esam rūpnīcas, ja par lielu pasūtījumu daudzums, cena būs daudz zemāka.Laipni OEM/ODM .Vienkārši sazinieties ar mums.

1. Saņemot mūsu precēm ,ja tā atzīst ,pls dod mums labu vērtējumu (5 zvaigznes) .Tas ir ļoti svarīgi, lai mums .Mēs pastāvīgi uzlabot labāko apkalpošanu par katru klientu! 2. Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu precēm ,bez sazināties ar mums ,nedod mums negatīvu vērtējumu , pastāstiet mums, kāds ir iemesls ,mēs jums sniedz apmierinošu risinājumu! 3. Ja jums nav sazināties ar mums par preces problēma, un tieši mums dot negatīvu vērtējumu, pls nav vieta jebkurā secībā no mūsu veikala, lai mēs patiesi nevēlos radīt problēmas gan jums, gan mums.Ļoti apprieciated par jūsu laipnajiem sapratni ! :)

Tas ir normāli, ja nekustamais aproce krāsa ir nedaudz atšķirīgs, ar attēliem, jo kamera un katrs monitors definīcija ir atšķirīga.

Pls atsauksmi iepriekš video par logo efektu .Logo jābūt vienkāršam un īss to ir grūti lāzera garš vai liela vārdiem sakot, par nelielu telpu preci.Logotips, atrašanās vietu, objektu, piemēram, attēlu, ja jums ir nepieciešams, lai dažādi atrašanās vietu, pls atstāt ziņu.

Ja cena noklikšķiniet izslēdz logo iespēju un pēc tam objektu nevarēju custom logo.Ja jums maksā priekšmetus ar logo, noklikšķiniet, bet, neatstājot nekādas logo informāciju, mēs nevarēsim nosūtīt preci ar logo.

Pls [ Atstāt Ziņu ] logo, kā turpmāk e.x. :

Burtu Secība.vai Fonta Nosaukums+ Logo Saturs

Piemēram: Font 6 vai Fonta Malgun Gothic + es mīlu jūs Nana

Summa > 10 ASV dolārus , zemes gabali tiks izsūtītas pa E-paketes vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasta transporta informāciju var uzskaitīt.

Ar amout 10 ASV dolārus , zemes gabali tiks izsūtīti pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus vai Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pasta transporta informāciju nevar izsekot galamērķa valstī.

Tagi: custom print rotaslietas frāzi logo, pasūtījuma logo rotaslietas frāzi zīda, kaste rotaslietas logo, Pasūtījuma Izgatavotu, Persona, metql rotaslietas frāzi logo, pasūtījuma logo rotaslietas frāzi balts, pasūtījuma rotaslietas frāze, acryl caurspīdīgu lodziņu, pasūtījuma logo.

Uzrakstīt recenziju

CAURUMA IZMĒRS:12.3*6.3 MM Pasūtījuma Logo 5PC Niķeļa Bezmaksas nerūsējošā tērauda Magnētisko Skavām Rotaslietas Secinājumi Taisnstūra,Jauktu Krāsu SKAVĀM

CAURUMA IZMĒRS:12.3*6.3 MM Pasūtījuma Logo 5PC Niķeļa Bezmaksas nerūsējošā tērauda Magnētisko Skavām Rotaslietas Secinājumi Taisnstūra,Jauktu Krāsu SKAVĀM