Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Roktura Pirkstu Treneris Strengthener Regulējams Jaudas Apmācību Mājas Fitnesa Iekārtas, Klavieres, Ģitāra Pirkstu Exerciser Trenažieri Skatīt lielāku

Roktura Pirkstu Treneris Strengthener Regulējams Jaudas Apmācību Mājas Fitnesa Iekārtas, Klavieres, Ģitāra Pirkstu Exerciser Trenažieri

€12.79

-36 %

€19.99

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

Ar savu unikālo 5 nospiežot virzuļa taustiņiem, dizaina ar pirkstu exerciser palīdz jums, lai praksē jūsu pirkstiem un rokām, lai saglabātu un palielinātu izturību un veiklību, paplašināt pirkstu-intervālu.

Katra virzuļa atslēgu var izņemt individuāli un adjuated spriedzi saskaņā ar jūsu prasībām, kas piemēroti pirkstu vingrinājumi par dažādu mūzikas instrumenti, piemēram, ģitāra, klavieres vai orķestra instrumentiem.

Augstas Kvalitātes : virzuļa taustiņus apakšējā nāk pavasaris struktūra ar vara uzgriezni un skrūvi; pjedestāla ir izgatavota no caurspīdīga PMMA redzamas korekcijas un ilgu izturību.

Ergonomisks dizains un elastīgs molded gumijas spilventiņi lepoties ērtas rokā, sajūtu un labu slīdes pretestību, gan padarīt jūsu kondicionēšanas treniņu efektivitāti.

Noderīgs exerciser, Artrīta Terapiju un Grip&Pirkstu Stiprināšana, gan Klinšu Kāpšanas Apmācības, Instrumentālā, kas Veic Apmācību, kā arī Sprūda Pirkstu Apmācību.

Specifikācijas:

Materiāls: PMMA, Gumijas

Krāsa: Pelēks/ Zils/ Sarkans (nav obligāts)

Spriedze: 3-8 lbs

Postenis Izmērs: 10.8 * 6.5 * 2.2 cm / 4.25 * 2.56 * 0.87 jo

Postenis Svars: 120g / 4.23 oz

Iepakojuma Lielums: 13 * 10.8 * 2.8 cm / 5.12 * 4.25 * 1.1 jo

Iepakojuma Svars: 155g / 5.47 oz

Iepakojums Saraksts:

5 * Pirkstu Realizēšanai Virzuļa Atslēgas

1 * PMMA Pjedestāla

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: satver ādas rokturi, profesionālā ģitāra treneris, trenažieru zāle, fitnesa aprīkojums mājas sporta zāle, fani power tower, ģitāra treneris, grip treneris, acousitc ģitāru piederumi, ģitāru piederumi plettro, ģitāra iedobes.

Uzrakstīt recenziju

Roktura Pirkstu Treneris Strengthener Regulējams Jaudas Apmācību Mājas Fitnesa Iekārtas, Klavieres, Ģitāra Pirkstu Exerciser Trenažieri

Roktura Pirkstu Treneris Strengthener Regulējams Jaudas Apmācību Mājas Fitnesa Iekārtas, Klavieres, Ģitāra Pirkstu Exerciser Trenažieri

Saistītie Produkti