Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Goexplore Pārgājienu apavi vīriešiem anti-skid kalnu kāpšanas sporta kurpes augstpapēžu elpojošs ūdensnecaurlaidīgs āra pārgājienu zābaki Skatīt lielāku

Goexplore Pārgājienu apavi vīriešiem anti-skid kalnu kāpšanas sporta kurpes augstpapēžu elpojošs ūdensnecaurlaidīgs āra pārgājienu zābaki

€51.75

-40 %

€86.26

Jauns produkts

Virsas Materiāls Ādas
Sezona Pavasara, Rudens, Vasaras, Ziemas
Līmenis Prakse Papildu
Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Zole Materiāls Gumijas
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Dzimums VĪRIEŠI
izcelsmes vieta Guangdong,Ķīna
Izmantošana pārgājieni,kāpšana un tā tālāk
Zolīte Materiāls EVA
Papēža Augstums
Iezīme trieciena absorbciju, slīdēšanas izturīga, nodilumizturīga
Zīmola Nosaukums Goexplore
Izlaides Datums Spring2018
Iepakojums Kaste
Sporta Apavu Tips Pārgājienu Apavi
Slēgšanas Tips Gumiju
Izmērs 6/7/8/9/10/11/12(39/40/41/42/43/44/45)
krāsa melna/khaik
Modeļa Numurs NAV
Fit Der mazākas nekā parasti. Lūdzu, pārbaudiet šī veikala lieluma info
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie

Goexplore Pārgājienu apavi vīriešiem anti-skid kalnu kāpšanas sporta kurpes augstpapēžu elpojošs ūdensnecaurlaidīgs āra pārgājienu zābaki

Produkta apraksts

Nosaukums

Zīmols

Pārgājienu kurpes,telšu, apavu

krāsa

melna/khaik

brūna

Pavasara, Rudens, Vasaras, Ziemas

spalvu

hock absorbcijas, buksēšana-ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs, elpojošs, viegls

izmērs

6/7/8/9/10/11/12(39/40/41/42/43/44/45)

Zole Materiāls:

Gumijas

Virsas Materiāls

Ādas

zolīte materiāls

Kokvilnas audums

Mēs varam piegādāt dropshipping pakalpojumu,lūdzu, sazinieties ar mums.

izmērs: 6 7 8 9 10 11 12

EUR 39 40 41 42 43 44 45

MUMS 6.5 7.5 8 9 9.5 10.5 11

garums(cm)24.5 25.5 26 27 27.5 28.5 29

ir rūpēties par izmēru ,lūdzu pārbaudiet detaļu izmēri .Saskaņā ar mērījumu metodes un mērīšanas rīks, kas ir 0,5 cm kļūdas

maksājuma

Par maksājumu

1. Lūdzu paziņoja, ka mēs PIEŅEMAM ALIPAY, DARĪJUMU, Ir kāda problēma, maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.

2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Piegāde

sagatavot laiks

preces tiks izsūtīts 3-7 darba dienu laikā pēc tam, kad esat veikuši maksājumu, pateicoties daudzumu.Pēc tam jūs varat izsekot tos uz līnijas.

Piegādes veids

a.BEZMAKSAS PIEGĀDE metode: šī pozīcija tiks piegādāts pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.Jums var izsekot objektus, izmantojot dn sistēmas vai pasta webset.Ķīnas ziņu Gaisa Pasts ir pieejams par 26 valstis/ reģioni: ASV, Lielbritānija, Austrālija, Brazīlija un Kanāda, Itālija, Turcija, Spānija, Malaizijā, Francijā, Krievijā, Zviedrijā, Jaunzēlande, Norvēģija, Šveice un Japāna, Taizeme, Īrijā, Izraēlā, Beļģijā, Polijā, Korejā, Austrijā, Vācijā, Dānija, Singapūra.

Piegādes laiks: ASV un Kanāda: 15 dienām-20days, Eiropas valstīm: 20 dienām-25 dienas, lai Āzijas valstīs: 7-15 dienu laikā, uz citām valstīm/ teritorijām: 25 dienas-30 dienas.

b.Ja jums ir nepieciešams, lai piegāde ar citu metodi( EMS/ UPS/DHL) vai jūs esat no citām valstīm izslēgt iepriekš minēto, ir atšķirības, piegādes maksa ir jāmaksā, lūdzu, atrast to, kad veicat pasūtījumu.

c.Lai nodrošinātu, jūs saņemat jūsu pasūtījuma nodokļu mazāks par importu, mēs paziņo, ka tā kā "DĀVANA" /paraugam ar zemāko vērtību, šī zemākā cena neatspoguļo kopējo cenu, ko maksā, vai tirgus vērtības produktu un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem.

Piegādes maksas

Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti

Atgriešanās politiku

Par atgriešanos

mēs ceram, ka mūsu produkti vienmēr var padarīt jūs laimīgu.Ja tur ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lai gan chat on line sistēmā vai e-pastu 3 dienu laikā pēc ierašanās, labāk ar bildēm parādīt problēmu skaidri.

Ja jums ir nepieciešams, lai atgriešanās, Atgriešanās ir jāveic 7 dienu laikā pēc ierašanās, pircējs ir atbildīgs par piegādes maksa.

Salds atgādināt

atsauksmes

mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus, tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs esam vienmēr bijuši šeit kopā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un atbildēsim jums 12 stundu laikā, ja tas nav biroja laiku.Ja tu jutīsies labi, lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums labu reitingu, paldies!

liels lai atlaidi

Ja jums ir nepieciešams, lai likts lielāks rīkojumu, kas ir vairāk nekā max daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu īpašu atlaidi.

Vairāk detailes

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, contac mums!

Tagi: salomon apavi veikalos, zolīte vīriešiem, pārgājienā kurpes, bēša kalnu apavi, apavu pārgājiens, sieviešu un augsti papēži, bloķēta augstpapēžu zābaki, salomon darbojas kurpes, vīriešu pārgājienu, qzhsmy pārgājieni.

Uzrakstīt recenziju

Goexplore Pārgājienu apavi vīriešiem anti-skid kalnu kāpšanas sporta kurpes augstpapēžu elpojošs ūdensnecaurlaidīgs āra pārgājienu zābaki

Goexplore Pārgājienu apavi vīriešiem anti-skid kalnu kāpšanas sporta kurpes augstpapēžu elpojošs ūdensnecaurlaidīgs āra pārgājienu zābaki

Saistītie Produkti