Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Logitech G Pro Bezvadu Top Spēļu Pele Lightspeed, Lai ESports Hero16K Sensors RGB Apgaismojums Bezvadu Lādēšanas Dual Skatīt lielāku

Logitech G Pro Bezvadu Top Spēļu Pele Lightspeed, Lai ESports Hero16K Sensors RGB Apgaismojums Bezvadu Lādēšanas Dual

€95.39

-4 %

€100.41

Jauns produkts

MAX DPI 16000
Bruto svars 80 °
Laiks, lai tirgus 2018
Skaits Ruļļi 1
Veids 2.4 Ghz Wireless
Taustiņu skaits 8
Rokas Orientācija Ar Abām Rokām
Sertifikācija NAV
Sensors varonis
Iepakojums
Modeļa Numurs G PRO BEZVADU/VADU
Barošanas Veids Akumulators
Stils Pirkstu
Zīmola Nosaukums logitech
LIGHTSYNC RGB
Bezvadu 2.4 Ghz Wireless
Type2 Ar vadu
Biežums 2.4 GH
Interfeisa Tips USB
Rezolūcija 100-16000DPI
Bezvadu Tehnoloģija LIGHTSPEED Bezvadu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
type1 ar vadu/bezvadu dual
Savietojams ar POWERPLAY MAKSAS

Sākotnējā Logitech G Pro Bezvadu/ Vadu Top Spēļu Pele Lightspeed, Lai ESports Hero16K Sensors RGB Apgaismojums Bezvadu lādēšana

*Katru peles ir jāpārbauda, pirms tas atstāj rūpnīcu.Daži peles atstās pārbaudes zīmi (pieņemot, ka tas nav daļa no klienta viedoklis, ka tas tiek izmantots).Ja jums prātā, lūdzu, esiet uzmanīgi, lai nopirktu, mums nav vienoties ar šāda veida Strīdu, paldies!

Nē Pakete (LODZIŅĀ):Ražotājs atjaunotas(Lietots) aptuveni 95% jauno,Pārbaudīts un 100% funkcionāla.Pārpakoja ne-mazumtirdzniecības iepakojumā.

Ar Paketi(LODZIŅĀ): ir oriģināla Jauni ar oriģinālo iepakojumu KASTE.

Kādi ir Atjaunotas Produktiem ?

1) Preces, kas ir atgriezies ar klientiem uzskatīt arī atjaunotas kravas.Šajā gadījumā atjaunotu produktu, iespējams, ir nekas nepareizs ar to visu.

2) Daži lielākie datoru ražotāji piedāvā atjaunotas datori pārdošanai pēc diskontētās cenas.Atjaunotas produkti nav jauna koncepcija.

Specifikācijas

Izstrādāts AR SPECIĀLISTIEM,KONSTRUĒTS, LAI WIN PRO bezvadu tika izstrādāta, lai būtu ultimate gaming peli, lai esports profesionāļiem.Vairāk nekā 2 gadu laikā,LOGITECH G sadarbojies ar vairāk nekā 50 profesionāliem spēlētājiem, lai atrastu perfektu formu,svaru un justies kopā ar mūsu LIGHTSPEED bezvadu un VARONIS 16K sensoru tehnoloģijas.Rezultāts ir gaming peli ar nepārspējamu veiktspēju un precizitāti,kas dod jums instrumentus, un uzticību, kas nepieciešama, lai uzvarētu.VARONIS Spēļu Sensors & Lightspeed Bezvadu pro bezvadu VARONIS 16K ir optimizēta, lai izsekotu nenormāla švīkas, ar ātrumu vairāk nekā 400 IPS bez vērpšanai,VARONIS 16K nodrošina maksimālu veiktspēju pie jutības ar nulles smooting,paātrinājums,vai filtrēšanas no 100 līdz 16000 DPI.VARONIS 16K arī patērē 10 reizes mazāk elektroenerģijas, nekā priekšgājēji.Ultra Viegla & 4-8 Progammable Pogām

LIGHTSYNC RGB & IEBŪVĒTĀS ATMIŅAS

Mehāniskās pogas nospriegošanas sistēmu un Ilgstošu veiktspēju

Iepakojums Detaļas

Lūdzu, ņemiet vērā, pirms jūs kārtībā: Par Muitas Nodokļu un Maksājumu: * cenā nav iekļauta muitas nodokļa. * Importa nodevām un nodokļiem ir pircēja pienākums.Par Sūtījumu: * Parasti mēs kuģis paketes caur www.e-jump.lv Standarta Piegāde.Kompensāciju & Repalcement & Garantijas laiks: * Lūdzu, informējiet mūs, 3 dienu laikā ar skaidrus fotoattēlus vai video, ja tev saņemt preces ar problēmu. * Lūdzu, atgriezties pie mums, jo sākotnējais stāvoklis preces un sūtīt Reģistrēts Postalfor nomaiņa vai kompensāciju, un ļaujiet mums zināt izsekošanas numuru drīz. * Mēs organizēt nomaiņu vai procesu kompensāciju par jums, cik ātri vien mēs apstiprinām atpakaļ * Mēs atbalsts 1 gadu garantija,neatbalsta tikai kompensācija, bez produktu atgriešanu, ja tur ir someting kārtībā ar preci.Krāsa *Mūsu mājas lapā dāvanas produkta objekti ir tuvāk reālajai krāsu, bet jāņem citā gaismā un parādītu faktori, ir ar noteiktu krāsu.Atsauksmes * Mūsu panākumi ir atkarīgi no jūsu apmierinātība, tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. * Lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Paldies par jūsu atbalstu . * Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ja jums rodas problēmas, mēs esam vairāk nekā priecīgi sadarboties ar jums, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Tagi: peles, spēle peles paliktņa, led rgb, lqs spēļu pele, lagitech g pro, spēles pele, logitech, logitech peles, tiger peli bungee, peles bezvadu.

Uzrakstīt recenziju

Logitech G Pro Bezvadu Top Spēļu Pele Lightspeed, Lai ESports Hero16K Sensors RGB Apgaismojums Bezvadu Lādēšanas Dual

Logitech G Pro Bezvadu Top Spēļu Pele Lightspeed, Lai ESports Hero16K Sensors RGB Apgaismojums Bezvadu Lādēšanas Dual

Saistītie Produkti