Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Meitenes Kleita Tutu Loku Kleitas 2020 Skatīt lielāku

Meitenes Kleita Tutu Loku Kleitas 2020 " Jaunā Rudens Ziemas garām Piedurknēm Modes meitenes princese kleita Bērniem, Apģērbs Bērniem, Apģērbs

€8.54

-42 %

€14.73

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums GeeryBB
Iebūvēts Krūšturis No
Apdare raksts
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Piedurknes Stils Regulāri
Nodaļas Nosaukums Bērni
Apkakle O-Veida Kakla
Dzimums Meitenes
Modeļa Numurs 35411fd
Materiāls Kokvilnas
Modelis Tips Cietie
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Siluets Taisni
Kleitas Garums Pusgarās
Stils Ikdienas

šī kleita ir piemērota rudens ,ziemas, 2-7 gadiem bērns!!! 24M lielums : kleita garums 52cm,piedurkne 33cm,krūtis 30*2cm,ir derīgs 80-90cm augstums 3T izmērs : kleita garums 53cm,piedurkne 35.5 cm,krūtis 31*2cm, ir derīgas 90-100cm augstums 4T izmērs : kleita, garums 56cm,piedurknes 38cm,krūtis 33*2cm, ir derīgas 100-105 cm augstums 5T lielums : kleita garums 58.5 cm,piedurkņu 40.5 cm,krūtis 34*2cm, ir derīgas 105-110 cm augstums 6T izmērs : kleitu garums ir 64cm,piedurknes 43cm,krūtis 36*2cm, ir derīgas 110-120 cm augstums 7T lielums : kleita garums 67cm,piedurkņu 45.5 cm,krūtis 37*2cm, ir derīgas 120-130 cm augstums, ja bērns ir tauki,lūdzu, izvēlēties lielāku izmēru.Manuāla mērīšana, var būt 1-3cm kļūdas.

Sūtījumu:

Mēs nevaram garantēt piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkti ir pārbaudīti.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, importa savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne re fonda kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Izmēru vai fit jautājumiem:

Tā kā visi mūsu apģērbi ir roku sašūtām un klientu vajadzībām pielāgotus, gatavo tērpu var atšķirties par apmēram+_1 collu norādītos mērījumus.

Lai nodrošinātu to, ka jūsu drēbes joprojām būs fit jums perfekti, mūsu šuvēju ir radījuši visus mūsu kleitas ar papildus audumu vīles, lai ļautu nelielas izmēru izmaiņas jāveic viegli.Ja jums atrast produktu, kas ir piemērots jums, un ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums tieši.

Krāsu Neatbilstība:

Atšķirības krāsu, iespējams, izraisa kādu citu resons, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece reveived ir nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: rolls royce olx, samanta sandales, parūka oranža roze, metāla pillbox 7, vīriešu krekls sieviete, ādas tauku sievietes, vinila aprūpes automašīnas, pincetes keydiy, tobot titan rotaļlietas.

Uzrakstīt recenziju

Meitenes Kleita Tutu Loku Kleitas 2020

Meitenes Kleita Tutu Loku Kleitas 2020 " Jaunā Rudens Ziemas garām Piedurknēm Modes meitenes princese kleita Bērniem, Apģērbs Bērniem, Apģērbs